תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

sh53

New member
../images/Emo91.gif אני פשוט מעריצה אותה

מה איתכם? אני מקווה להיות שם ב- 22:00 בלילה, אם לא אשכח, אם לא אהיה עייפה ואם אהיה בבית (אוף כמה אם יש כאן).

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

טוב אז אני אהיה מושפעת כמו נועה ו- בתחילת תגובה לשים-
אז, איך עבר עליכם היום? מה ההורים אמרו על התעודה? כבר גירשו אותכם מהבית? או שזה מצפה רק לי?
והכי חשוב- איך אתם חוגגים את סוף השנה??? ולא לשכוח-
למה דווקא
? כי אני רוצה נחש ולא רוצים לקניוות לי ופה האיקון שהכי מתקרב לנחש לדעתי זה צפרדע.

נינושש

New member
../images/Emo105.gif

עבר עליי יום חמוד...! התעודה טובה... לא ההורים לא יגרשו אותי מהבית. סתם נלך כולם אחרי הבגרות האחרונה לים..! למה את רוצה נחש?!?! הם מפחידים.. אבל חמודים בו זמנית.. לבן דוד שלי יש נחשה 4 מטר בערך.. קוראיםלה זואי.. היא מזה חמודה.. ושמנה...!

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

מה אמא אמרה על התעודה?
[
] ואני רוצה נחש כי אני אוהבת נחשים... הם מוזרים... ויפים... ומסוכנים.. קיצר- הם חמודים. רוצה נחש קטן לא איזה 4 מטר.

נינושש

New member
../images/Emo105.gif

כן אבל הם גודלים את יודעת.
אמא ראתה תתעודה חצי רדומה חחח.. אבל היא אמרה שהיא בדר.. וגם אחותי אמרה שיש לי תעודה טובה. אבא לא יראה תתעודה כמו שאת יודעת אנה... ו.. זהו.

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

טוב... הממ אני- היום עבר סבבה. הגעתי באיחור של הממ.. מספר דקות, 10 ,15 ,20.. לא זוכרת... המורה התעצבנה.. אבל לא אכפת לי ממש. התישבתי ואחרי כמה דקות שסוף סוף התחיל השיעור, ילד אחד התחיל לשאולא ותי שאלות אז התחלתי לענות לו והמורה הוציאה אותי החוצה. ושוב- למי אכפת. אחרי מספר דקות החזירה אותי והתחיל לחלק תעודות. התעודה שלי לדעתי זוועה, ירדתי בכל המקצועות חוץ מ3 שנשארתי על אותו ציון. אבא שלי לא ראה את התעודה, וזה טוב. אמא שלי מאוכזבת [
] ולא רוצה לראות את התעודה בכלל, אחרי שספרתי לה שירדתי בכל המקצועות כמעט. היא תרגע ותראה אץת התעודה. היא אמרה לי שאחרי הציונים היא לא מתכוונת להעביר אותי ביה"ס בכלל..
עוד שנה בביה"ס המסריח הזההההההההההההההההההההההההה "לללאאאאאאאאאא"

למעלה