יש לי כבר תסריט לסרט אימה
אמריקאי שובר קופות. בעיירה שקטה (נקרא לה סילבר ספרינג...) בלב הכסף הקליפורני מתחילים למות גברים. אחד אחד. (שלא תחשבו חס וחלילה שזה שניים שניים...). הבלש הסקסי והמצ'ואיסטי מק'מהון נשלח לחקור את התופעה. (הוא נשכר על ידי אחת האלמנות - סקסית לאללה עם איפור מפתה, גרבי ניילון שחורים, נעלי עקב גבוהות ותחת וחזה שמאיימים לפרוץ היישר לפיו של הצופה החרמן הממוצע (זכר, בטח זכר)). העלילה מתפתחת ואז קורה הבלתי צפוי - ... בין הבלש לאלמנה מתפתח רומן
. אז שלא תבינו שהאלמנה היא סתם שרלולה (תודה, אבאגא...) מסבירים לנו שמערכת היחסים בין האלמנה לבעלה ז"ל היתה מאוד רעועה (ולא באה לי בראש עכשיו סיבה לחיפוש שלה אחר הרוצח... - אתן מוזמנותים לעזור...) ולכן היא משתרללת עם בלשנו. יענו לא נותנת בקלות. דאה. העלילה מסתבכת ומסתבכת בייחוד שמסתבר שיש בסילבר ספרינג מעבדת זרע מאוד "פוריה" ומשגשגת שהמון מגברברי הסביבה תרמו לפריחתה. וחלק ניכר מלקוחות המעבדה הן: נו תנחשו??? מה לא הצלחתם?? אוי אוי אוי זוגות של לסביות שרוצות ילדים. (פה יש כמה אפשרויות לתאר את הזוגות השונים - בוצ' ופם, פאם פאטאל ופאם פאטאל, סתם שתי נשים מכוערות - תבחרו מה שבא לכם...) טוב, אז מכיוון שאני לא כותבת תסריטים במקצועי אז אין לי חשק לפתח את הנושא קצת יותר (אבל אני בטוחה שאיזה מפיק הוליבודי יעשה את זה מתי שהוא) אז לסיכום הרוצח הוא כמה זוגות של לסביות שקיבלו תרומת זרע מהמעבדה. הן גילו מי הן התורמים והחלו לרצוח אותם בשיטתיות כדי שלא יצטרכו להתמודד עם השאלה של הילדים: "מי האבא שלי???" ואם אתם חושבים שסרט כזה לא אפשרי? זה מפחיד כמה שכן.