תורמי זרע בארה"ב-לא אנונימיים יותר

אני לא זוכרת איפה קראתי שבשוודיה

שינו את החוק והתרומה נעשתה לא אנונימית. ואז תקופה מסוימת לא היו תורמים ואחרי זמן קצר התחילו להגיע תורמים מסוג אחר יותר מבוגרים וכל מיני כאלה. ולא היה מחסור(רק לזמן קצר).

colourful

New member
או, מצויין

גם פטנט... תורמים מבוגרים. כשהילדים יגיעו לגיל 18, לא יהיה להם כבר למי לדפוק על הדלת

זה בכלל לא מצחיק...

זה בדיוק מה שקרה עם אחד התורמים הפוטנציאליים שלנו...
למה תמיד הכל מצחיק אותי???

יש לי כבר תסריט לסרט אימה

אמריקאי שובר קופות. בעיירה שקטה (נקרא לה סילבר ספרינג...) בלב הכסף הקליפורני מתחילים למות גברים. אחד אחד. (שלא תחשבו חס וחלילה שזה שניים שניים...). הבלש הסקסי והמצ'ואיסטי מק'מהון נשלח לחקור את התופעה. (הוא נשכר על ידי אחת האלמנות - סקסית לאללה עם איפור מפתה, גרבי ניילון שחורים, נעלי עקב גבוהות ותחת וחזה שמאיימים לפרוץ היישר לפיו של הצופה החרמן הממוצע (זכר, בטח זכר)). העלילה מתפתחת ואז קורה הבלתי צפוי - ... בין הבלש לאלמנה מתפתח רומן
. אז שלא תבינו שהאלמנה היא סתם שרלולה (תודה, אבאגא...) מסבירים לנו שמערכת היחסים בין האלמנה לבעלה ז"ל היתה מאוד רעועה (ולא באה לי בראש עכשיו סיבה לחיפוש שלה אחר הרוצח... - אתן מוזמנותים לעזור...) ולכן היא משתרללת עם בלשנו. יענו לא נותנת בקלות. דאה. העלילה מסתבכת ומסתבכת בייחוד שמסתבר שיש בסילבר ספרינג מעבדת זרע מאוד "פוריה" ומשגשגת שהמון מגברברי הסביבה תרמו לפריחתה. וחלק ניכר מלקוחות המעבדה הן: נו תנחשו??? מה לא הצלחתם?? אוי אוי אוי זוגות של לסביות שרוצות ילדים. (פה יש כמה אפשרויות לתאר את הזוגות השונים - בוצ' ופם, פאם פאטאל ופאם פאטאל, סתם שתי נשים מכוערות - תבחרו מה שבא לכם...) טוב, אז מכיוון שאני לא כותבת תסריטים במקצועי אז אין לי חשק לפתח את הנושא קצת יותר (אבל אני בטוחה שאיזה מפיק הוליבודי יעשה את זה מתי שהוא) אז לסיכום הרוצח הוא כמה זוגות של לסביות שקיבלו תרומת זרע מהמעבדה. הן גילו מי הן התורמים והחלו לרצוח אותם בשיטתיות כדי שלא יצטרכו להתמודד עם השאלה של הילדים: "מי האבא שלי???" ואם אתם חושבים שסרט כזה לא אפשרי? זה מפחיד כמה שכן.

טוטולס

New member
את מלכה ../images/Emo47.gif רעיון מצוין ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

תסריט מעולה! אני מתנדבת לשחק בתפקיד אחת הלסביות (עורכת-דין הנשואה לשוטרת, בגילומה של סוזן סרנדון
) אשר מנסה להפריע להתקדמות החקירה.

אבא גאה

New member
וגם אני רוצה להשתתף

אני רוצה לגלם את האלמנה,(סקסית לאללה עם איפור מפתה, גרבי ניילון שחורים, נעלי עקב גבוהות ותחת וחזה) זאת שיש לה רומן עם הבלש הסקסי והמצ'ואיסטי ..... כל זה בתנאי שמלהקים את קיאנו ריבס לתפקיד הבלש.

../images/Emo129.gif

ואני כמובן אהיה זו שמגלגלת את הבורות עם הגופות אל מעבה היער הסבוך. טוסברהינדא זה קליט בהולוודית?

נו, באמת!

זה היה כשהייתי עוד ילדה קטנה ורכה בשנים. עכשיו, כשהתחזקתי בגוף ובנפש, ואף אחד לא יכול עלי, (ואם מתעלמים מהתמונה המצורפת לכרטיס האישי) אני נראית יותר ככה: (אוף, איך מצמידים להודעה תמונה כמוך?)

אבא גאה

New member
אני אסביר לך בשמחה

קודם כל את בוחרת את התמונה היפה ביותר שלך (הנה, בחרתי עבורך). בתחתית ההודעה יש מקום לצרף תמונה, את לוחצת על כפתור ה BROWSE מחטטת לך בספריות שלך ובוחרת את התמונה הרצויה. צקליקה והנה היא כאן. טוסברהינדא מאופרת ומוכנה לצאת לערב ריקודי עם:

זו התמונה הכי טובה שלי!

הייתי בטוחה שהלכה לאיבוד! אוח! שתהיה לי בריא! כמה נחת הבאת לי! וכדי שתהיה גם אתה מבסוט, מנסה כאן את כוחי:

../images/Emo5.gif

הכיתוב לא הופיע. אוף! צריך היה להיות (ואני מקווה שכאן אצליח) אבאגאה עוצר את התנועה, כדי שאושר יוכל לחצות את הכביש בבטחה:

colourful

New member
הכיתוב כן הופיע...

צריך להקליק על ה-jpg. עצמו ואז זה נפתח בחלון לחוד ומעליו מתנוססת הכותרת שכתבת.

למעלה