תוכיחי שזה אמיתי !!

The Wraith

New member
זו הבעיה שלך

אתה רוצה הוכחה? אז אולי תנסה משהו? תקרא כמה ספרים קודם, תתאמן קצת, תראה אם יש משהו שאתה ממש רוצה ותקיים את הטקס ותראה בעצמך - לי זה עבד, כמו לעוד הרבה אנשים אחרים, אין לי ספק בכך שזה יעבוד גם לך.

עידו10

New member
יש לך המלצות לספרים?

גם אם הם באנגלית, ממש אין לי בעיה עם זה.

The Wraith

New member
כן

"Magic In Theory And Practice" מאת אליסטר קרואלי (Aleister Crowley). יש אותו על הרשת, למעשה ככה השגתי אותו, אתה יכול לנסות בקאזה אם יש לך. חוץ מזה אני יכול להמליץ לך על הספרים השטניים ולו רק לשם עיון (או ידע כללי בתחום הזה). אם אתה רוצה לקרוא אותם, תתחיל עם The Satanic Bible מאת אנטון שאנדור לה-ויי.

עידו10

New member
את התנ"ך השטני אני קורא

ודרך אגב, יפה שאתה אומר "שאנדור"
ספר מצויין, אהבתי את תפיסת העולם שלו. ואת הספר השני שהזכרת אני אשיג עכשיו
תודה רבה.

בוחריס

New member
LuPiNe

ליבי ליבי... 1. לא ביקשתי ממך או מאדם ספציפי הוכחה. 2. אם אין לך מה לתרום - אל תפריע. 3. שגיאות כתיב - חחחחחחח ! 4. בנסיונך להעצים את פני הדברים (כדוגמת שריפת מחשפות) ובנסיונך לדבר בלשון רבים (אנחנו) ולהקצין אותם (כדור הארץ שטוח) אינך בר-פלוגתא. הבן מספר דברים פשוטים ובסיסיים: 1. הצגתי אתגר למי שיכול ורוצה. 2. כל היתר אינו רלוונטי, רוצה לעזור - בבקשה, לא רוצה - אל תפריע. 3. אין לך מושג מי אני ומה אני - אילו הכרת אותי - היית לבטח מצר על דברים אלה. 4. אל תשחק עמי לעולם פוקר - טרחת לחשוף את עצמך יתר על המידה. יום טוב

Rutterkin

New member
סליחה ?

זה די חוצפה מה שאתה אומר. באנו למישהו וכפנו עליו את האמונה שלנו ? בטח שלא , להיפך , אנחנו חיים את חיינו בשקט בלי להפריע לאף אחד. אדם שחיי חיים מסוימים ומחפש הוכחה לחיים אחרים שנובעת מגורמים שחווים את החיים האלה הוא אדם שלא שמח בחיו. יש לך חיים נהדרים ודברים שבטוח יותר מעניינים לעשות מאשר להציק עם שאלות הקיום האלה שלך. לכן אני אודה לך אם תעבור לעיסוקים האלה ותעזוב את הפורום במנוחה...

morning star

New member
הוכחות

קצת בעיה. למה בעיה? לא מדובר כאן במתכון פשוט לעוגה (אם כי בעבר הבאתי דוגמה שגם מתכון לעוגה גם יכול לבלבל). כמו שלא תיתן למישהו שרק נכנס עכשיו לטכניון תרגיל באינפי´ 3 ותבקש ממנו לפתור אותו בלי שילמד קודם אינפי 1 ו-2, כך גם "מתכון" למאגיה. בלי הכנה מסויימת, לא יתקבלו תוצאות. מעבר לכל הפרפנליה, של נרות, כלים, רונות וכן הלאה, קודם כל ה"כלי" המרכזי - האדם עצמו, צריך להיות מוכן (וטוב שכך, אחרת היו אפילו עוד יותר צרות בעולם). במאגיה ישנה הרבה עבודה על ה"אני" לפני הכל. מדובר פה קודם כל בכח רצון, יכולת ויזואליזציה וגם תת מודע. תחשוב על זה כעל שריר לא מאומן שקיים אצל בני אדם. כך שאיני יכול לתת לך מתכון "תעשה ככה -> יצא ככה". אני אישית גם לא מאמין לאלו שטוענים שזה אפשרי. אני יכול לתת לך סדרה של "תרגילים", שאם תעשה אותם באופן עקבי ורציני (לא השקעה גבוהה מדי, ביננו. מדובר במקרה הכי גרוע בשעה ביום) - אז תוכל לאחר מכן לבצע "מתכונים" שונים ולראות תוצאות. מה גם שלא מדובר בתוצאות "כאן ועכשיו". הרבה פעמים, אילולא היית מבצע הכישוף, לא היית יודע כלל שבוצע אחד שכזה. אני התחלתי עצמי ב"חיפוש הוכחות" וסירבתי להאמין בתוקף. עם הנסיון הדברים השתנו. ניסיתי כמה דברים - והם הצליחו. ולסיכום, אני ממליץ לך לקרוא את הספר "החוויה המאגית" של אריאל גליקלך. שלך הנווד

לנווד

יש לי הרגשה שהבנאדם הזה מנסה למצוא כאן אנשים מסויימים עליהם יוכל לעשות "ניסויים" כאלה ואחרים, או לחליפין להכניסם לאיזה מסדר מסתורי... במקומך, הייתי מוחקת את השרשור הזה- הבנאדם הזה נראה לי מטרידן המזלזל בחופש הביטוי של חברי הפורום. ליה

עידו10

New member
עדיף שלא, לדעתי השרשור הזה היה מאוד

אינפורמטיבי,הוא די שכנע אותי להתחיל לנסות דברים. לדעתי זה טוב גם במקרה שיבואו אחרים כמו זה שהתחיל את השרשור, אפשר לעשות לינק לשרשור הזה...

morning star

New member
ניסויים?

תיכף דיויד דוקובני יגיע...
מבין האנשים האחרים, שהתחילו את הודעותיהם עם "פחחחחחחחחח" או "ילדים מטומטמים" וכדומה, האדם הזה, אמנם אולי בהתנשאות מה, לא החל בקביעה הנוגעת למנת המשכל של משתתפי הפורום. ישנה סיבה מדוע עניתי לו, ומחקתי הודעות אחרות העוסקות באותו הנושא. שלך הנווד

בוחריס

New member
תודה לך הנווד-morning star

סוף סוף תשובה עניינית. מדוע שאלתי עוררה את קצפם של רבים כ"כ...שיהיה. זו היתה "הטיפה" הראשונה, יהיו עוד. נכנסנו לשלב חדש. ברכות.

Justin Angel

New member
אוי זה הולך להיות כיף...

*ג´סטין מרים את החרב שלו ,שם את קשתו על הכתף, וקורא לשאר האנשים בפורום הזה שרוצים להישאר חלק מהעמים החופשיים בארץ התיכונה להתכנס תחת הדגל של חופש* (מה אתם רוצים? סלימלריון ספר טוב... ) אל תנסה אותי. אני לא במצב רוח נדיב או חברותי, וכפי שצויין בעבר , יש לי כשרון מיוחד לגרום לאנשים מעצבנים להסתלק ולהרוס להם את העצים. תתנהג בחברותיות בפורום הזה ותגיד תודה לאנשים כאן שהם מוכנים לכבד אותך בתשובה.

נכון

דווקא אלה שלכאורה מקללים אותנו, סטייל "פחחחחח איזה ילדים קטנים" או "חבורה של ילדים מטומטמים ומשועממים" מצחיקים אותי- מפני שברור שממש אין להם מושג על מה הם מדברים ושאין סיכוי בעולם לנהל איתם שיחה אינטלקטואלית, ולכן הם גם לא מפריעים לאף אחד. דווקא כותב ההודעה הנוכחית מציג עצמו כבנאדם שיודע על מה הוא מדבר, וכך בי, אישית, זה פוגע יותר. לא שזה מערער את האמונה או הגישה שלי, אך זה מרגיז שאנשים מציגים עצמם כאינטלגנטים ועם זאת מגלים כזו אטימות, תוקפניות וזלזול. ליה

Justin Angel

New member
אז סיכמנו?

או שריפה על המוקד של האיש או מחיקת ההודעות שלו, מה שיותר נוח לחברי הפורום. *ג´סטין מתחיל להרים את המוקד*

למעלה