הוכחות
קצת בעיה. למה בעיה? לא מדובר כאן במתכון פשוט לעוגה (אם כי בעבר הבאתי דוגמה שגם מתכון לעוגה גם יכול לבלבל). כמו שלא תיתן למישהו שרק נכנס עכשיו לטכניון תרגיל באינפי´ 3 ותבקש ממנו לפתור אותו בלי שילמד קודם אינפי 1 ו-2, כך גם "מתכון" למאגיה. בלי הכנה מסויימת, לא יתקבלו תוצאות. מעבר לכל הפרפנליה, של נרות, כלים, רונות וכן הלאה, קודם כל ה"כלי" המרכזי - האדם עצמו, צריך להיות מוכן (וטוב שכך, אחרת היו אפילו עוד יותר צרות בעולם). במאגיה ישנה הרבה עבודה על ה"אני" לפני הכל. מדובר פה קודם כל בכח רצון, יכולת ויזואליזציה וגם תת מודע. תחשוב על זה כעל שריר לא מאומן שקיים אצל בני אדם. כך שאיני יכול לתת לך מתכון "תעשה ככה -> יצא ככה". אני אישית גם לא מאמין לאלו שטוענים שזה אפשרי. אני יכול לתת לך סדרה של "תרגילים", שאם תעשה אותם באופן עקבי ורציני (לא השקעה גבוהה מדי, ביננו. מדובר במקרה הכי גרוע בשעה ביום) - אז תוכל לאחר מכן לבצע "מתכונים" שונים ולראות תוצאות. מה גם שלא מדובר בתוצאות "כאן ועכשיו". הרבה פעמים, אילולא היית מבצע הכישוף, לא היית יודע כלל שבוצע אחד שכזה. אני התחלתי עצמי ב"חיפוש הוכחות" וסירבתי להאמין בתוקף. עם הנסיון הדברים השתנו. ניסיתי כמה דברים - והם הצליחו. ולסיכום, אני ממליץ לך לקרוא את הספר "החוויה המאגית" של אריאל גליקלך. שלך הנווד