תום מוקפץ....

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולשים מתארחים והפעם - תום116

והיום באירוח השבועי שלנו הזעקנו מהצבא את תום היקר המוכר לכולנו כאוהד הסלטיקס...אופס סליחה...הלייקרס
כרגיל, תנו לו בראש ואל תפחדו לחדור לו לנשמה. שיהיה אירוח מהנה

go lakers go

New member
יאללה

1 - מה אתה עושה בדיוק בצבא ? 2 - אילת . צבא או משפחה ? 3 - יש חברה ? 4 - מה התוכניות אחרי הצבא ( אני יודע שיש עוד הרבה זמן ... ) 5 - יש מחשבות כבר על מקצוע ? לימודים ? טיול ? 6 - המשחק הראשון שזכור לך בתור אוהד הלייקרס/ארסנל/מכבי/הפועל חיפה/פדארר . 7 - הרגע הכי "טראגי" לך בתור אוהד ספורט , לא תלוי קבוצה מבין ה4 מסעיף 6 . 8 - כבר שאלתי פעם והתחמקת .. מבין 4 הקבוצות ופדארר אתה יכול לדרג לי אותן לפי סדר חשיבות עבורך ? 9 - איך זה לאהוד את הפועל חיפה שבצד השני של העיר יש את מכבי חיפה ? שחקן שהיית לוקח ממכבי להפועל ? 10 - שחקן שהיית רוצה לראות משחק בלייקרס ( ולא נמצא כרגע בסגל שלהם ) 11 - תן לי קבוצה אחת שלדעתך היא האיום הכי גדול ללייקרס עונה הבאה ( לא משנה מזרח או מערב ) 12 - משחק שלא תשכח לעולם ( אחד שראית בטלויזיה , אחד שראית LIVE במגרש ) 13 - בתור תושב הצפון לתושב הצפון , חושב על עזיבה אחרי הצבא לכיוון המרכז ? 14 - רק אם בא לך .. ספר קצת על הקשר שלך עם אבא/אמא/אחים/אחיות זהו לעכשיו .. בהצלחה ידידי :)

תום116

New member
שלום../images/Emo13.gif

השבוע הזה יוצא לי טוב, כי אני בשבוע גימלים(לא משהו רציני...), אז זמן לא חסר. 1. בהתחלה הייתי נהג, יצאתי מזה כי זאת טחינה לא נורמלית. כרגע אני צהר"מניק שזה אחד שעוזר לאנשי קבע. אגב, ידוע שבצבא ההנאה מהתפקיד שלך זה 75% האנשים ו-25% התפקיד עצמו. לשמחתי, אני נמצא עם אחלה אנשים. ושהחיילים החדשים שבדרך פה, ירגישו חופשי לשאול שאלות בקו"ם וכאלה...עברתי את זה לא מזמן, אז אני זוכר את זה טוב. ואני מקווה שאף אחד פה לא הולך להיות עם קומתה כחולה(אלא אם כן הוא רוצה לראות אנשים בורחים ממנו בתחנה מרכזית
). 2. משפחה. על הנייר, אני אילתי וזה מופיע לי כבר בת"ז(כרגע שאני בגימלים אני בבית שלי באילת לפחות), אבל הבסיס שלי עדיין בצפון וכרגע עד שאמורים להעביר אותי לבסיס בדרום, אני עדיין גר בצפון. 3. לא, לא כרגע לפחות(הייתה עד לא מזמן) 4. איי, אני כבר לא יכול לחכות.
טיול לחו"ל עם החברים, זה קודם כל. ובעיקר לבלות והרבה, דבר שלא ממש אפשרי מבחינתי כרגע(לגדל זיפים אני לא יכול!). תמיד רציתי להתעסק בתקשורת ספורט, אני מקווה שזה ייצא לפועל אחרי הצבא. גם ספרות זאת אופציה כי יש לי מושג או שניים בתחום. 5. מחשבות יש, אבל לא משהו ספציפי. כנ"ל טיול, שיהיה, אבל זה עוד רחוק... 6. וואי וואי, התקלת אותי עכשיו. אני אענה מה שאני באמת זוכר. לנסות להיזכר במשחקים מגילאים קטנים זה לא פשוט. את הפועל אני אוהד מ-98/99, המשחק הראשון שזכור לי היה הדרבי במחזור 3 או 4...ניצחנו 1-0 משער של עופר טלקר האגדי. ארסנל-2001/2002- 3-1 על מנצ'סטר יונייטד בהייבורי(פביאן בארטז כיכב), לקחנו באותה עונה גם אליפות. את הלייקרס אני אוהד מתחילת העשור, אבל התחלתי לראות משחקים רק בפליאוף 2001 בסדרה מול הספרס(סוויפ חלק). אני לא זוכר מה היה המשחק הראשון של פדרר שראיתי, יכול להיות שזה היה משהו בUSO 2004 או ווימבלדון. בכל מקרה, 2004. אולי במשחק מול בגדאטיס. מכבי אני לא זוכר, אבל זה היה משחק ליגה. 7. ה-23 בפברואר 2008 שווה אזכור- יצאנו(ארסנל) לברמינגהאם עם יתרון של 5 נקודות בפסגה, תוך שתי דקות ראיתי את הפציעה הכי קשה אי פעם בכדורגל(מבחינתי לפחות), ובסוף גם חטפנו שער שוויון בפנדל בדקה ה-93, זה גם היה המשחק שאיבדנו את האליפות בסופו של דבר. לא זזתי איזה יומיים. זאת הייתה וואחד טרגדיה, ומשחק ששום תותחן לא יישכח לעולם. 8. לא סתם התחמקתי, זה לא פשוט מבחינתי.
נלך לפי ענפים: למרות שבמשחקים של מכבי והפועל חיפה, הייתי עשרות ואף מאות פעמים, כ"כ הרבה פעמים...ובמשחקים בודדים של ארסנל ו-0 של הלייקרס, אני עדיין אוהד בעוצמות חזקות יותר את ארסנל והלייקרס. רשמו פה לא מזמן את התיאוריה שאי אפשר באמת להתחבר לקבוצות שנמצאות אלפי קילומטרים מפה- שטויות במיץ עגבניות. פדרר, אגב, נמצא במקום באמצע בערך...אני מניח שהוא קצת יותר חשוב לי מהפועל חיפה. 9. איך זה להיות אוהד קליפרס שבצד השני יש את הלייקרס? לא פשוט, מה אפשר לומר. אף פעם לא קל, בוודאי בשנתיים האחרונות, לשמוע תמיד שמדברים בהקשר של חיפה מתכוונים למכבי חיפה ולא להפועל. השנה חזרנו לעניינים, ונקווה שנחזיר את הגאווה האדומה לעיר. חיפה אדומה! הייתי לוקח את ליאור רפאלוב ממכבי. 10. סתם ככה שחקן לא ריאלי? כריס פול, נגיד. כל משחק של ניו אורלינס שראיתי היה בעיקר בגללו, לנסות להיכנס לראש שלו שהוא מתחיל התקפות ומה לעזעזאל הוא הולך לעשות...אין ספק, הבחור גאון. 11. אני חושב שאחרי השינויים שלהם, אז קליבלנד מאוד מאיימים והפעם אני חושב שהם כן הולכים לעשות את הפיינלס. אני לא חושב שבוסטון פחות טובים מהם, אבל יש לי ספק גדול עד כמה הם יכולים לשמור על יציבות מבחינה בריאותית במהלך העונה. 12. אני אבחר אחד מכל קבוצה: הפועל חיפה: גו'באני בדקה ה-94 מול בית"ר בעונת האליפות. רגע אדיר.(LIVE) ארסנל: תחילת 04-05: 5-3 מול מידלסבורו, הייבורי התפוצץ כמו שמעולם לא התפוצץ! מהפך פשוט מדהים! פדרר: המשחק מול מראט בAO 2005. פדרר אמנם הפסיד בסוף, אבל זה היה אירוע אדיר. מכבי: נדוש, אבל עדיין...השלשה של דרק מול ג'לזגיריס. באותו יום באמת ידעתי, ללא ספק בכלל, אלוהים צהוב! זכיתי גם להיות בהיכל ברגע המדהים ההוא. לייקרס: רוברט מול הקינגס, קובי מול הסאנס- אף לייקר לא יישכח את הרגעים האלו לעולם! בכל אחד מהרגעים האלו, לא נשמתי איזה שבועיים. 13. כן. לא יודע אם ישר אחרי הצבא, אבל מעבר למרכז זה כנראה בהחלט משהו שייקרה מבחינתי בעתיד. תמיד מקנא באלה שגרים שם, כמה אטרקציות יש שם... 14. סטנדרטי, לא עמוק במיוחד. יש לי אח אחד קטן, אני תמיד קורע אותו בטניס. אבל הוא מתאמן, אולי עוד איזה שנתיים ייתן פייט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאלות התחלה...יהיו עוד ../images/Emo13.gif

1. למה לייקרס? זאת אומרת, מה בעצם משך אותך לקבוצה הזאת וכמה זמן אתה אוהד שלהם? 2. איזה לייקרס היתה יותר טובה לדעתך, זאת של תחילת שנות ה-2000 או הגירסה העכשוית? 3. מי לדעתך השחקן הטוב בעולם כיום ולמה? 4. איזה שחקן אתה מתעב באופן מיוחד וממש לא רוצה לראות אותו בלייקרס? 5. מה דעתך על ההצטרפות של ארטסט ללייקרס ומה אתה חושב שיצא מ"החתונה" הזאת?

88nothing

Active member
אפשר לענות על זה?

אני מבין ששואלים את טום אין לי שום כוונה לקחתלו את הבמה. אבל זה פשוט שאלות ממש ממש מעניינות!!! אז רק ברשותך ניר וברשות טום אאנה=)

88nothing

Active member
תודה../images/Emo9.gif

1. למה לייקרס? זאת אומרת, מה בעצם משך אותך לקבוצה הזאת וכמה זמן אתה אוהד שלהם? אוהד את הלייקרס מ1998, אין לי ממש מושג מה משךאותי בהם, פשוט נראו קבוצה מעניינת כבר אז. 2. איזה לייקרס היתה יותר טובה לדעתך, זאת של תחילת שנות ה-2000 או הגירסה העכשוית? נכון לעכשיו הלייקרס של פעם יותר טובים, אבל עם ההתקדמות של ביינום ופארמר והצירוף של ארטסט אני מאמין שהלייקרס העכשווים יהיו יותר טובים, לליקרס של פעם היה משהו קסום ביחד עם עוצמה ענקית, לליקרס של עכשיו יש הרבה יותר כישרון, אבל אין אף שחקן אתה יכול להגיד עליו שזה הערך המוסף של הקבוצה , אין לך רוברט הורי או ריקי פוקס כאלה. 3. מי לדעתך השחקן הטוב בעולם כיום ולמה? חד משמעית קובי ברייאנט, השחקן היחיד בליגה שכשהוא רוצה לעשות סל על כל אחד הוא יעשה אותו, יש לו את כל היכולות שאפשר לחשוב עליהם, הוא גבוה, חזק, זריז, הולך שמאלה בדיוק כמו ימינה, יכול לעצור לגאמפ בתנועה,ראית משחק נהדרת, קלעי אפסולוטי, סוחט פאולים והכי חשוב מבין את המשחק. לברון מפלצת מבחינה פיזית אבל אין לו את הטכניקה של בריינט. ווייד אטלט נדיר, חודר נהדר לא קלעי אפסולוטי, הולך שמאלה הרבה פחות טוב מימינה. כריס פול מצויין עד שמגיע רכז מנוסה ויציב כמו בילופס. 4. איזה שחקן אתה מתעב באופן מיוחד וממש לא רוצה לראות אותו בלייקרס? אני לא מתעב שחקנים, אבל לא סובל שחקנים שמרוויחים הרבה יותר ממה שהם שווים. שחקן שאני לא רוצה לראות בלייקרס זה וינס קארטר, לוזר, עצלן ועם אגו מנופח!! או כל שחקן שנתן פלייאוף טוב 1 וקיבל חוזה לא מתאים: ג'רום ג'יימס, ניק קוליסון, נסטרוביץ, דיופ ושחקנים בסגנון. 5. מה דעתך על ההצטרפות של ארטסט ללייקרס ומה אתה חושב שיצא מ"החתונה" הזאת? יצא רק טוב ל2 הצדדים, בעונה האחרונה לליקרס לא היה שחקן יוצר חוץ מקובי, עכשיו יש להם. זה יוריד לחץ ודקות משחק מברייאנט,ואפשר לשחק עם עוד קלעי. מבחינה הגנתית אין בכלל מה לדבר, שידרוג עצום ללייקרס, השחקן שיכול לשמור על לברון,פירס,אנטוני,ג'פרסון ויכול גם לתת הגנה על שחקנים בעמדות אחרות:נוויצקי,בילופס, מילספ ועוד.

תום116

New member
לא ידעתי בכלל שאתה לייקר

ויצא לנו די דומה. אגב, אולי אין רוברט, אבל יש דרק(למרות שגם אז היה כמובן). השלשות במשחק מס' 4 בפיינלס, משהו?

תום116

New member
למה לייקרס?

לא ממש זוכר, האמת. אני זוכר שאת ארסנל התחלתי לאהוד בגלל דניס ברגקאמפ, הפועל חיפה לא זוכר למה, כנ"ל מכבי, פדרר כי הוא פשוט תופעה...אל איי? אני מניח שקודם כל הסגנון משך אותי, זה כנראה לא מקרי שאני נמשך יותר לארסנל ופדרר שמזוהים עם סגנונות התקפיים. יחד עם ההייפ שהיה סביב הלייקרס באותה תקופה. אבל בגדול- אין איזו סיבה מיוחדת, זה פשוט קרה. 2. זאת שאלה מעניינת. אני חושב שבכל זאת בגדול, הלייקרס הנוכחית עוד צריכים לעבוד קשה בשביל להיות באותה רשימה עם הקבוצה האגדית ההיא, שאקיל אוניל בשיאו. אני חושב שמבחינת מאצ'אפ, ביינום תוך 40 שניות בערך היה יורד לספסל אחרי 3 פאולים על שאקיל, ובאמת שאני לא רואה איך בקבוצה הנוכחית, היינו יכולים לעצור את שאקיל של אז, הוא היה מפלצתי(ואל תגידו לי שעצרנו את הווארד, כי אמנם זה נכון...אבל הוא אפילו לא קרוב לשאק). מבחינת קבוצות נפרדות- הקבוצה של 2001 הייתה די מושלמת ופשוט גדולה בעשרים מידות על כל הליגה, היא לוקחת גם את של 2009. גם 2000, לדעתי. 2009>2002, אמנם הייתה קבוצה ווינרית גדולה, אבל בכל זאת, אני חושב שהקבוצה הזאת קצת יותר טובה. ובהחלט יותר מוכשרת. 3. אוף אני שונא את הנושא הזה.
לברון וקובי הכי גדולים, התקשורת כל שבועיים שקובי לוהט תגיד קובי ושלברון לוהט תגיד לברון. מבחינתי, קובי מוציא ממני הרבה יותר פעמים WOW אחרי מהלכים שלו, בגלל שלברון מתבסס יותר על כוח(כמו נדאל אגב לעומת פדרר...השוואה מוזרה אבל דומה) בניגוד לקובי. לא שהחדירות שלו לא מדהימות, אבל אני אוהב יותר את הסגנון של קובי. אבל האמת, זה לא הוגן לשאול לייקר את השאלה הזאת. כרגע זה עדיין קובי, עוד שנה זה יהיה כבר לברון. 4. ההוא שכ"כ הרבה פה בפורום אוהבים, שונא אותו- קווין גארנט, הגועל הזה. שחקן מצויין אבל חתיכת יצור שנוא! 5. אני חושב שכשרון מוותר על הרבה כסף כמו שהוא וויתר, ונשמע כ"כ מתלהב בראיונות שלו, ברור לי שהוא מודע לאיזו קבוצה הוא הגיע ובעיות של אגו לא יהיו. כך שמהבחינה הזאת, זה מעודד, ואני מאמין שזה יבוא לידי ביטוי גם בגישה שלו למשחק. זה חיזוק מצויין, אין ספק. לארטסט יש יותר יכולות אישיות מטרבור אריזה, שניזון בעיקר מאסיסטים של קובי וכו'...רון, יוכל לייצר קליעות גם לבדו. הוא גם סטופר ברמה הגנתית גבוהה יותר. בוא נאמר שאם נפגוש את מלו שוב, הוא יכול לשכוח מהחגיגות שהיו לו מול טרבור, כי רון זה סרט אחר! הוא יהיה בסדר, הישארות של LO ואני מאמין שניהיה גם השנה בפיינלס.

EizoTop

New member
אהלן תום...

1.למה הפועל חיפה?? 2.למה הלייקרס? 3.איך בצבא?
4.רגע השיא מבחינתך השנה 5.אפשר קצת רקע עלייך? 6.מה אתה חושב על השנה, הולכת להיות אחת הגדולות (נ.ב.א כמובן)? 7.איזו מוזיקה אתה אוהב

תום116

New member
חח

1. למה שתי סימני שאלה. באר שבע יותר טוב??? אני לפחות זכיתי לראות אליפות, מה איתך!? האמת, אבא שלי אוהד מכבי חיפה. ושרוף לא סתם, אחד שישב שעות מתחת לגשמים וכו'...אולי זה היה קטע של דווקא, יחד עם זה שדוד שלי(פרסמתי תמונה שלו פה איתי לא מזמן) אוהד הפועל חיפה- איכשהוא יצא שכנראה אני עושה דווקא לאבא. 2. יצא ככה, איכשהוא. 3. סבבה. ההתחלה תמיד קשה, לכולם. עכשיו כבר בסדר. מה גם שהשבוע יש לי חופש אחרי הרבה מאוד זמן, אז תענוג! 4. הניצחון על בוסטון בכריסמס. זה הרגע שפשוט השתנתה לחלוטין העונה הזאת, גם מהכיוון שלנו, גם מהכיוון שלהם. יחד עם קטיעת רצף הניצחונות שלהם כמובן. הם באמת חשבו שיש להם מצב להגיע לשיא שלנו! 5. רקע מבחינת מה? מראה חיצוני? פרסמתי תמונה פה לא מזמן... http://photos-h-4.ak.fbcdn.net/hpho...043291514_100000050564073_12439_8080516_n.jpg 1.80, 65 ק"ג(רזה אפשר לומר?) יש לי את הכלבים הכי יפים בעולם(בלעדי) http://redirect.mekusharim.co.il/Re...FileType=jpg&DisplayCode=63F1732E8CBDEFDB5C1B 6. עם איך שזה נראה בקיץ, אז בהחלט כן. הפעם גם בחוף המערבי יהיו שתי קונטנדריות, ובמזרחי 3. צפוייה עונה גדולה ללא ספק. אני מצפה גם מדנבר ופורטלנד להמשיך את ההתקדמות שלהם וגם כן להוסיף עניין. 7. מטאל, פופ ראפ. ישראלי אני לא ממש אוהב, מעטים... אהבתי מאוד את מייקל ג'קסון.
אני חולה על PET SHOP ובכלל אוהב שירים משנות ה-80. דפש מוד, כמובן. oasis, איך לא...אבל אני לא מבין גדול במוסיקה ובטח לא מתעמק ממש כמו אחרים.

תום116

New member
שני דברים:

1. זה שהוא מבוסטון מוסיף, אין ספק. אבל אני לא סובל את ההתגרויות שלו בשחקני היריבה וההתנהגות שהוא מפגין, חתיכת ערס מעצבן. 2. הכלבים- אחד פג והשני פקינז. שניהם פג סיני ופקינז סיני.

yoavj1

New member
כמה שאלות

1. מה יהיה עם אודום? גם אם הוא יחתום בסוף, הוא ישחזר את היכולת מהפלייאוף או יחזור להיות לא יציב בתור שחקן שישי? 2. תדרג את הקבוצות הבאות לפי הסיכוי שלהן לזכות באליפות השנה: לייקרס, סלטיקס, ספרס, קאבס, מג'יק. 3. מה אתה הכי אוהב לראות - כדורסל, כדורגל או טניס? ולשחק? 4. איך קובי יזכר בהיסטוריה? 5. מכבי תל אביב - החתמות טובות? היא שווה פיינל פור השנה?

תום116

New member
אהלן

1. מה יהיה איתו? לדעתי הוא יחתום בסוף כלייקר, אבל תשובה סופית נקבל בקרוב. בתכל'ס זה 50/50 כרגע. האמת, זה אחד הדברים שמדאיגים אותי. לאמאר, בכל מקרה גם אם יישאר בסוף, לא שלם עם ההחלטה הזאת(אם תגיע) וזה קצת מדאיג. אבל בשורה התחתונה- אני באמת מאמין שהחלק השני שלו של העונה, באמת הקפיצה אותו סופית מדרגה, אפילו בגיל מאוחר יחסית, והוא התבגר סופית ויהיה הרבה יותר יציב כבר ממה שהוא היה בעבר. הוא הוריד מעצמו הרבה, הרבה מאוד מכל הסטיגמות(חלקם בצדק, יש לציין) שהיו עליו. הרבה מדברים על אנדרו ביינום, זה נכון שהיכולת שלו ובעיות העבירות שלו גם כן קשורות ללאמאר, אבל מי שראה את הלייקרס השנה- ראה מספיק פעמים שהשניים האלה גם שיחקו ביחד. אני מאמין ומקווה, שהפעם, לאמאר באמת ייתן עונה שלמה טובה, ולא רק חצי עונה כמו בעונה שעברה(אם כי לפחות זה היה החצי החשוב). ואני בוודאי מקווה שהוא לא ייצטרך איזו פציעה של ביינום כדי להיות טוב פתאום... 2. הדירוג שלי תלוי בלאמאר. לאמאר נשאר, אז ככה: לייקרס, קאבס, סלטיקס, ספרס, מג'יק- אני פשוט חושב שהספרס עם כל הניסיון שלהם, עדיין עדיפים על המג'יק. אני גם לא מסכים שהמג'יק נחלשו השנה, כי העזיבה של התורכי זאת חתיכת מכה. אבל הם השאירו את גורטט שעשה רושם טוב. לאמאר עוזב, ובהנחה שלא מגיע מחליף ברמה שלו(ולא יגיע, לא ברמה שלו לפחות), אז עם כל הצער שבדבר אבל אין מה לעשות: קאבס, סלטיקס, לייקרס, ספרס, מג'יק. אגב, הדירוג הזה מורכב כי אמנם אני מדרג את בוסטון שלישית, אבל אני חושב שיש להם מאצ'אפ הרבה יותר טוב עם הלייקרס לעומת הקאבס(על אף החיזוק שלהם). ויכול להיות שגם למג'יק יש מאצ'אפ טוב יותר מול הלייקרס מאשר לספרס, כי אני פשוט לא רואה איך הספרס יצליחו לעצור את קובי אחרי כ"כ הרבה פעמים שהוא לא מפסיק להתעלל בהם בשנים האחרונות. ג'פרסון לא יהיה התשובה בעניין הזה זה בטוח. 3. לשחק, זה בטוח- טניס. בילדותי שיחקתי בשכונה כדורגל עם כולם, שחקן סביר אבל לא יותר. בטניס אני אחלה+, אבל יש לי בקהנד ממש על הפנים וסרב בינוני.
בעבר שיחקתי הרבה, עכשיו כמובן עם הצבא ועם זה שחברים שלי בצבא, כמעט ואין לי זמן כבר. אני בטוח שבעתיד אבל עוד ישחק טניס, לכיף...יופי של משחק טניס. כדורסל, קלעי בינוני בלבד פרט לזה גרוע במשחק. לראות, זה כבר עניין אחר. קודם כל לגבי כדורגל, צריך לציין שבכדורגל איטלקי- אם אני רוצה להירדם, זאת אחלה שיטה. בוא נגיד שבהנחה ואנחנו לא מדברים על משחק של הלייקרס/ארסנל/פדרר זה הולך ככה: 1. טניס. 2. כדורגל אנגלי(בפור ממש ממש קטן אם בכלל..זה תלוי) 3. כדורסל 4. אני בטוח שברשימה אחת עם מייקל, מג'יק, לארי וכל שאר הגדולים. מבחינת יכולות הוא שם, אין לי ספק בכלל. 5. מכבי- אני לא יודע עדיין אם היא שווה, זה נראה עוד במהלך העונה, מה שאני יודע, שזאת מטרה באמת ריאלית, בניגוד לעונה שעברה שהסוף היה ידוע מראש, עם כמה שזה עצוב שמדובר במועדון כמו שלנו. החתמות- טוב, אז שוב מאז פירוק הקבוצה הגדולה ההיא- עברנו שוב מהפכה. לפחות הפעם יש מאמן שמכיר טוב את המערכת והוכיח כבר בעבר שהוא יודע לבנות היטב קבוצה לרמות הגבוהות. אבל שוב, קבוצה כמעט חדשה לגמרי- וישנייבסקי זה שחקן שונה מארויו, ואני מאמין שיהיה גם יעיל ממנו. ארויו, לא היה בריא לקבוצה ופשוט לא התאים להנהיג קבוצה. וישנייבסקי אולי עם יכולות אישיות פחות טובות, אבל מבחינה קבוצתית- הוא יהיה הרבה יותר טוב. ארויו אולי הצליח פה ושם לנצח לנו משחקים בודדים- אבל בסופו של דבר, ברור שהעסק היה דפוק מהבסיס. דיוויד בלות'נתאל- טוב אני לא מת על הרכש הזה. בעיקרון אם היינו מביאים שחקן כמוהו, רק שלא קוראים לו בלות'נתאל, הייתי מרוצה. אבל אני פשוט לא אוהב שחקנים מהסוג שלו ולא אוהב את הנדנדה הזאת...אבל אם להתייחס מקצועית- אז זה יכול להיות רכש טוב, בהתייחס למחיר שנמוך מהקדנציה הקודמת, ובהתחשב בכך שפיני בניגוד לצביקה ועודד, הראה כבר בעבר שהוא יכול להוציא ממנו הרבה. אני רק מקווה שישחק איתו כ-4 כי זה מה שהוא אמור להיות. אם הוא ייתן את הקרוב ל-50% מה-3, אני אהיה מרוצה. לאמפה, אני לא מכיר כ"כ את הבחור, אבל לפי מה שהבנתי מדובר בחומה הגנתית בצבע, וזה מצויין כי ללא ספק זה היה חלק שמאוד היה חסר אצלנו. בהתקפה הוא סימן שאלה, אבל נחכה ונראה לגביו. איידסון שחקן כשרוני עם חדירה טובה גם כן. גיא פניני הוא קלעי טוב, אבל שוב כמו הרבה ישראלים אחרים- האם האופי שלו באמת מתאים לרמה הזאת? רמת ציפיות וכו'...? זה לא בטוח. אה, אקס הפועל.
לימונד, סימן שאלה, לא סומך עליו מספיק לרמות הגבוהות. לליגה אולי כן. יש לנו עדיין בעיה בעומק של הסגל בעמדת הרכז, אבל הקבוצה הזאת תיהיה רעבה יותר, חזקה יותר וחכמה יותר מהקבוצה של השנה שעברה. מסודרת יותר גם ויציבה יותר, אני מקווה. זה שלחלק מהרכשים החדשים אין מספיק ניסיון ברמות הגבוהות זה יכול לפגוע- מצד שני, זה לפחות מבטיח לנו מוטיבציה שאולי הייתה קצת חסרה לנו. אגב, לא שאלת על העזיבות של עומרי וליאור- אז עצוב, אהבתי אותם. קיוויתי שלפחות אחד יישאר, אבל מה אפשר לעשות. לפחות אחד מהם קיבל את הבמה הבאמת גדולה.

תום116

New member
אני חייב להוסיף לגבי הסעיף ה-3

שלא ייצא רושם שאני לא אוהב לראות כדורסל! חח מי שהיה פה בעונה הסדירה, בטח זוכר איך כל לילה ב-5-6 בבוקר רשמתי פה הודעות כמו משוגע אחרי משחקים של הלייקרס(ראיתי גם הרבה משחקים של קבוצות אחרות אבל מיעטתי להגיב פשוט לגביהם), אחח איזו עונה מטורפת כל לילה להתעורר כמו משוגע. הכל באופן יחסי כמובן. אני מעדיף לראות NBA על כדורסל אירופי וכדורגל ישראלי.

STEVE NASH

New member
סליחה על הקטנוניות

אבל לאסמה הוא חומה הגנתית ולא לאמפה

תום116

New member
תודה..ציינתי, לא מכיר את הבחור

אולי אתה מכיר?! ממה שהבנתי שחקן הגנה מצויין אבל לא משהו בהתקפה.

STEVE NASH

New member
מכיר

כתבתי עליו בפורום כדורסל מתישהו (נראה לי כשהוא חתם...) בקצרה: סקורר מעולה באיזור הצבע אבל לא הרבה מעבר לזה. מגן גרוע עד מזעזע, לא חוסם, לא מוסר, לא חכם במיוחד. ג'יימי ארנולד לעשירים אבל את הדברים שהוא עושה טוב הוא עושה מצוין.

Orenseg

New member
ועל לאסמה:

דראפטאקספרס. nbadraft.net. Collegehoops.net. אני חשבתי שמכבי צריכים לקחת אותו כבר לפני שנה (סגר בפרטיזן), אבל גם השנה זה טוב. מסוג השחקנים שיכולים להשתלב באירופה (ובישראל) יותר טוב מבNBA. אם מכבי ירוצו, זה יהיה מעניין. יכול להתגלות כמשלים לא רע ללאמפה. אולי אפילו יצליחו לבלבל את צוותי הסקאוטינג של היריבות...

למעלה