תוהה..

בטח יש מסטולית...

בא ה"משאיר סימן"...בשרשר יומולדת...ושם עליה סטמפה של חותם. אגב אילנה... אני כבר התחככתי לה הבוקר...במיטה אחרת

האא

אז תקלידי ככה... שכחת? אנחנו על מיכלי חמצן דיי מדוללים... תגידי........איפשר להטביע חותם עם ברזל שחומם מראש בטמפרטורת לבה ??? נראה לי יש כאן כמה שיתאים להם דפקא חותמת .."כשר" ולא למאכל :) פפפפפפפפפפפפפ איתך עוד פ'ם מוצאת תעצמך במיטה אחרת???

אני כבר...

נגמר לי החצמן...אני על שאריות המימן שורדת. ברזל מלובן עד אדום לוהט...מותר בחלט
נו... התחלתי ת'לילה עם עצמי...'תגלגלתי למיטה זרה...אז צפיתי באופן מעשי במפזזת החסומה כאן.

shani2

New member
אה רגע..

ככה זה שלא עורכים לפני שכותבים... מסכימה עם ה"אין תחליף".. ועם הצמוד...לא אוהבת צמוד צמוד...צריכה מרחב נשימה..

d a n i e l s 5

New member
אז מה המסקנה ????

לסגור..... לפתוח....... מה קודם למה....... ואולי בכלל הכי עדיף דלתות מסתובבות ......

Rinattt

New member
וואלה

מזל שאת קיימת דלתות מסתובבות... נשמע לי הכי טוב

ב ו ע ו ת

New member
תלוי

לפעמים סוגרים דלת ולוקח זמן עד שאחרת נפתחת, לפעמים היא נפתחת מיד. אין חוקיות. מנסיוני צריך לסגור כדי לסגור, לא כדי שמשהו אחר יפתח, כי הציפיה היא בת הזוג של האכזבה. אם לא תסגרי - תגררי וכדי להגיע למחוזות חדשים בחייך את צריכה להגיד שלום לרע שהיה. עד כאן.

t o t a l

New member
לסגור בשביל לסגור

קורא את השרשור הזה כבר כמה ימים, מציץ בתגובות ולא מוצא משהו להתחבר אליו, או משהו להוסיף. [מרוב שהרהרתי בדלתות, כמעט ונתקעתי במשקוף]. עד שבאה הבועית ועשה לי שכל.

ערסlight

New member
חדירה

פעם נעלתי את האוטו שלי עם המפתח בפנים. אז נכנסתי מהדלת האחורית שהייתה דווקא פתוחה. נכנסים מאיפה שקל. כל עוד זוכרים למה להכנס בכלל. מה שאני מתקשה להבין זה המושג "אגדה אורבנית". מעניין מה זה.

טוב שלא חשבת על דלת מסתובבת

תראי מנסיון אני יודעת..שניסגרת דלת אחת..השניה נפתחת. השאלה כמובן לאיזה דלת את רוצה להכנס? והכי חשוב לא להיכנס בדלת מסתובבת...

ב ד ר ך

New member
כשאומרים

" כשדלת נסגרת , נפתחת דלת אחרת " אומרים זאת כמשפט עידוד, שגם אם נסגרה דלת, אז לא נורא, דלת אחרת תיפתח. זה לא בהכרח אומר, שדלת לא תיפתח לנו עד שלא נסגור את האחרת. החיים הרבה יותר מורכבים מכך, לפעמים את סוגרת דלת ושום דלת לא נפתחת לפעמים נפתחות כמה דלתות לפני שבכלל סגרת את הדלת הקודמת. בתחושה שלי... .. חברה שלך צודקת. אם לא תנסי משהו אחר , לעולם לא תצליחי לצאת משם.

למעלה