תזרקי אותו!!!!!

spiritspirit

New member
../images/Emo135.gifבוקר טוף ושבת שלום ../images/Emo176.gif

שיהיה לכול פורום חברויות שבת שלום ובוקר טוב
יום אחרון ללימודים זה מחר! ואני מאושרת זהו נגמרררר... למרות שאחר כך יש את התיכון. ואז אני באמתתתתת אצתרך לחרוש וללמוד (אוךךךךך
) טוב נו. תהנו לכם בחופש הגדולללללל......
ותעשו חייםםםםםםםםםם
אוהבת אתכם,
נועה
תיקראווווו!!!! וחבריהההה.... כשאתם כותבים תגובה שהנושא יהיה:
לכבוד החופש הגדול וזה יצא מגניבבבבבבב, כמו באשכול קודם שכולם עשו
חחחחח התלהבתי מזה.
אךךך איך אני שונאת ייתושים.

Aussie Girl

New member
../images/Emo180.gifהיי! בוקר טוב!

אני מעשית סיימתי ללמוד כבר ביום ראשון
אבל עקרונית מקבלים תעודות מחר! תהנו בחופש!!!!!

נינושש

New member
../images/Emo180.gif

צהריים טופים! אז אני מסיימת למוד מחר.... נוט! אני מקבלת תעודה אבל יש לי עוד שתי בגרויותתתתתת.. גררררר אז ככה שעד 7.7 אני לא מסיימת ללמוד.. בהצלחה לכולם!! טיפ לעולים לתיכון.. נועה מכוון אלייך מי שלומד טוב כל השנה לא צריך לחרוש אח"כ...

../images/Emo180.gif

בוקר
טוף
מחר מקבלים תעודות אבל רשמית עדיין לא הכל נגמר... יש לי עוד שתי בגרויות שאני צכה לעשות..מיאו.. ואני רוצה לאחל לכולם מחר שתקבלו תעודה מצויינת! השנה אין לי שמוץ מה קרה לי וייתכן וחיפפתי אבל שתדעו שלימודים זה דבר חשוב לחיים ואל תעשו שטויות כמוני! יאללה ביי, ממני, הדר. ד"א- אני לא אכתוב היום את הפינה שלי,צר לי להודיע. זתומרת שייתכן והיא תחזור בשבוע הבא נראה עד אז...

יפתח 15

New member
בוקר טוב מטורפים- מה קורה?!

אכן- מחר זהו היום האחרון לשנה! סוף סוף- כמה ]אקינג זמן חיכיתי לזה! זה היום האחרון שלי בבצפר, כי שנה הבאה אני עובר לבצפר אחר, ללמוד מוסיקה! סוף סוף! איזה "היי"... חה חה... זהו.

As היחידה

New member
יהרוס שרשורים../images/Emo70.gif

לא שמת-
ובהצלחה בביה"ס החדש. ועם כבר ביה"ס חדש, אז אני הולכת ביום שני עם אמא שלי לעירייה לבדוק עם יש ביה"ס לעיצוב, פסיכולוגיה [לא פסיכולוגיה אלא משהו דומה לזה, כי אני רוצה ללמוד..] ואני ממש מקווה שאני אמצא ביה"ס שאני יאהב, הרחק מכל הדברים והזכרונות בביה"ס הזה. וכמובן הציונים והמורות[חשוב!]

As היחידה

New member
../images/Emo180.gif

אני מאוד עייפה. אני לא רוצה שהיום הזה יגמר. פגשתי כמה ילדים חמודים
אני עייפה.. ומצאתי למדריכה שלי בן זוג
היה סבבה... פרטים מיוחדים אני אשמור לעצמי
אבל נהנתי כמו שלא נהנתי כבר הרבה הרבה זמן... ומחכה לי מחר יום כל כך מגעיל, אני אכשל בלשון, וזה על בטוח, שתי מבחנים נכשלים, המורה לא סובלת אותי
אני עומדת לבכות.. לא סתם..
פשוט מאכזב מאוד, מאוד. המשך יום נעיפם לכולם. L0vE u

../images/Emo180.gif

גם אני מחר סיום האחרון בבית ספר שלי. שנה הבאה אני עובר לתיכון הנדסאים בתל אביב (שמתחיל מכיתה ט'). לא שאני ממש יתגעגע לבית ספר הישן שלי... אבל לא משנה...בהצלחה לכולם בלימודים שנה הבאה וחופש נעים, בטוח וכיף לכולם!!!

spiritspirit

New member
הרסתם ../images/Emo4.gif

רציתי שתכתבו בנושא רק את ה-
לא מ'צנה. חח פעם אחרת
בלעעע.......
? עד כאן.

נינושש

New member
אנשים?!

מישהו פה.............?!!? משעמם לי?!? אין למישהו שאלון משהו... אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי... גרררררר מי פה?!

בסיידר...הכל כרגיל...ואיתך??

את מוזמנת לקומונה שלי-לא תשתעממי שם
http://173.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=210 ויש לי אותך באייסי נכון? קפצי לשיחה אם בא לך מאמי.
ממני, דרוש

sh53

New member
../images/Emo180.gif

יום א' בסימן של
הולכת לים עם
, תקנאו. כאב לי הראש בבוקר אז לקחתי
והכאב ראש עבר (סתםםםם). אמרו לשים פה
אז שמתי כבר 3 והנה ה-4. אז שיהיה להם יום
, אופס יום שמח עם המון ועכשיו ננסה לעשות משהו חמוד, או שלא (נראה אם יצא).

למעלה