אני לא מבין את הסלחנות הזאת כלפי
"אמונה". את יודעת, לדוגמא, שזאוס (אני מאמין שהוא האלוהים האמיתי) פקד עלי לרצוח את ראש הממשלה של ישראל מכיוון שהוא לא מאמין בו? את יודעת, לדוגמא, שהעץ ליד ביתי (אני מאמין שהוא שליח האל הכל יכול) פקד עלי להקים מיליציה ולגזום, באופן שיטתי, את כל העצים שאינם מאותו סוג בעולם? את יודעת, לדוגמא, שהספר "המשחק של אנדר" שיושב על מדפי פקד עלי (אני מאמין שאנדר, גיבור הספר, הוא אלוהים והספר הוא שליחו) להרוג את כל בני האדם על כדוה"א כדי שהחרקים יוכלו להשתלט עליו? את יודעת, לדוגמא, שספר ההכנה לבחינה הפסיכומטרית (אני מאמין שהוא שליחו של אלוהים) שיושב על מדפי פקד עלי להכריז יום חג 10 ימים לפני מועד כל בחינה פסיכומטרית (יש 6 כאלה בשנה) ו20 ימי אבל לאחר כל מועד? בימי החג, על כל משפחה להקריב כקורבן את האדם בעל הציון הפסיכומטרי הנמוך ביותר באותה משפחה. בימי האבל אסור להפעיל מכשירי חשמל מלבד סטופר. את יודעת, לדוגמא, שבספר "הקוראן" (אני מאמין שאלוהים כתב אותו) כשקראתי אותו בספרייה, נפקד עלי לבצע התקפות פגע וברח כנגד האוכלוסיה האזרחית בת"א, בירושלים, בנתניה, באשדוד בגוש עציון ועוד ועוד? ובכן, תגידי לי את, האם זה בסדר שכל אדם יאמין שיש כוח עליון כלשהו העומד מאחוריו ומותיר לו לעשות כל מה שבא לו בעולם?