תחושת בטן לא טובה :(

gilgulit11

New member
אז? לוותר עליה? ואם אני טועה?

האם החברות שלנו לא מהווה איזשהו מכשול? גם אם נדלקה עליו... לא יכול להיות שבגלל שאנחנו חברות היא לא תעבור את הגבול של הפלרטוט הקטן והכמעט בלתי מורגש?
וגם הוא... האם ברגע האמת לא יעצור את עצמו? סתם יהנה שתשומת לב נשים וטיפוח אגו מבלי לחצות גבולות?

גארוטה

New member
כן אחד

לשאלה : האם לוותר עליה
והרבה לא לכל שאר השאלות ששאלת.

על זה נאמר "אשרי המאמין"

תסמכי על תחושת הבטן שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אסכם בקצרה: להפוך את השולחן

(1) הבטן הנשית לא טועה
(2) זה הזמן להפוך שולחן על שניהם. ההיא צריכה לעוף מחייך ובעלך המיתמם צריך לראות את תביעת הגירושין מול העיניים, כולל אגרה לבית המשפט, כדי להתעורר מהבלבלה. אל תנסי להיות טאקטית או נחמדה כי זה לא יעבוד פה.

gilgulit11

New member
וואוווו... תודה... נראה לי...

ככה חד משמעי.
אז לדעתכם זה ממש לא תמים ואין שום סיכוי שאני טועה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מותר לטעות

להבהרה: אני חושב שהחברה היא אחת מהשתים:
- לא תמימה, או
- פוסטמה מושלמת שלא מבינה מה היא עושה (אבל היא עושה anyway)

ואני ממש לא חוש בשבעלך שכב איתה, אבל אני כן חושב שהוא נהנה "להשתזף" לחום הפלירטוט שלה.

כך או אחרת אין שום סיבה שתסבלי אתזה, ואף אחד מזוג היונים הנ"ל לא יוציא לך את הערמונים מהאש.

אייבורי

New member
הבנתי

כלומר מותר להחרים, לנדות לגרש מהחבורה מישהי
כי גב' א פיתחה איזו הזיה בנוגע לשום דבר.

אני הייתי מציע פתרון אחר, שהיא ובעלה יעזבו את קבוצת החברים
ויתבודדו עם קינאתם.

ככה לפחות אם טעו, הנזק לאישה האחרת קטן.

אייבורי

New member

אייבורי

New member

ברור לך שיש אופציה מאד הגיונית
שהבחורה לוקה באילוזיות ומדמיינת הזיות שווא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם זה כך, היא תתנצל אחרי זה, והוא יוחמא מזה

האמת, לא נשמע לי תיאור מופרך בכלל.
אבל אם לצטט את אחד הכותבים האהובים עלי (אני...): "מותר לטעות".

gilgulit11

New member
אני רק רוצה לחדד נקודה אחת

כל המפגשים המשותפים שלנו הם בפורום נרחב של כמה זוגות וכמה בודדות שנמצאים יחדיו. ההכרות שלנו התחילה סביב הילדים, חבורת אמהות וצירפנו את הגברים לחבורה.
חשוב לציין שאין לי קשר איתה לבד. היא לא מגיעה אליי הביתה ואנחנו בקושי נמצאות אחת על אחת.
במעט שאנחנו נמצאות לבד (זה בד"כ כמה דקות) יש שתיקה ואין לנו נושאי שיחה.
אין לי אפשרות להעיף אותה מהחבורה מבלי לתת הסבר למה.
וההסבר הוא כאמור קלוש ביותר. מה אגיד? שלפי תחושת הבטן שלי היא דלוקה על בעלי? לא מפרקים חבורה בגלל כמה
עפעופי עיניים שרק אני קולטת אותם. אני אראה כקנאית מטורפת שסתם נתפסה בקטע הזוי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש מצבים

שבהם עדיף להיתפס כקנאית מטורפת (זה בכל זאת קצת סקסי) מאשר פולניה נרגנת וחשדנית שמקטרת מתחת לשפם ועוקצת באפילה (יאמי!!!)

הבעיה לא תלך מעצמה.

כן, מותר לפרק חבורה, יש עוד חבורות עם ילדים, ואם לא, תקחו מהוט את הקופסה החדשה שמבטיחה אורגזמה אלקטרונית בלי לזוז מהספה.

Choose your battles

אני חושבת שהמלחמה המסיח היא מלחמה לבטלה. כלומר, בין אם ההיא לא תמימה ובין אם היא פוסטמה מיוחמת מריירת, היא לא קהל המטרה.
לבעל צריך להיות מובן התג מחיר על התענגות פומבית מצומי מפוקפק. אם אין כזה באופן כללי בשיח ביניהם, שכפי שמשתקף מהתיאורים שלה מערך הכוחות הוא לגמרי הפוך, אז המלצתי היא לנצל את הסיטואיישן שהולך ונרקם לחידוד גבולות באופן נהיר וברור.

בעלה בסופו של יום ילד גדול, וכדי שקבלת ההחלטות שלו תהיה יותר מסודרת הוא חייב את מפת המחירים.

זו שאלה

שיש להפנות לכל מתמחרת ספציפית.
אך באופן כללי, אם חשובה לא רק שלמות הבית אלא גם השלמות הנפשית שלה, חשוב שהמחירון יכלול מגוון מצבי עולם, בסדר עולה. למשל מחיר להנאה מאישה מריירת עליך פרונטלית בחוג החברים, מחיר להנאה מאישה שמריירת עליך בטרמפ ספונטני לחוג ילדים כשהיא מניחה עליך בטעות יד ענוגה <כי פשוט אי אפשר לעמוד בפניך>, ומחיר להנאה מזה שהיא מריירת עליך במרחק הולך וקרב רגע לפני שהיא מפנימה אותו, כלומר... אותך. לכל קנייה של ריורי אישה צריך שיהיה מחיר מוסכם מראש, ונאחל לפונה שלא יהיה זה מחיר כניעה.

אייבורי

New member
אז אני מפנה אותה אליך

כמה יעלה לבעלך אם השכנה תרייר עליו והוא יהיה מבסוט מזה?

אייבורי

New member
נו

אז למה שלא תרגעי את הפונה
ותגידי לה
אם הגרושה מריירת עליו, סחטיקה ואין מה לעשות מזה סיפור.

למעלה