תומר, תומר!!! (T0M3R )

Nelly the one

New member
עוד משתתף?

העוד משתתף הזה הוא אני אולי? תראה אני לא ממהר לענות על כל תגובה כי כמו שאתה רואה אני בקושי רושם פה אז מה הקשר אלי?

gaichuk

New member
כן. אבל לא אתה...

התגובות שלך משורשרות להודעות שאליהן אתה מגיב ולא לתגובה האחרונה... (כמו שאני מאמין שהתגובה של woma על דעת המיעוט היתה מופנית אליך-לפי השירשור-והכוונה היתה שהרוב חושב שה'מיקס' יותר יפה מהאריזונה הנקי וכנראה שזה מתבטא במכירות...
)

salingre

New member
הפורום מדרדר

רציתי לומר לכם שאם לא שמתם לב (למרות שזה קשה) הפורום תדרדר הפורום הזה הוא הנוגע לזוחלים-יעוץ היטלבטויות ועוד אבל לא נראה לי שהפורום הזה הוא לריבים בנוסח ילדים בני 6-7 גג יש פה אנשים בוגרים ופחות בוגרים מנוסים ופחות מנוסים הפורום הוא לא תחרות טיפשית של ידע וניסיון בי חברי הפורום אני למדתי המון מהפורום הזה ושהוא היתחיל להידרדר אז אי אפשר ללמוד ממנו כלום כי כולם עסוקים בלריב אשר זו לא מטרת הפורום ככל הנראה לדעתי צריך להפיק לכחים מהריב שהיה ,ולשכוח אותו ריבים בין הקהילה לא מלמדים דבר, ואם זאת תדרדרים את רמת הפורום ופוגעים באנשים מהקהילה המצומצמת שלנו פשוט להפיק לכחים לשכוח את הריב ולא לחזור על זה יותר זו דעתי אם יש לכם דעות שונות או שאתם מסכימים איתי אתם מוזמנים להגיב

אני מסכים עם salingre

הפורום הזמן האחרון התחיל להדרדר יש המון ריבים בפורום שלנו מי מבין יותר מי מבין פחות וכמה להאכיל וכמה לא וכד'. אני חושב שאם מישהו מאכיל ככה או אחרת זו ההחלטה שלו ולא של אף אחד אחר. יש איזה דיון בפורום ש salingre כתב שהוא ראה נחש ומזה הגענו לצלופחים(מה הקשר לפורום זוחלים?). רמת הפורום מתחילה להדרדר וזה ממש לא טוב כי זה פורום מצוין ואפשר לתקן את החומרה הזאת. תתחילו לענות לנושאים פה ברצינות, לכל אחד בפורום יש את הזכות לשאול ולענות כמו שהוא חושב מהניסיון שלו. מי שמגיב לנושא ומתכוון להגיד דברים לא קשורים לנושא או בכלל לפורום אז עדיף שלא יגיד כלל. אני אישית למדתי הרבה בפורום הזה ואני רוצה להמשיך ללמוד אז בבקשה חבר'ה, שכולם יהנו בפורום. זו דעתי

o r i 6 6 6

New member
אני לגמרי לא מסכים

מה שמדרדר את הפורום זה אנשים שכותבים דברים חסרי בסיס. הויכוחים האלה לגיטימיים, מתרתם להגן על חסרי הניסיון

תראה

כמו שתומר אמר למישהו שיתן 4-5 עכברים לנחש, אז אתם(אולי לא אתה)אמרתם שזה לא טוב כל כך הרבה אוכל. אז זה השיטה של תומר והוא משתמש בא אז אין מה לעשות אם הוא חושב שזה בריא לנחש אז סבבה אין מה לעשות בעניין. אז לא צריך להתחיל לתווכח על דברים.

o r i 6 6 6

New member
זו בדיוק הנקודה שלנו

אם תומר חושב שהוא צודק זה סבבה-נכון מאוד. אף אחד לא יגיד לו איך לגדל את הנחשים שלו, ואני מאחל להם רק בריאות. הבעיה שלנו היא עם העובדה שהוא מיעץ לאנשים אחרים לעשות כך, תוך שלו אין הוכחה לכך שהשיטה אינה מזיקה לנחש בטווח הארוך.

נכון..אז

שכל אחד יגיב כמה עכברים(חולדות וכד')לתת לנחש והמגדל ששאל את השאלה יראה מה הוא רואה לנכון לעשות.

salingre

New member
כתבתי להפיק לכחים

שזה אומר מבין הדברים האחרים ,זה גם אומר לתומר לא ליעץ את השיטה זו

שובל09

New member
רע...

זה לא עבר לדיון על צלופחים, זה פשוט נסיונות להסביר שאין נחשי מים מלוחים בארץ, ושכנראה מה שהוא ראה זה צלופח... ובנוגע לפורום, כל פעם אתם מגיבים מחדש לריב הזה, אז לא פלא שהוא לא נגמר, אז תפסיקו לריב, ואני בטוח שמי שהיה אמור להבין דברים הבין... אז דיי...

שובל09

אז פשוט אל תגיבו לנושא הזה כי הוא סתם שוב עולה לראש הרשימה בפורום.

BabaGee

New member
אל תפגע אבל ....

נראה לי שפספסת את הפואנטה של הויכוח "זה השיטה של תומר והוא משתמש בא אז אין מה לעשות אם הוא חושב שזה בריא לנחש אז סבבה אין מה לעשות בעניין" יש "חושב שזה בריא " ויש בריא !!! אני בתור אדם שפונה לעזרה בפורום מקוה מאוד מאוד לא לקבל תשובה של אדם שהוא רק "חושב שזה בריא" אלא אני מצפה לקבל תשובה מאדם שיודע שזה בריא או שאני מצפה לקבל עצה עם הסתייגות קטנה מהנותן שהוא לא ממש בטוח לגבי העצה שלו ואז אני אחליט לבד מה אני עושה (לפעול לפיה או לחכות לעצה נוספת .) כבר קרה מקרה שקיבלתי עצה לא הכי מומלצת לביצוע מאדם בפורום אבל היא הייתה מלווה באזהרות לגבי הסיכון שבה והאחריות הייתה עליי מה היה קורה לדעתך אם הוא היה אומר לי בסמכותיות " מה שאתה צריך לעשות זה כך וכך...." ואני בלי טיפת זהירות הייתי גורם יותר נזק ממה שהיה מלכתחילה ?? הבקשה להפסיק לקבוע נחרצות כל דבר היא לגיטימית ,אם וטרינר יכול לטעות אז בוודאי שכל אחד מחברי הפורום יכול (זה כתוב בספר הוראות של להיות בנאדם) וכל זה נכתב בלי שום כוונת פגיעה באף אחד - אני אפילו לא מכיר את רובכם אז ככה שבטח אין לי אינטרס לפגוע במישהו

salingre

New member
ושוב

כתבתי להפיק לכחים, ואם זה לא מספיק אז תומר בלי שום כוונה להעלים (למרות שאני לא רואה סיבה להעלב ממה שאני אומר) אל תציע את השיטה שלך להאכלה בבקשה זהוא עכשיו אל תהפכו את העץ שאני פתחתי גם כן לוויכוח בבקשה...

למעלה