תורנות מטבח

gilad86

New member
חחחח ענק

אתה חייב להסביר לי מה זה פטור מגשם?? זה כמו פטור משמש בטירונות? ד"א, אתה בטירונות עכשיו? כי אם כן בסדיר אתה יכול לדחוף את כל(רוב) הפטורים האלה לתחת... למרות שאני חייב להודות שפטור מגשם זה ענק(:)

תרווד

New member
וואו, אתה כזה מגניב ../images/Emo6.gif

לא יודע מתי התגייסת, אבל יש לך יציאות כאלה צעירות
, כמו בטירונות שכולם מתלהבים מהפטורים שלהם

סנעיר

New member
לא הייתי רוצה כל דבר שמוכיח

שאני אפס עם תעודות. שנורא קשה לי להתמודד עם לבישת מדים (1), שאני אלך למש"קית ת"ש אם יתנו לי שמירות (2) ושאני ארוץ לקב"ן ואאיים להתאבד אם יעמידו אותי בגשם (3). כ"כ הרבה אישורים שמוכיחים שאתה בסה"כ אפס לא יעיל וכזה תהיה גם בחייך האזרחיים.

וואלה

מצטער להודיע לך אבל יש לי ממוצע בגרויות גבוה ובקרוב אני מסיים עם הפסיכומטרי ומתחיל ללמוד בעברית שהיא בהר הצופים איפה שאני משרת, אז אני במקומך לא הייתי עורך השוואה בין הצבא לאזרחות כי על הצבא אני שם זין ובאזרחות יהיו לי חיים טובים. תהיה בטוח שכשאני ארוויח כסף לשעה, אני לא אחפש קיצור שעות עבודה וכל מיני פטורים דבילים. הצבא מבחינתי זה סתם איזה עול, משהו שחייבים לעשות, אני לא מתכוון להרעיל את עצמי על הצבא הזה כי הצבא הזה פשוט לא שווה את זה, ואני לא אכנס אתך למשחקי קללות.

סנעיר

New member
אל תצטער, לא באמת מעניין אותי

מה אתה הולך לעשות אחרי הצבא, זה לא נושא הדיון והאמת שקצת מביכים אותי הנסיונות החוזרים ונשנים שלך להוכיח את עצמך. שחרר קצת, אתה לא באמת מרשים כאן אף אחד.

gadik6

New member
השקפה של אגואיסט...

וואלה גם לי יש ממוצע גבוה, ווואלה כנ"ל הפסיכומטרי... ואפילו כבר הספקתי ללמוד באוניברסיטה, ואני בכל זאת לא שם זין על הצבא, וגם לא כל כך בטוח בזה שיהיו לי חיים טובים באזרחות (מה לעשות בשביל זה צריך לעבוד קשה...)... ואתה בטוח שלא תחפש קיצור שעות עבודה גם אם תרוויח כסף? בדרך כלל אופי זה אופי, מי שמחפש לא לעשות כלום בצבא, זה בדרך כלל מה שהוא ינסה לעשות באזרחות... ותן לי לספר לך משהו על הצבא... כן, הצבא זה משהו שחייבים לעשות, אבל זה לא סתם עול, זה עול שאתה עושה כדי לחיות במדינה הזאת, וכדי שהילדים שלך (נקווה שלא יהיו דומים לך) יוכלו לחיות כאן... ותאמין לי שהצבא הזה שווה את זה... תאמין לי שוואלה גם אני נדפקתי, לי אין יציאות טובות כמו שלך, ואין לי גם תפקיד טוב (כי מה לעשות שאחרי שאתה פורש מעתודה דוחפים אותך לכל חור), אבל עדיין אני לא מחפש להוציא פטורים, גימלים ושאר שטויות, ומנסה לעשות את התפקיד שלי בצורה טובה... דרך אגב סתם שתדע שממוצע בגרויות גבוה, או זה שאתה לומד בעברית וכדומה לא מעיד על סוג האדם... וואלה חבר טוב שלי לא מי יודע מה הצליח בבית ספר, אבל עכשיו הוא בצנחנים כבר שנה וחצי, בקושי יוצא הביתה, קורע את התחת ואתה לא שומע אותו מתלונן... זה מעיד על אופי חזק, וזה אדם שוואלה באזרחות לא יהיו לו בעיות, כי בצבא הוא אכל חרא והתמודד עם כל הקשיים בלי בעיה... סתם נקודה למחשבה...

מרגש הנאום

אבל אתה תהיה בדעותייך ואני בדעותיי וכך זה יהיה, כי כך אני רואה את הצבא עבורי - בזבוז של 3 שנים מהחיים ורוב החיילים הג'ובניקים רואים את זה ככה, ומה לעשות כשאתה ג'ובניק ואני ג'ובניק לא מבחירה, נתנו לי פרופיל 45 רפואי מהיום הראשון בלשכה, אתה לא מרגיש תורם, מרגיש מיותר, ואני מדבר על הרוב. יש ג'ובניקים שאפילו עציצים עושים יותר מהם והם עדיין משרתים והצבא בוחר סתם להשאיר אותם, במקום לתת להם פטור. צבא מסריח, אין התייחסות לכלום. בטירונות התעלפתי פעמיים מהתייבשות ולאף אחד לא היה אכפת, נתנו לי ב' לשעה ואחרי זה לחזור לפעילות. היו לי עיניים אדומות, שטף דם בעין כמה ימים לאחר מכן וגימל אחד לא קיבלתי. כשסיימתי טירונות והגעתי לסדיר אז חזרה הדלקת בצורה חמורה יותר ורופא אזרחי נתן לי 13 גימלים. המערכת הרפואית בצה"ל על הפנים, המפקדים\הקצינים לא שווים שנשקיע בשבילם, כמה שפחות לתרום יותר טוב.

idenu

New member
ולעצמך אתה קורא חייל?

חחחחחחחח
אני לא יודע אם יש פה אפשרות להתגאות בפטורים האלה. אתה נשמע כמו איזה פעור שהתגייס אתמול והוא בבקו"ם מרגיש שעקץ את המערכת והוציא פטורים. בכל מקרה העיקר שאתה שלם עם עצמך.

לא השתחררת אתה?

או שאני מתבלבל עם מישהו אחר בכל מקרה, הוא דיבר על פטורים אז החלטתי להגיב לו, חוץ מפטור ממדים אני לא נהנה ממש מאף פטור כי אין לי סיטואציות שאני צריך להשתמש בהם... הכי מצחיק שאני עם אקדח ויש לי פטור משמירות

idenu

New member
אני?

אתה מתבלבל... כן אקדח אתה בשח"ם לא? איזה שמירות כבר יש לך.

יש תגבורים פעם בעשור

אבל משרתים רק 3 שנים לכן אין תגבורים... וכן יש לי אקדח אבל הוא בבית רוב הזמן בכספת, נתנו לי רק כי עברתי קורס לנשק... אבל אין לי צורך בו

חייל ישראלי

אני, כשלעצמי, אין לי בעיה עקרונית עם המושג "פטור". מי שבאמת ובתמים יש לו גב חלש וצריך אפוד מוקל (למשל) - שיהיה עם אפוד מוקל (למשל). אלא מאי ? בכל המופעים ה'צבאיים' שלי (טירונות, קקצ) ראיתי כל כך הרבה פטורים, כל כך הרבה, שכשאני שומע על איזה פטור שמישהו קיבל אני אוטומטית חושב "ישראבלוף". מה לעשות, ככה זה כשאתה רואה בחתך האוכלוסיה שאמור להיות הבריא ביותר, כל כך הרבה אנשים עם כל כך הרבה בעיות שמונעות מהם לעשות כל כך הרבה תורנויות.

varui

New member
את יכולה

להוציא פטור בקלות אם את מכירה את אחד חובשיים חובש הוא יכול לתת לך פטור עד 24 אבל את יכולה לבקש מחובש שאת מכירה פעמיים של 24 שעות או פעם אחד תלוי מתי את מתחילה

תגובה

אני פשוט חייבת לנקום בחיילת הזו בגללה דפקו אותי שבת מטבח ואתם יודעים מה זה שבת מטבח ????????? יש לי יומית מטבח יום ראשון משעה 4 אחרי צהריים עד יום שני בשעה 4

למעלה