טוב אציין שאני לא ממש אובייקטיבי
אבל אין מישהו שהוא ממש כן, אז לא אכפת לי. ראיתי ספורטאים גדולים באתלטיקה וכאלה, אבל אציין משלושת הענפים שאני באמת מתמצא בהם. כמובן שאני צעיר יחסית אז כולם פה יכירו את הספורטאים: 1. רוג'ר פדרר 2. מייקל גו'רדן(ראיתי רק אליפות אחת שלו אבל זה גם משהו, לא?)- יש גם בכל מקרה אבל הרבה שידורים שלו בגולד, כולל של האליפות המקוללת הראשונה שלו על חשבוננו, שאני כבר ראיתי מספיק משחקים שלו גם בשיאו גם אם לא בלייב 3. זינדין זידאן 4. תיירי הנרי 5. קובי 6. שאקיל אוניל 7. פאולו מאלדיני- ואני אחד שממש לא מחבב את הכדורגל האיטלקי, אבל זה מקרה נדיר... 8. פיל ג'קסון, ארסן ונגר ואלכס פרגוסון נחשבים?? יאללה נכניס את שלושתם באותה קטגוריה. השניים הראשונים גדולים מהחיים
השלישי- סקוטי מעצבן, שחצן ואף אדום- אבל ככל הנראה המאמן הטוב בהיסטוריה של המשחק. 9. מייקל פלפס(בכל זאת...) 10. דניס ברגקאמפ- לא יכול שלא להכניס אולי את הכדורגלן האהוב עליי אי פעם, והאיש שבגללו התאהבתי בארסנל. גאון! 2. בהנחה שאנחנו מדברים על קבוצות ברמות הגבוהות, יחסית, אז לדעתי זה אופי וניסיון. אתה פשוט לא יכול לזכות בתארים אם אין לך אופי, גם אם יש לך את הכי הרבה כישרון שבעולם...אני מכיר את ההרגשה הזאת היטב כאוהד ארסנל, לצערי. 3. אחרי? אחרי אני מניח שלמזרח. אבל אני מקווה עוד קודם, עוד במהלך הצבא, לבקר שוב בלונדון וגם בLA(למרות שזה יהיה סיפור מסובך)...לצערי חיילים יכולים לטוס לחו"ל רק אחרי שנה אחת של שירות, מה שאומר שיש לי עוד חצי שנה+. 4. טוב זה נושא שאני מתמצה בו, מי שרוצה לשאול על סרטים או סדרות(אמריקאיות)...חופשי. סרטים, וואי יש כ"כ הרבה, מאיפה להתחיל אני לא יודע, הנה רשימה ארוכה, כל הסוגים אין לי סוג מיוחד של עדיפות, אני אולי הכי פחות אוהב אימה אבל גם סרטי אימה ראיתי: חומות של תקווה, מטריקס, הגוניס, מת לחיות 1, שליחות קטלנית 2, אמריקן ביוטי(דרמה חמודה), אישה יפה, מועדון קרב, רקוויאם לחלום(אין מה לומר אם יש אשכרה מישהו קיים בעולם הזה שלא ראה- חור אדיר בהשכלה מהר אבל לראות מהר), אמריקה X, ספרות זולה, החשוד המיידי, ממנטו, 21 גרם, נפלאות התבונה, איש הגשם, טריינספוטינג(יופי של סרט בקשר לסמים למעוניינים), פורסט גאמפ, אחי איפה האוטו שלי(חחח אני רק רושם את זה אני צוחק), לוק סטוק, הפסנתרן(שואה..סרט מפורסם, יש מישהו שלא ראה?), הבריחה מסוביבור, שבעה חטאים(סוף מחשמל), הסנדק 1,2,3, האזרח קיין, אמריקן פאי כל הסדרה(קומדיית מתבגרים גם כן מפורסם), לזכור את הטיטאנים(דנזל ווישנגטון אחד האהובים עליי במשחק גדול), סיפור אהבה בלתי נשכח(סרט של בחורות אבל שיהיה חח), רוקי כל הסדרה(ואם לא אז בעיקר 4 ו-1) והרשו לי בנפרד סרטים של הגדול מכולם שלי, רוברט דה נירו: היט, קזינו, החבר'ה הטובים(אוי ואבוי מי שלא ראה משוגע), הבלתי משוחדים, השור הזועם, צייד הצבאים, פגוש את ההורים.
יש עוד הרבה אבל זה מה שקופץ לראש עכשיו. בטח שכחתי הרבה. 5. אממ..זה אמור להיות איזה משהו ספציפי? אין משהו מיוחד, מה שמצחיק את כולם בערך...