תופעה מוזרה מסביבי.....

תופעה מוזרה מסביבי.....

אני קוראת את הארי פוטר וכל זה. ומשתפת את חברי בזה מדהים כמה אפשר לטחון את הספרים ועדיין להרגיש שלא מוצה עד תומו. אבל, יצא שקצת יותר מ5 חברים מתכננים ללמוד כישוף ואני נגד זה מכיוון שלכו תדעו מה יצא מזה. כישוף הוא דבר מאוד מורכב ובסופו של דבר יש להשלים עם התוצאות שלו דבר ששונה מתיקשור/הילינג/רייקי ועוד כאלה כי אם טעית לא יגרם נזק גדול לשני הצדדים אולי נזק מזערי אבל לא ענקי. מה איתכם גם לכם יש את התופעה הזאת או שאני מוקפת אנשים מיוחדים במינם האם גם אתם מתפתים ללמוד כישוף?

מה השטויות האלו?

כישוף זה דבר דמיוני ולא הגיוני! המקסימום שאפשר לעשות זה קסמים באחיזת עיניים.זה דבר טפשי לחשוב ככה. ועוד בפרט להתמכר בצורה כזו...

Saint Jane

New member
../images/Emo6.gif אל תגיד את זה שוב.

אחרת תסתבך עם הכחולה של פורום מאגיה וכישוף.

IllUS CratioN

New member
אם את שואלת אותנו מה דעתנו על זה

ואם גם אנחנו חושבים שלכשף זה אפשרי, ואת שואלת את זה כאילו זה דבר נורמלי לגמרי, אני חושבת שהוא דווקא כן
.

keroit

New member
מושפעת מפרק של מכושפות?../images/Emo6.gif

לא הגיוני
אפילו שהייתי מאוד רוצה להאמין, אז עדיין לא הגיוני בעייני, לפחות לא כישוף

keroit

New member
טוב, אותי אישית זה קצת מפחיד../images/Emo191.gif

כי ברגע שנכנסים לכל הקטע של הכישוף, קצת קשה לשכוח. אני לא מאמינה שזה עובד, אבל כל הקטע של הכישופים קצת מפחיד.. ד"א, יש פרק במכושפות ששלוש בנות הופכות חיות לגברים, ואז הגברים תוקפים אותם
*נראה לי שאני זאת שמושפעת ממכושפות*

ToryMaster

New member
המ

אולי כדאי למתן קצת את ההתבטאויות האלו כלפי מי שכן מתעניין ועוסק בזה? [אם אתם ממש רוצים רמז, החתימה שלי מהווה אחד גדול]

keroit

New member
סתם שאלה- ניסית פעם משהו כזה?

כלומר, כישוף או משהו? (באמת שאני לא מבינה בזה
)

Shaby Sababy

New member
היא המנהלת של הפורום.

קיים פורום מאגיה וכישוף בתפוז. שם יסבירו לך.

keroit

New member
אני לא ממש מתעניינת, אני רק

סקרנית לדעת אם ניסו משהו כזה פעם וזה באמת הצליח...

פיבסי

New member
מה הצליח?

פעם חברה שלי השתתפה בסיאנס והם אפילו קנו לוח מפגר כזה חמו בסרטים רק באותיות בעברית (אני מניחה שבת"א אפשר למצוא הכל!!) והם רצו להעלות את הסולן של איזה להקה מופרסמת... אולי מטאליקה קורבן משהו... וזה לא כל כך הצליח... הם אפילו החשיכו את הבית והדליקו נרות... בקיצור יש לי חברים שחיים בסרט... אבל על זה היה לי משהו אחד להגיד תניחו למתים במנוחה!

למעלה