תוכנית משולבת

85balerafon

New member
תוכנית משולבת

שלום לכולם, כיום אני סטודנט למשפטים באוניברסיטה העברית, סיימתי שנה ראשונה. אני מתלבט האם להתחיל בשנה הקרובה תוכנית לימודים משולבת, עם לימודי תקשורת - עד כמה אתם חושבים שזה תורם לקורות החיים וסיכויי הקבלה לעבודה? כמה השפעה יש לעובדה שלמדת בתוכנית משולבת על המעסיקים? אתם חושבים שזה שווה יותר מעבודה משפטית כלשהי בזמן הלימודים? עד כמה קשה התחרות להתקבל לסטאג' ולעבודה טובה בתחום דיני העבודה - תחום שכרגע אני מעוניין לעסוק בו? יש לצייןו כי הציונים שלי הם באיזור ה80 הנמוכים, ואני עתיד להצטרף השנה לצוות של קליניקה משפטית שעוסקת בתחום דיני העבודה. בכלל כל מידה בנושא הקבלה לעבודה במקצוע יכול לעזור. תודה מיכאל

B L I M P

New member
לדעתי

הלא מבוססת בעליל, דיני עבודה הוא לא תחום "זוהר" (=>לא תחום שנחשב ממש מכניס), כמו מסחרי למשל, ולכן לדעתי התחרות בו היא נמוכה בהרבה. במיוחד לאור זאת שאני אישית לא שמעתי על משרדים פרטיים ענקיים של דיני עבודה, ולכן ההנחה שלי היא שהתחרות היא יחסית חלשה ולא צריך להיות מצטיין כדי למצוא התמחות טובה בתחום דיני העבודה. מכאן נובע שלדעתי תשלב רק אם מעניין לך. ראשית, כי כמו שאמרתי התחרות בטח לא חזקה במיוחד. שנית, כי אין הרבה קשר בין תקשורת לדיני עבודה ואני לא רואה איך זה נותן לך יתרון כלשהו. הקלניקה מאידך היא לדעתי רעיון מעולה - גם בשבילך וגם לקו"ח. ואף יותר מזה, אולי שווה לך להצטרף למשרד שעוסק בדיני עבודה כדי לראות איך זה באמת ולהחליט האם זה באמת לטעמך.

משרדים גדולים שעוסקים בדיני עבודה:

ככה סתם, מה שקפץ לי לראש בשנייה הראשונה (אני בטוחה שיש עוד הרבה): הרצוג פוקס נאמן ארנה לין אליעד שרגא אם כי, יש לציין, הם לאו דווקא עוסקים בצד העובדים בדיני עבודה

Atenolol

New member
מממ...

לפחות המשרד של ארנה לין מייצג את צד העובדים, ועוד איך. דרך אגב, השם המלא של המשרד, על פי אתר האינטרנט שלו, הוא "ארנה לין ושות', משרד עורכות דין", וכל מילה נוספת מיותרת :) סתאאם, ברשימת הצוות שלהם באתר מצאתי עורך דין אחד בין כל השותפות והשכירות, כך שמבחינה חוקתית הכל בסדר :)

רבים ממשרדי הענק עוסקים בדיני עבודה

כמו כן יש משרדים בינוניים וגדולים שההתמחות העיקרית או הבלעדית שלהם היא בדיני עבודה. דוגמאות נוספות לאלו שניתנו: רובין-שמואלביץ, נ. פינברג, אשר חלד, הולין, תמר גולן, אריאל שמר.

למעלה