ושוב האגו מפריע...
לא הבנת את עמדתנו, לא הבנת מה הבעיה שלנו איתך, וכנראה שלא תבין. אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לנסח תגובה שמצד אחד תשאר עניינית ומצד שני לא תפגע לך באגו ותגרום למילים לחלוף מעל ראשך. ואני לא מצליח... עמדתנו היא שעם כל הכבוד,אין לך מספיק נסיון חיובי בכדי לתת תשובות כ"כ החלטיות. הבעיה שלנו היא שאתה נוטה לקבוע בצורה חד משמעית שהדרך שלך לעשות משהו היא הנכונה והיחידה וכל דרך אחרת היא שטות ובזבוז זמן. הגרוע ביותר בכל הקטע הזה הוא שאתה עושה את זה בעיקר לאנשים חדשים בפורום/בתחום והם לא מבינים ולא מודעים לחומרת העצות שאתה נותן. אתה צעיר,לא מנוסה וחסר סבלנות. ואלו הן עובדות. לגבי הבבל"ת על זה שאתה עונה בצורה מדוייקת ורצינית ולנו לא נשאר מה להגיד מבלי לחזור על מה שאמרת,אני רוצה להגיד לך שהצחקת אותי... כמו שציין יונתן,אנחנו לא ממהרים לשלוף מהמותן ולירות לכל עבר. אנחנו לוקחים את הזמן,בודקים,מתייעצים,מתרשמים ואז עונים. אם אנחנו לא יודעים,אנחנו לא מנחשים. כנראה שלך חשוב לראות את השם שלך כל הזמן... אולי חוסר ביטחון עצמי? בעית גיל? משהו? לא זכורה לי תגובה רצינית אחת שלך בימים האחרונים. החל בעצה הגרועה של קניית טרריום ונחשים במקביל,האבסה מטופשת ומגעילה וכלה בתגובות הלא ענייניות שלך להערות (הבונות ברובן) שקיבלת על הודעותיך. במקום להפנים ולנסות להבין (ע"י שאלות!),קפצת למסקנות,הכנסת לנו מילים לפה וניסית לסובב את האשמה אלינו. זו התנהגות ילדותית תומר. וכל עוד תמשיך ככה , תקבל יחס בהתאם...