תוכיחי שזה אמיתי !!

"יצטרפו ל..." מה?!

סלח לי, אך כל חברה השולחת נציג שכמותך, לא נשמעת לי כמו חברה אליה מכשף שיש לו איזשהו כבוד לדתו ו/או לכישורים המאגיים שלו ירצה להצטרף. זו דעתי הכנה. וחוץ מזה, דווקא חשבתי שהתשובה שלי הייתה עניינית ולא תפלה, ולא הצדיקה את היחס המזלזל שלך. ליה

Justin Angel

New member
...

*ג´סטין נהנה מהמראה של בוחריס מתרסק ועולה בלהבות* למישהו יש מרשמלו?

עידו10

New member
בטוחה?

נראה לי שכתבת מתישהו שאת יכולה לשנות את צבע עינייך, אז אם יהיה מספיק שקט ורגוע, חושבת שתוכלי? אם לא, אפשר ללכת לאיזו פינה... (ואל תדאגי, אני לא מסוכן
)

Justin Angel

New member
מקסים...

תראה, אני לא מעיין ככה שאני יכול להגיב רק לעצמי. אתה = קהל. אתה > 0 אנשים. אתה --> סיבה מספקת למה כלום לא יצליח. ובנוסף לכך, להתבודד באיזה פינה לא יספיק ,משתי סיבות: 1) מעיין היא וויקאנית (if memory serves me) ובהתאם לכך רוב הטקסים\עודות שלה יהיו בחוץ בשטח פתוח שלא נותן הרגשה כאילו אתה בארון מתים. 2) כזה דבר לוקח זמן, הרבה זמן. ואני לא חושב שללכת לאיזה פינה למשך 5 דקות (10 דקות, חצי שעה, שמונה שנים ,או whatever) יספיק. לי באופן אישי לקח באמצע חורשה 4-5 שעות להצליח לעשות את זה. וזה גם לא יצליח מהסיבה שציינתי לעיל: - לאנשים לא נוח לעשות טקסים\עבודות מול אנשים אחרים. רק שרלטנים ושוטים יסכימו לכזה דבר. וגם אני בטוח שאני יכול להוסיף עוד 3-5 סיבות טובות למה זה ייכשל. אבל נשאיר את זה בסיבות הבאמת חשובות.

עידו10

New member
Morning Star כבר הבהיר שזה מפגש

של פורום שאמאניזם ופאגאניזם, ושלא יהיו שם התעסקויות במאגיה וכישוף.

The Wraith

New member
למעשה, ג´סטין "יקירי"

זכרונך מטעה אותך, מעיין היא פאגאנית

דווקא לא...

אף פעם לא ניסיתי לשנות את צבע העיניים שלי, אני אוהבת אותן כמו שהן. מעבר לזה, אף פעם לא ניסיתי לעשות כישוף "אשלייתי" שכזה. אני לא עושה כישופים סתם, כשאני עושה כישוף אני בוחרת טוב טוב את המטרה שלי, והיא לעולם לא תהייה משהו בסיגנון של שינוי צבע עיניים, או משהו חסר משמעות אחר. אני גם לעולם לא אעשה כישוף רק כדי להוכיח למישהו שאני מסוגלת. הבנאדם היחידי שאני צריכה להוכיח לו משהו - זאת אני. ג´סטין, סלח לי שאני לא משרשרת, אבל כבר אמרתי לך אלף פעם שאני לא וויקנית

LuPiNe

New member
הוכחה לסקפטים...../images/Emo29.gif

אני צופה פסיבי בפורום הזה כבר זמן מה, ובחרתי שהשתתפותי הראשונה בפורום תהיה דווקא בהודעה הזאת... ראשית, לדעתי אין אנו חייבים להוכיח לך כלום מכיוון שאין לנו כל צורך בהוכחה. דרכנו היא לא לכל אחד, ומי שנועד לדרך הזו יגיע אליה בעצמו. אנו יודעים שדרכנו אכן "עובדת" ולא חייבים לתת לספקנים שום הסבר ולו הקל ביותר על חיינו. שנית, לדעתי אין אתה חוקר ולא מלומד אם לשפוט עפ"י שגיאות הכתיב שלך. לדעתי אתה בסך הכל אדם צר-אופקים שללא כל ספק היה יכול להיות מגדולי שורפי המכשפות אם רק היית חי בזמן ההוא... אני חושב שאתה אדם עצוב ומעורר רחמים אם אתה מרגיש צורך בהוכחות מוצקות ובמחקרים מדעיים לכל דבר שנשגב מבינתך. אתה גם שוכח שבתקופת ימי הביינים היה מוכח מדעית שלא רק שכדור הארץ הוא שטוח ושהשמש מסתובבת סביבו, אלא שהוא גם מרכז היקום! והיה מוכח מדעית ומעבר לכל ספק שלא יתכן שנצליח אי פעם לעבור את מהירות הקול, מכיוון שהאדם לא יהיה מסוגל לשרוד במהירות כה "גבוהה"... ועוד אלף ואחד הוכחות מדעיות שהופרכו, ולא בזכות אנשים כמוך. מכיוון שאני יכול להמשיך ולהמשיך, אני אעצור כאן... אפרד בברכת-Blessed be LuPiNe The MoOn RiDeR

LuPiNe

New member
כעיקרון לא אבל...../images/Emo29.gif

אם אתה משתתף בדעותיו של בוחריס אז זה מכוון גם אלייך... במקרה זה התייחסתי לבוחריס כאל צר האופקים הקלאסי, אם אתה שותף לדעותיו גם אתה יכול להכניס את עצמך לסטריאוטיפ הנ"ל.

עידו10

New member
אני לא חושב כמוהו לחלוטין,

אבל עדיין, אני לא יכול להאמין שמשהו קיים בלי הוכחה כלשהי, אני פשוט לא יכול... אני רוצה להתעסק בזה, מאגיה וכישוף נראה ממש ממש נחמד ומעניין, אבל בכל זאת- עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת מסוגל לעשות משהו בסגנון. כשאני אראה, תהיה בטוח שאני אהיה אחד הבולטים בתחום.

עידו10

New member
אני לא חושב כמוהו לחלוטין,

אבל עדיין, אני לא יכול להאמין שמשהו קיים בלי הוכחה כלשהי, אני פשוט לא יכול... אני רוצה להתעסק בזה, מאגיה וכישוף נראה ממש ממש נחמד ומעניין, אבל בכל זאת- עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת מסוגל לעשות משהו בסגנון. כשאני אראה, תהיה בטוח שאני אהיה אחד הבולטים בתחום.

למעלה