תוהה..

כופרע עגלוני...:)

מה הקטע של לרדת עם טעם? מה הקטע של חרבות? ועולמות? מבינה ת'קטע של להרים גבוה עם קונוטציה של לרדת... בלי המרכאות אבל עם הרבה טעם :)) אבל מה זה שייך לתהיה ש'לי בדיוק??? כולה שאלתי במורכבות על הפשטות..... לסגור או לפתוח???????? למה לנתח לי תאדים ככה?

אין כזה דבר לסגור

או לפתוח אמרתי הדלת שנפתחת לא בטוח שטובה יותר כי עד שלא תנסי לא תדעי היום לא מאמין בתחושות מהלב מאמין באינטואיציה ואם את שואלת אז כנראה שאת כן רוצה לנסות למרות שאת יודעת... לכי על זה.

הא??????????????????????

תחושת לב..........זו לא אינטואיציה?? וו'תרת... אני הולכת רק על קווים ברורים ומאוד מאוד בטוח......... ברירות מחדל משאירה לאחרות...בכל זאת..נשאיר להן ת'עצמות לחזון אחרית הימים היבשים:)))

יאפ צפונבוני...

לפעמים.......ורק לפעמים. ברירות מחדל גם הורגות. שמחה שיש עדיין כאלה שחושבים ונמצאים בצומת הזו ביחד איתי. אלה שמבינים... שברירות מחדל זה רק למדפים... ומתוך בחירה...אומרת.. תחליף זול......קיים כמו חול... וחול הוא לרוב טובעני ומכלה... ואני מקווה שאתה מודע... שברירות מחדל אמורים מלכתחילה להחסם כי זה פוגם במקוריות:))

maof

New member
מממממ....

בררת מחדל... למה נישמע לי כמו אם לא הרצוי אז המצוי
מעוף

לא מסכים איתך

הרבה פעמים בחיים בעבודה באהבה בכביש לוקחים את הפנייה שהיא בעצם ברירת מחדל כדי להגיע ליעד לסיפוק אבל להגיע לא הורג רק מחשל

מצוטטת

New member
פכככככככככככככ

ברירת מחדל, לא ממש נותנת לך חיִים...תשלום "כבד ויקר" מידיי מילא ההצמדה והרבית ד'רבית של הבחירה מחוסר הברירה....כולו סתם מנגנון "מכני" של ניסוח שבעצם אתה "קובר עצמך ^חַי^ " גם אם תנסה להביא לי פה את גווני הכדאיות הנאורים, לא תצכנע לי שהברירה של הבחירה זו החמצה של מחדל עדיף חביבי לחיות על "קו האש", תאמין לי סמאללללללה על מי שחושב שאין פשרה אחרת לחוות את המציאות "יקרה" ככל שתהיה עדיפה כבר ההתרסקות הבחירה , על הזותי....... מצו'-פרגון על בחירה שכזו אצלי לא ת'קבל הפם!!!

רגע...

עם מה הסכמת פה בעצם... עם האין תחליף...או עם ההשארות הצמודה שלי? ובכלל... לא שהזכרון שלי הוא משו משו... אבל כבר הסכמת איתי כמה פמים... או שאולי זה היה לפני היכרותינו? מתי הכרנו?...ג'יזסססססס...אופו שמתי ת'ממורי שלי?

את, אל תכניסי לי אותיות לפה...

סמיכות! {נשארו לי כמה טיפות של אדים לשאוף???......צרכיה להצדיק ת'קיום של הסמיכות הצמידות וההתדבקות}

תרגיעי במיידית../images/Emo70.gif

לא דחפתי לך כלום בכוח...רק בדקתי. עכשיו משהובהרת לי...אני מבינה שלך לא דחפו מתחת למיטה גלון דלק לשאיפה. הקיום שלך מוצדק

האא..

אם זה מוצדק אז למה לא ללכת על ה- "היי" האינסופי? שנחבר ת'משאבה אם כבר לאאוריאטה הראשית.........??? הכי טוף....... ככה לא יאשימו אותנו שגלשנו למיטות של אחרים בתור ברירת מחדל של בלונדינית מאויידת :))

תראי...

אני לא'כולה ללכת על היי כל הזמן...זה מביא לי לדאון נוראי. אבל לחבר ת'משאבה לנקודה הראשית...אין לי תנגדות של ממש...בתנאי שברגע הרצוי לי אני יכולה להעיף לו ת'קנה בברוטליות. ואם יאשימו...נו...כבר אמרו לי חכמים ממני..."זה שלהם !".

אנחת רווחה..התמוגגות!!

רק לקרוא ממך ת'משפט " להעיף לו ת'קנה בברוטליות"........... ואני כבר כולי לחלוחית מיגמרת:)) אפשר על הדרך ליות' יותר ברוטאלית? אגרסיבית? וונדלית? אסרטיבית?...{אוח!!!!!!!!!!!!!!!! סאמק} מכ'פת לך..... בכל רגע רצוי נוכל לחבר להם ת'חלקים ולגיד להם "זיי לא אנחנו שמתפרקות...זיי אתם שמיאוד לא מתחברים".. כמו לשחק לגו...:)))

כל...

סינוֹנים,מה היבית פה...מיקובלים עליי. עכשיו... אם רק תוסיפי לקליגרפיה הזאתי..."כמו לשחק לגו-באגו"...אני מייד מכניסה לך אחר כבוד ללמטה שלי... אופו שנמצאת גם המסטולית מה החדש ההוא הכריז עליה.

האא???

יש גם מסטולית? יענו הולכים על שלשות בשלשלאות? בואי נכריז על יום מאודה של סקס הזוי :)) גוטע שעבס...עד לסוף המתוק ולטיפה האחרונה של השאיפה :) {מי חדש פה??? בלבלתי כבר :)...הוא עבר את "מחסום" אילנה?}

למעלה