תוהה..

תוהה..

אגדה אורבנית אומרת ש........ לכל דבר בעולם הזה יש מקבילית ותחליף. ולסגור דלת אפשרי רק אם פותחים אחרת, גם אם זה יעשה באילוץ... ואני תוהה.. האם לנסות לפתוח דלת חדשה.....כשאני מראש יודעת שזו טעות? האם האגדה האורבנית הזו באמת עובדת?????? חברה אמרה : "אם לא תנסי משו אחר... לעולם לא תצלחי לצאת משם" .......אז? לנסות?

maof

New member
וואלה...

חבר אמר לי...שיש אנשים שתקועים מול הדלת שנסגרה ומחכים לרגע שהיא תיפתח שוב,ולכן הם פשוט לא מצליחים לראות את הדלתות האחרות שנפתחות. מעוף

עופיון

שלח את החבר שלך אליי... אני אלמד לפרוץ דברים "תקועים" :)) החבר שלך "לא הבין" את הפרובלמה המורכבת שכאן.. שאלתי... האם על מנת לסגור דלת באופן מוחלט מבלי להשאיר שום עקבות ופתחים מיותרים... אפשרי רק אם פותחים דלת אחרת? והאם בכלל כזה...רצוי להכנס דרך פתח של דלת צרה וקטנה כשמראש אתה יודע ומבין שאין לך שום כלום שם...ובכל זאת. וסאמקקקקקקקקקקקק עם כל האילוסטרציה הזו.. חברתי שתבדל לחיים טובים ומחוייכים מכל הכיוונים אומרת : " על מנת לשכח את הבחור שלה...היא צריכה להכנס עם אחר למיטה רק בשביל להיות שם ולא שם"... עד כמה זה נכון???????????????????????..

אצלי זה...

אני חייבת להכנס עם עצמי למיטה רק בשביל ליות שם ולא שם. אבל מאידך...אני לא תמיד מחוייכת. אז אולי היא צודקת...לנסות?

תפסיקי במיידי ת'חיוך...

שונאה חיוכים מאולצים ושכיבות שמיכה מיותרים.. זיי לא בריא ללחלוחית של העין.. תגידי.. אנחנו סוברות אחרת בגלל התחנות דלק? או בגלל הבלונד המושרש על לקורטקס???? באלוהים שאני כבר לא אני ולא החלטית...

עניין חשוב לבדיקה...

אצלך זה פז...סונול או דלק? בואי נשמיט לרגע ת'קטנים שבחבורה...דור,אלון,בדש ושכאלו. בואי נגיע לשורש כבר.

מסכימה בסמכותיות..

אבל רק עם בודק מוסמך בעל מניות למשאבה ברת קיום ומוצדקת.... ני שונאת ת'קטנים...הם בלתי יצריתיים ושרירותיים בהזרקת אדים :) ני אפ'ם לא מגיעה לשורש............שת'געת???????? שרלילה בתיימית עד הסוף המר של גזע השורשיות!!!!!!!!!!!

א ש לי

New member
שיעור קטן על בלונד../images/Emo68.gif

התכוונת למדולה כנראה
הקורטקס, היא השכבה השנייה של השערה הצבע, החומר צובע את הפגמנטים שנימצאים במדולה, השכבה השלישית והכי פנימית של השערה:) התכוונת אולי לצחוק שהבלונד מושרש עד להיפודרמיס, השכבה השלישית של העור, בין הדרמיס להיפודרמיס, במדוייק נימצאת פיטמת השערה (ליבת השערה).
אז קיבלת שיעור, מה רע?

בח'יית זומזום מגוונת ש'לי..

כמה מאמץ יש להשקיע בלתור אחריי "העתק-הדבק-שופוני-חכמה-"??? אוףףףףףףףףףףףףףףףףף....תודה לגוגול מוגול שעוזר בחיפושים אחריי כל המיותמיי גוונים ובלונד :))

א ש לי

New member
חיפשתי אותך בגוגל אקסיי...

לא שמעו עלייך לא הפגנת כרגע הרבה חכמה בהודעתך כנראה שאצלך הגוגל בהמלצה ואת זאת שרצה אחרי העתק הדבק אבל לא הצלחת ל..."שופוני חכמה" כי זה מקצוע שלימדתי אותו מיליון שנה, אה! אוףףףףףףףףף איתך חותמת לך שהבלונד שלי יפה משלך

יו אשלונה

למה לפ'מים נדמה לי שאת ואילנה זו אותה פיקציה וירטואלית חסרת חיים?? :)) אואבת לך המונים בבון קווקזי שעיר ש'לי.... האא....ואני בטוחה שהכל אצלך בלי יוצא מהכלל.... יותר יפה ...לא רק הבלונד:) |עולם הזוי - באלוהימה ש'לי|

א ש לי

New member
או טו טו אמא'לה לא?../images/Emo95.gif

חושבת שבמצבך, כדאי לך לנסות לפחות להיות רגועה את יודעת זה תמיד משפיע. רק טוב שיהיה לך.

:))

ני רגועית....מה שלא עושה חצי ק"ג של רטלין עושה הטבע :))) פקינזית חמודית ש'לי...מה הקטע של המוצץ בייב...את לא אמורה להיות על עצם??? ....

א ש לי

New member
את בחודש רביעי? חמישי?../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

אבל למה את מעשנת ושותה בהריון:( מתוקה באמת שימרי על עצמך ועל התינוק אני לא ממש מצליחה להבין את השפה שלך הכייפית הזאת:) אז רק מאחלת לך. לידה קלה.

א ש לי

New member
סליחהההההההה?../images/Emo12.gif

מה מגעיל? אלא אם כן חשפתי משהו שלא הייתי צריכה \ולא אמרו לי שזה בגדר סוד, האוץץ' רק אם זה כך. אני בהחלט מתנצלת אם אקסיי רוצה לריב ולא הייתי בטוחה אם זה ההומור שלה או שגם איתי היא מתחילה היא טעתה בניק, אני האחרונה שמתכוונת להתכופף אליה. מבחינתי השרשור הזה תם וכן כל תגובה של אקסיי לא תענה תיהיי אשר תיהיי.

-כולי מחוייכת-

אני האחרונה שמתכוונת להתכופף אליה................ :))) never say never .... לא בטוחה שאת יכולה ממש ממש להתכופף כזה... בכל זאת......... קצת בעייתי עם מימדים בלתי מזוהים בעליל.. אבל נמצא לך תנוחה שתתאים רק לך מתוקתי :)) בואי נסגור לך על שטיחון... בשלב ראשון... כמו ה"מדיומיות" שלך מכאן..:)) כנראה שבעטתי להן עמוק עמוק ואת כבר בפרה- נויה דיפנסיבית...

למעלה