תום מוקפץ....

EizoTop

New member
כדורגל איטלקי זה ה-דבר...

כל אחד ואהבה שלו... Forza Juve!

rapgamer4ever

New member
שאלות:

1. נתחיל בהכי קשה- דרג את 10 הספורטאים הכי גדולים שיצא לך לראות, בכל ענף שהוא. 2. מה לדעתך האספקט במשחק החשוב ביותר של קבוצה מנצחת? 3. יודע איפה אתה רוצה לטייל אחרי הצבא? 4. ממ... סרטים שאהבת? 5. מה מצחיק אותך?

תום116

New member
טוב אציין שאני לא ממש אובייקטיבי

אבל אין מישהו שהוא ממש כן, אז לא אכפת לי. ראיתי ספורטאים גדולים באתלטיקה וכאלה, אבל אציין משלושת הענפים שאני באמת מתמצא בהם. כמובן שאני צעיר יחסית אז כולם פה יכירו את הספורטאים: 1. רוג'ר פדרר 2. מייקל גו'רדן(ראיתי רק אליפות אחת שלו אבל זה גם משהו, לא?)- יש גם בכל מקרה אבל הרבה שידורים שלו בגולד, כולל של האליפות המקוללת הראשונה שלו על חשבוננו, שאני כבר ראיתי מספיק משחקים שלו גם בשיאו גם אם לא בלייב 3. זינדין זידאן 4. תיירי הנרי 5. קובי 6. שאקיל אוניל 7. פאולו מאלדיני- ואני אחד שממש לא מחבב את הכדורגל האיטלקי, אבל זה מקרה נדיר... 8. פיל ג'קסון, ארסן ונגר ואלכס פרגוסון נחשבים?? יאללה נכניס את שלושתם באותה קטגוריה. השניים הראשונים גדולים מהחיים
השלישי- סקוטי מעצבן, שחצן ואף אדום- אבל ככל הנראה המאמן הטוב בהיסטוריה של המשחק. 9. מייקל פלפס(בכל זאת...) 10. דניס ברגקאמפ- לא יכול שלא להכניס אולי את הכדורגלן האהוב עליי אי פעם, והאיש שבגללו התאהבתי בארסנל. גאון! 2. בהנחה שאנחנו מדברים על קבוצות ברמות הגבוהות, יחסית, אז לדעתי זה אופי וניסיון. אתה פשוט לא יכול לזכות בתארים אם אין לך אופי, גם אם יש לך את הכי הרבה כישרון שבעולם...אני מכיר את ההרגשה הזאת היטב כאוהד ארסנל, לצערי. 3. אחרי? אחרי אני מניח שלמזרח. אבל אני מקווה עוד קודם, עוד במהלך הצבא, לבקר שוב בלונדון וגם בLA(למרות שזה יהיה סיפור מסובך)...לצערי חיילים יכולים לטוס לחו"ל רק אחרי שנה אחת של שירות, מה שאומר שיש לי עוד חצי שנה+. 4. טוב זה נושא שאני מתמצה בו, מי שרוצה לשאול על סרטים או סדרות(אמריקאיות)...חופשי. סרטים, וואי יש כ"כ הרבה, מאיפה להתחיל אני לא יודע, הנה רשימה ארוכה, כל הסוגים אין לי סוג מיוחד של עדיפות, אני אולי הכי פחות אוהב אימה אבל גם סרטי אימה ראיתי: חומות של תקווה, מטריקס, הגוניס, מת לחיות 1, שליחות קטלנית 2, אמריקן ביוטי(דרמה חמודה), אישה יפה, מועדון קרב, רקוויאם לחלום(אין מה לומר אם יש אשכרה מישהו קיים בעולם הזה שלא ראה- חור אדיר בהשכלה מהר אבל לראות מהר), אמריקה X, ספרות זולה, החשוד המיידי, ממנטו, 21 גרם, נפלאות התבונה, איש הגשם, טריינספוטינג(יופי של סרט בקשר לסמים למעוניינים), פורסט גאמפ, אחי איפה האוטו שלי(חחח אני רק רושם את זה אני צוחק), לוק סטוק, הפסנתרן(שואה..סרט מפורסם, יש מישהו שלא ראה?), הבריחה מסוביבור, שבעה חטאים(סוף מחשמל), הסנדק 1,2,3, האזרח קיין, אמריקן פאי כל הסדרה(קומדיית מתבגרים גם כן מפורסם), לזכור את הטיטאנים(דנזל ווישנגטון אחד האהובים עליי במשחק גדול), סיפור אהבה בלתי נשכח(סרט של בחורות אבל שיהיה חח), רוקי כל הסדרה(ואם לא אז בעיקר 4 ו-1) והרשו לי בנפרד סרטים של הגדול מכולם שלי, רוברט דה נירו: היט, קזינו, החבר'ה הטובים(אוי ואבוי מי שלא ראה משוגע), הבלתי משוחדים, השור הזועם, צייד הצבאים, פגוש את ההורים.
יש עוד הרבה אבל זה מה שקופץ לראש עכשיו. בטח שכחתי הרבה. 5. אממ..זה אמור להיות איזה משהו ספציפי? אין משהו מיוחד, מה שמצחיק את כולם בערך...

Oxycodone

New member
שאלות

1. איזה קבוצה אתה הכי אוהב ? חוץ מהלייקרס בליגה ? 2. איזה אלופה הייתה הכי טובה בעשור האחרון משנת 2000 ? 3. החמישייה הכי טובה של הלייקרס אי פעם ? 4. איזו סדרת טובה שראית הייתה הכי טובה שראית ? 5. מה אתה חושב על הקינגס מול הלייקרס ב2002 והאם לדעתך הלייקרס היו צריכים לתת את האליפות הזו לקינגס בגלל חוסר הגינות ? 6. אם לא הלייקרס מי יקחו אליפות בעונה הבאה ?

תום116

New member
תשובות

1. מחבב מאוד את גולדן סטייט והסגנון שלהם. יש להם גם יופי של מגרש עם קהל איכותי. הם גם שכנים ותמיד מסדרים לנו את הניצחונות גם שהם מובילים בדו ספרתי ברבע הרביעי. 2. לייקרס 2001 ובוסטון 2008, לכל אחת היו את האיכויות שלה. אם לוקחים רק את הפליאוף עצמו, אז הלייקרס היו טובים יותר. אבל מבחינת עונה שלמה, צמוד צמוד...גם דטרויט 2004 קבוצה מדהימה, אבל לדעתי היא הייתה מפסידה לשתי הקבוצות האלו. 3. מג'יק, קובי(ווסט), ביילור, וורת'י, קארים(שאק, ווילט) סוגריים- שחקנים שבאמת גם כן בהיכל התהילה מהגדולים ביותר. 4. לא לייקרס- לא יודע אם הכי טובה, אבל אולי הכי מהנה- הסדרה ההיא בין גולדן לדאלאס. הסדרה בין שיקאגו לבוסטון בשנה שעברה הייתה גם כן פנטסטית. חצי גמר המערב ב2006 בין דאלאס לספרס. לייקרס- בצד העצוב, הטרגדיה מול הסאנס. בצד השמח, הסדרה שאתה כ"כ אוהב מול הקינגס(המפורסמת). אפשר לציין גם את דטרויט 2004, שהייתה קבוצה אדירה כפי שאמרתי כבר...לא אשכח את האווירה שהייתה בפאלאס לפני המשחקים שם, איי איזו סדרה כואבת. הסדרה מול פורטלנד באליפות הראשונה גם כן שווה אזכור, עוד יום שהוכח שאלוהים צהוב- איך חזרנו מפיגור 16 במשחק ההוא, לא יודע... 5. הם היו קבוצה נהדרת, והיו שותפים לאחת הסדרות הגדולות בתולדות הליגה הזאת...מה שקרה במשחק ההוא, לא קשור בכלל ללייקרס, אלא לאנשים מלמעלה. 6. הימור פרוע...ראשונה ללברון. למרות שאם הספרס יהיו בפיינלס, לא נראה לי שהם יפספסו את ההזדמנות.

STEVE NASH

New member
אהלן

מה נשמע? שאלה אחת שקשורה לכדורסל: פיניקס הגדולה של אמצע העשור נכנסת אצלך לאחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה גם אם לא זכתה באליפות? אתה חושב שאליפות אחת לפחות היתה משנה את התמונה גם לגבי המעמד של סטיב נאש בספרי ההיסטוריה? לא קשור לכדורסל: 1. מאכל אהוב? 2. שתייה אהובה? 3. ביצה קשה, שקשוקה או חביתה? 4. ספרייט או קולה? 5. פלאפל או שווארמה? 6. מחשב או טלוויזיה? 7. חומוס או טחינה? 8. קיץ או חורף? 9. בריכה או ים? תודה רבה

תום116

New member
היי, בסדר גמור

אחת הטובות בהיסטוריה? לא, אבל אחת המהנות, ללא ספק. קבוצה מדהימה ששיחקה כדורסל מהיפים שנראו, אבל עוד הוכחה- שבלי הגנה, קשה מאוד ללכת עד הסוף, לא משנה כמה מוכשר וטוב אתה. בנוסף לחוסר ווינריות(בעיקר מהכוכבים נאש ואמארה). היא תיכנס לסוג הקבוצות הכמעט גדולות האלו, כמו יוטה, דאלאס וכו'...שהיו גדולות, אבל לא מספיק. כל אחת מסיבותיה. קבוצה שלא לוקחת ולו אליפות אחת, קשה מאוד לומר שהיא יכולה להיכנס להיכל התהילה. כמו כל שחקן, סביר להניח. בדיוק כמו במקרה הקבוצתי. אבל בכל מקרה, אחד מהרכזים הגדולים אי פעם והאינטלגנציה שלו...גדולה(אבל, ואני יודע שזה נשמע בכייני, הוא גנב לקובי MVP אחד!). לא יודע אם הוא ייזכר בנשימה אחת עם סטוקטון, אבל אני בטוח שגם עוד 10 שנים לא ימהרו לשכוח אותו. כמובן שאליפות, הייתה משנה את המעמד שלו בהיסטוריה. זה ברור, אין מה לעשות. _________ 1. מאכל אהוב? כנפיים, עוף, לבבות...בשרי בקיצור. 2. שתייה אהובה? ספרייט 3. ביצה קשה, שקשוקה או חביתה? ביצה קשה 4. ספרייט או קולה? ספרייט 5. פלאפל או שווארמה? שווארמה בפור! 6. מחשב או טלוויזיה? מחשב 7. חומוס או טחינה? חומוס בפור! 8. קיץ או חורף? חורף. 9. בריכה או ים? בריכה, למרות שאני נמצא יותר בים. אבל מבחינת בחורות ברור שחוף הים!

Orenseg

New member
לא מסכים לגבי נאש

הוא הראה הרבה ווינריות בפלייאוף והכניס אינספור סלי קלאץ' אבל זה לא הספיק. היו פציעות, מריון וברבוסה נעלמו בכל פלייאוף מול הספרס, אירועי 2007 כמובן... אני בטוח שאם נאש צעיר ב3-4 שנים לא היו מזכירים אותו כלוזר. אין מה לעשות, בליגה הזו שופטים אותך לפי אליפויות ונאש לא הספיק לעשות את הרידמפשן (מומלץ לקרוא) שלו. אני מניח שאתה מתכוון לMVP של 2006. נאש לא גנב לקובי כלום, קובי אפילו לא התקרב אליו בהצבעות:
NBA Most Valuable Player Voting (First-place votes in parentheses) Player Team Points Steve Nash (57) Suns 924 LeBron James (16) Cavs 688 Dirk Nowitzki (14) Mavs 544 Kobe Bryant (22) Lakers 483 Chauncey Billups (15) Pistons 430 Dwyane Wade Heat 87 Elton Brand (1) Clippers 50 Tim Duncan Spurs 33 Tony Parker Spurs 9 Allen Iverson Sixers 1 Shawn Marion Suns 1​

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד שאלות ../images/Emo13.gif

1. בוקר טוב. 2. אני יודע שאתה לא אובייקטיבי אבל בכל זאת, תמקם את קובי ברשימת השחקנים הגדולים בהיסטוריה (ללא קשר לעמדות). 3. מה דעתך על קוד הלבוש של שטרן? 4. מהשחקנים שנכנסו לליגה בשנים האחרונות, מי לדעתך יהיו סופרסטארים בעתיד? 5. איזה שחקן היית רוצה לראות משתף פעולה עם קובי בלייקרס? 6. אם היית צריך לבנות קבוצה מאפס, מאיזה עמדה היית מתחיל? 7. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? 8. ציינת שאתה אוהב סדרות אמריקאיות...איזה? 9. איזה מקצוע אהבת בבית ספר ואיזה ממש שנאת? 10. כל הזמן שואלים מה מצחיק אותך, אז אני שואל...מה מעצבן אותך? 11. מה הבילוי המועדף עלייך? יש לי עוד הרבה שאלות במחסנית אבל החלטתי להסתפק ב-10 בלבד (הראשונה זאת לא באמת שאלה)

תום116

New member
שלום וסליחה על האיחור

1. צהריים טובים. 2. טופ 10-12, מבחינת כישרון הוא טופ 5 מבחינתי, הכישרון שלו נדיר. אני מקווה שבסוף הקריירה שלו, הוא גם יהיה טופ 3-5 לפחות, ואני מאמין שכן. בנשימה אחת עם מג'יק ומייקל. 3. אני דווקא די בעד, אבל החוק הזה כ"כ לא מתאים לאמריקאים... 4. ברנדון רוי(למרות שהוא גם ככה קרוב) ואנדרו ביינום. 5. הייתי רוצה לראות אותו משחק עם טרייסי מגקריידי בשיאו, תמיד אהבתי את טרייסי למרות שהוא לא בדיוק מהטיפוסים האהודים. 6. SF וסנטר, למרות שזאת באמת שאלה מורכבת. 7. לא חושב לטווח הארוך מדי, הייתי רוצה להיות במשהו שקשור לתקשורת אבל...באמת אי אפשר לדעת. 8. בסדרות אני פחות מגוון מבסרטים, אבל בכל זאת: 24(מי שלא ראה, שייראה רק את העונה הראשונה וייזכה לראות אקשן שלא ראה מחייו, באחריות), THE O.C, אחים ואחיות, אחים לנשק(אחח), צ'אק, על טבעי, עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, חוק וסדר, ורוניקה מארס, המשרד(ענק), הסופרנוס(כנ"ל), הסמויה, אבודים(הדבר הגדול ביותר שנעשה אי פעם בטלוויזיה, לטעמי!), איך פגשתי את אמא(קומדיה מצחיקה), שני גברים וחצי(כנ"ל), בטיפול, גיבורים, נמלטים(שתי עונות ראשונות גדולות, גם הרביעית), דקסטר, סיינפלד וחברים. 9. אהבתי? אנגלית כי הוא היה הכי קל. שנאתי- מתמטיקה. 10. שחצנות, קמצנות..והמשפט:" תתחיל לבד אני יבוא עוד מעט"- כי בסוף הוא אף פעם לא בא 11. פאבים ואלכוהול, למרות שאני לא מהשתיינים.

שאלותי השאלתיות מאוד

בס"ד שאלות מקדימות: 1. א. באיזו יחידה אתה בצבא? ב. איך המפקדים? ג. באיזה תפקיד תהיה בשירות הצבאי? 2. מה אתה יכול לספר על עצמך (כולל גיל, גובה ומשקל)? שאלות ספורטיביות: 1. מאיזה גיל התחלת להתעניין ב-NBA, ולמה דווקא לייקרס
? 2. אלו ענפי ספורט נוספים אהובים עליך ובאיזה סדר (האם כדורסל הוא הענף האהוב עליך ביותר), ומה הסיבה לאהדה לקבוצה (כולל מכבי
בכדורסל הישראלי) או ספורטאי בענף זה? 3. מי לדעתך הקבוצה שהתחזקה הכי הרבה הקיץ: הסלטיקס, הלייקרס או הספרס, ולמי הסגל הטוב ביותר לדעתך? שאלות לא ספורטיביות: 1. איזו מוזיקה אהובה עליך ואלו זמרים/להקות אהובים עליך? 2. אלו חיות אתה אוהב? 3. מהם תחביביך? 4. מהם הסרטים, הספרים ותוכניות הטלוויזיה האהובות עליך? זהו, חפרתי די והותר לבינתיים!

תום116

New member
אהלן קרמר

על הצבא פירטתי בהודעה הראשונה שלי. יש לי מפקד בן 45 שהוא קצת דו פרצופי וזה מעצבן, איש קבוע כמובן(רס"ב)- אבל יחסית לאחרים- הוא סביר. 2. נראה לי שאני החייל שאוכל ומתלבש הכי לאט בצה"ל ואני לא צוחק, חח. גיל 19, 1.80 משקל 65-66. ספורטיביות: 1. גיל מאוד מוקדם יחסית. זה שיש לי אבא שאוהב NBA והיה בעבר(היום קצת פחות) מתעורר למשחקים, עזר אין ספק, אחרת לא הייתי רואה משחקים בגיל מוקדם. אגב, אין לי בעיה להודות שלא התחברתי בצורה מיידית ללייקרס אלא התחלתי לאהוד אותם רק בתחילת העשור הזה. למה לייקרס? שאלה טובה, אבל מה שבטוח, זאת הייתה בחירה מצויינת! 2. יש הרבה, אבל המרכזיים בנוסף לכדורסל זה כדורגל וטניס. אני אוהב מאוד כדורסל, אבל זה לא הספורט האהוב עליי ביותר(אם כי זה לא קשור לאהבה שלי ללייקרס), טניס וכמובן כדורגל אנגלי קצת יותר. התאהבתי בפדרר כי הוא פשוט פנומן. לא כי הוא מקום ראשון בעולם או משהו כזה, זה עזר לי לקבל את החשיפה אליו כמובן הרבה יותר בקלות, אבל בחיים לא הייתי יכול לאהוב שחקן כמו נדאל, מונפיס או הגנתיים כאלה...פדרר, זה פשוט תופעה נדירה והדבר הכי אלגנטי שראיתי בחיי! 3. הסלטיקס והספרס התחזקו יותר, אבל זה לא בהכרח אומר שהם קבוצות חזקות יותר כמובן. הן פשוט היו צריכות הרבה יותר את החיזוק מאשר הלייקרס, בוודאי הספרס שכבר נראה היה שהם בקבר- אבל הם שוב איכשהוא יוצאים משם. אני חושב שלבוסטון יש חומר איכותי ביותר, אבל יש בו גם לא מעט חסרונות. לא ספורטיביות: 1. מוזיקה-רשמתי פה כבר. 2. כפי שראית, יש לי שתי כלבים וזאת החיה שאני הכי אוהב. פעם היו לי גם מכרסמים(ארנבים, אוגרים)- ואותם גם כן אני אוהב מאוד. בייחוד ארנבים, היו לי ארנבים ממש יפים פעם! 3. ספורט, טלוויזיה, מחשב, לשחק טניס, חדר כושר וחברים. 4. לא קורא ספרים, ועל סרטים וסדרות כבר פירטתי פה(כמעט ולא רואה ישראלי, מסודרים קצת ו..זהו, פחות או יותר)

למעלה