תוצאות הגירוש...

E טי

New member
תוצאות הגירוש...

פיגוע בצומת הגוש מד"א מדווחים על 4 הרוגים ועוד כ-7 פצועים. פיגוע מקביל בצומת עלי 2 פצועים אחד במצב קשה ואחד במצב בינוני

הכל עניין של אמונה...

אני מאמינה בכוח הרפואה ובכוח האלוהי... אתה יכול להאמין בדברים אחרים.

iknow

New member
אני לא מבין את הסלחנות הזאת כלפי

"אמונה". את יודעת, לדוגמא, שזאוס (אני מאמין שהוא האלוהים האמיתי) פקד עלי לרצוח את ראש הממשלה של ישראל מכיוון שהוא לא מאמין בו? את יודעת, לדוגמא, שהעץ ליד ביתי (אני מאמין שהוא שליח האל הכל יכול) פקד עלי להקים מיליציה ולגזום, באופן שיטתי, את כל העצים שאינם מאותו סוג בעולם? את יודעת, לדוגמא, שהספר "המשחק של אנדר" שיושב על מדפי פקד עלי (אני מאמין שאנדר, גיבור הספר, הוא אלוהים והספר הוא שליחו) להרוג את כל בני האדם על כדוה"א כדי שהחרקים יוכלו להשתלט עליו? את יודעת, לדוגמא, שספר ההכנה לבחינה הפסיכומטרית (אני מאמין שהוא שליחו של אלוהים) שיושב על מדפי פקד עלי להכריז יום חג 10 ימים לפני מועד כל בחינה פסיכומטרית (יש 6 כאלה בשנה) ו20 ימי אבל לאחר כל מועד? בימי החג, על כל משפחה להקריב כקורבן את האדם בעל הציון הפסיכומטרי הנמוך ביותר באותה משפחה. בימי האבל אסור להפעיל מכשירי חשמל מלבד סטופר. את יודעת, לדוגמא, שבספר "הקוראן" (אני מאמין שאלוהים כתב אותו) כשקראתי אותו בספרייה, נפקד עלי לבצע התקפות פגע וברח כנגד האוכלוסיה האזרחית בת"א, בירושלים, בנתניה, באשדוד בגוש עציון ועוד ועוד? ובכן, תגידי לי את, האם זה בסדר שכל אדם יאמין שיש כוח עליון כלשהו העומד מאחוריו ומותיר לו לעשות כל מה שבא לו בעולם?

לא כל מה שבא לו...

ואני גם לא מאמינה בקיצוניות בשם הדת...ואם ה' יגיד לי לרצוח אז אני לא ירצח (יש אנשים שיחשבו שזה כפירה אבל אני לא מסתכלת על זה ככה)זה לא אומר שאם אני מאמינה בדת מסויימת מותר לי לעשות הכל בשמה..ממש לא. ובנתיים מדובר בקריאת תהילים, אני מאמינה באלוקים, אני מאמינה בכוח הטמון בקריאת התהילים ואני אמשיך לקרוא תהילים.

iknow

New member
כל עוד העובדה שאת מאמינה

לא משפיעה, בשום אופן, על חיי שלי, אין לי בעיה עם זה. זה מתחיל להפריע לי רק כשדברים מסביבי מתחילים להתפוצץ בשם הדת, כשבניינים שלא הספקתי לבקר בהם מתחילים ליפול בשם הדת וכשחנויות מסביבי מתחילות להיסגר בשבת בשם הדת. (ועוד ועוד ועוד ועוד...) אני חייב לציין שאני לא מבין למה יש כוח טמון בתהילים אבל אין כוח בפסיכומטרי. אשמח אם תעני לי על זה.

../images/Emo13.gifאני רואה קשה לרצות אותך.

תאמת אין לי ממש תשובה שתוכל להסביר את זה..זה משהו פנימי. אבל אם זה באמת חשוב לך אני מוכנה לעשות שאלת רב.

iknow

New member
מה זה "שאלת רב"?

לשאול את הרב כלומר? אם כן, יהיה מעניין. ותצטטי אותו פה לאחר מכן.

סתם יש איזה אתר באינטרנט

שאפשר לשאול רבנים שאלות, השתמשתי בו בעבודה על תורת החסידות. אני באמת אשאל אם זה חשוב לך..חחח..אני רק מקווה שהרבנים שם לא יקחו את זה בתור התגרות כי יש הרבה רבנים כאלה
.

Continuum

New member
ROFLOL

"אם ה' יגיד לי לרצוח אני לא ארצח.." יש לך יציאות מעניינות לפעמים.

freshlama

New member
ואם אני מאמין בכוח קריאת הפסיכומטרי

אז להתחיל לקרוא את ספר ההכנה לפסיכומטרי כשמישהו קרוב אליי חולה? שטותי באותה מידה כמו לקרוא תהילים. רק שפסיכומטרי יותר פשוט להבין, ויותר מעניין לקרוא.

אם תאמין שקריאת הסיכומטרי יכולה

לעזור לחולה..אין סיבה שלא תיקרא.. אני מאמינה בכוח קריאת התהילים ואני קוראת...דרך אגב מנסיון ספר תהילים הוא סר מעניין(-:.

למעלה