תום עידן מסעדות עילית ?

erezavn

New member
קלואליס תיסגר ותיפתח כ"בראסרי מודרני" בחלל של מסעדת רפאל ז"ל

לפחות לפי ההגדרה של בראסרי מודרני, נראה שהיא תהיה פשוטה יותר מקלואליס.
ימים יגידו.

לא שזה קריטי

אבל להגדיר מקומות כמו טאיזו, שילה או פופינה מסעדות ביניים זה קצת חוטא למציאות. אלו מסעדות עילית לכל דבר ועניין, לטעמי - גם יחסית להיצע וגם בפני עצמן. בתמחור, ב-venue (יש לזה תרגום סביר?) ובאוכל.
מבחינתי מסעדות ביניים אלו מקומות כמו גרקו / ביסטרו גרינברג, נאם, דוק.
&nbsp

Gרר

New member
ברור שזה לא מדע מדוייק

אני ניסיתי להכנס ל"ראש" של גרגרן, וללכת לפי מה שהרגיש לי שנכון להגדרה שלו, אבל מצאתי שאני די מסכים איתו.

שילה מקום כיפי להחריד, אבל לא מרגישה לי מסעדה עילית במלוא מובן המילה. פופינה בהחלט שואפת גבוה, אבל מהפעיים שהייתי שם - למעט מנות בודדות שבלטו - לא הרגשתי שהיא שם. היות ואנחנו מדברים על הבדל בין מסעדות שהן 8-9 לבין מסעדות שהן 9-10, ולא בין פער יותר מדי גדול, אז אצל כל אחד החלוקה היא קצת שונה.

לי באופן אישי זה באמת לא כזה משנה. אני לא מחפש את העילי VS הלא עילי. אני מחפש מסעדות שיהיה לי בהן נעים וטעים. בינתיים, עם כל הסגירות, יש אופציות. מקווה שהמצב לא ידרדר עוד יותר.

החתולית

New member
ראשית, יכול להיות שנכון לעכשיו העידן לוקח פסק זמן

במדינה קטנה כשלהיות מסעדן זה לא גליק כלכלי כל כך גדול, יכול להיות שמשקיעים בוחרים מסלולים אחרים.
&nbsp
מעטים השפים במסעדות עילית שאין מאחוריהם משקיע או קבוצת משקיעים.
&nbsp
דרך אגב, בלויתן באילת כבר אכלת?

החתולית

New member
תתפלא, אבל באילת יש כמה מקומות מצויינים

והלויתן שווה נסיעה במיוחד, לטעמי.

הגרגרן

New member
נזכרתי לפתע שבנורבגיה יצא לי לאכול לויתן

נתקלתי בזה בתפריט והסתקרנתי. היה רע לתפארת. המלצר צחק ואמר, זה בתפריט כי תיירים כמוך מסתקרנים ומזמינים. אבל זה באמת לא משהו שאני הייתי מזמין.

ובענין הנסיעה המיוחדת לאילת, על הוצאות הדלק אני מוותר לך, אבל למחיר הארוחה, יש להוסיף מחיר שערוריתי של לינה באילת. עדין כדאי ?

החתולית

New member
ראשית, בחורף יש מבצעים לא רעים בבתי המלון

שנית, לטעמי ארוחה בלויתן, ביקור במאפיית ברויטמן ושמש בינואר, שווים נסיעה לאילת

החתולית

New member
רעיון לא רע בכלל

חברה ערביה שנסעה בקיץ לעקבה עם משפחתה, סיפרה שבמלון היו הרבה משפחות ישראליות, ושהחופשה היתה זולה משמעותית מחופשה בישראל.

יויו13

New member
בגריג מנסים לצאת קצת לכיוונים חדשים ושונים

לעניות דעתי עם שיפור משמעותי בשרות הם יכולים לתפוס מקום של כבוד
כמסעדת עילית .

למעלה