תוהה..

:))

תודה.. אומרים ששמועות מאוד משמינות.... אולי זו הסיבה לתיסכול שלך?? עברתי את ה-5...ואני אוטוטו ב- 9.... מדלגת לי בנונשלאטיות ישירות לחדר לידה בעוד כשעתיים... כל כך נחמד לי שאני מעסיקה אתכן בחדריי חדרים.... משמע... .אממממממממממ.... טוב. אניח את הספקולציות לאנתרופולוגים....במקרה כמו ש'לך :)) "קטונתי"....

מצוצלת...

ארכיאולוג...אנתרופולג...זיאולוג...:)) רק הם יכולים לעזור למקרים קשים בחדריי חדרים ... וואלה.... קטונתי לי.... אני הולכת ומתעגלת בקצוות של האצבעות :))) קשה קשה ליות' בחודש תשיעי עם מיני קטם קטם .......... אוף....... ני כל כך שטוחית...

Xקסית!!!!!!!!!!

ואוו......... רוצים עידכונים מהשטח (-: רגע...זה אמיתי ? אני לא מעודכנת ...דאאאאם!!!!!!!!!!!!

maof

New member
אהה...

אם כך הם הדברים התשובה היא...לא
חברי אומר...שבלי דג מרוקאי הוא אפילו לא מתחיל את הנשאים והמתנים... מעוף

אנשים דרך כלל

עושים מה רוצים,אחר כך מוצאים אידיאולוגיה {או אגדה אורבנית} שתתאים.

אז להלביש עליו מה שנראה לי הכי מתאים ???:))))))))))))) קונוטציות באידיאולוגיה רבת מותגים סינטטיים בלתי מזוהים בעליל...זו לא סמנטיקה של סנטטיקה? זה "שאנשים בדרך כלל עושים מה שהן רוצים"........ כל כך לא נכון.. אנשים לרוב, עושים וצועדים לפי כפייה ותכתיבים... אילוצים של החיים. זו רק התעללות נפשית ויומרנות, לאמר, "אני עושה בדיוק מה שאני רוצה"... ביננו........ כמה כאלה יש? ולא שזה לא נכון לעשות כך... אנחנו משתדלים להצמד לדברים הכי מתאימים לנו, אבל לא כל הדברים הנכונים נצמדים אליינו ואל רצונותיינו... ורק משום שאנחנו לא לבד בגלובל הקטן הזה... וזה מה שגורם לנו ל"אילוצים" ולבחירות של בירורת מחדל. האא... הא.... אשכרה אורבניות של אידיאלוגיה מזופזפת :))

פשוט לא נכון...

אשליות של מתחילים...אנשים עושים בדיוק מה שהם רוצים. גם שנוטים הם להאשים בזאת את כל העולם. אמא שלי היתה כזו... בעלי לי לא נתן... ובכלל מדינה חרה... אנשים הם אלופי העולם בלהשלות את עצמם...

מצוטטת

New member
עיזבי אותך

מ-א{ע}ורבניות תני ביס אם כבר באגדה
ככה אני לפחות {ו}עכשיו עם השנים אני אישה אחרת פחות חולמת אהבה הרבה יותר נקשרת הזמן כמו מיקרוסקופ רגיש חידד את הראיה זקן חכם שופט ביני ובין מה שהיה..
כל השאר לא הכרחי לא רק ~לדעתי~ אפילו פוליקר ככה

כן..תנסי...

כי גם אם הדלת תיפתח עם חריקות....מאחוריה יש עוד דלת..... ועוד אחת... כשאת ניצבת מול דלת סגורה..... ומביטה בה ......אופציית האחרות גם לא ניגלית לך.....

יערית

New member
מה לנסות?

אילוץ?תחליף?דמו?בכאילו? קטונתי אולי כי לא סגרתי דלת ויודעת מה זה מרגיש כשפותחים אחרת מתוך "אילוץ". תנסי מתוך רצון שלך להמשיך הלאה,זה המקום הטוב והנכון לדעתי.

שלי 9

New member
שאלה מורכבת מדי ..חסרים הרבה פרטים

לגבי המשפט על הדלתות..זה חלק מאוסף של קלישאות שלפעמים הן נכונות ולפעמים לא.. בשביל לחוות דעה צריכים לדעת יותר פרטים, ברשותך כמובן:))

י'ה סחטנית אחת.. רוצה פירוט?????????.......... בואי נאמר כך.. אחריי האתמולים של הלילה.... החלטתי לסגור את כל הדלתות. לאטום עם מסקנטייפ...משוח בדבק 3 שניות, דבק מגע ולוידוי אטימה מוחלטת הוספתי גלון של דבק מהול בציאניד:)) פה זו לא קלישאה...פה זה וידוי נעילה:) וזה על מנת שלא לחוות את הטימטום של אחרים.. אני ממש לא אשמה שאלוהים שכח לפרמט להם תקופסא... אז ברשתוך יקירתי... אני אמשיך בנעילות... {תביאי מנעול צילינדר עם 200 זרועות:))}

ככה זה גם...

עם שוקת שנשברה. נו...אז תעמדי לידה הרבה זמן? אולי. מקסימום עד שתהיי צמאה. ד"כ כדאי לחפש אחרת...הרבה לפני הצמא הגדול... משו כומו...לא ללכת לקניות בסופר כשאתה מורעב. ואני אחורי ארוחת ערב עם ילדת יומולדת...אני מפוצצת

בתי קברות...

מלאים באנשים ללא תחליף בודאות אומר לך שלכל אחד יש תחליף...ואפילו טוב יותר

שבת שלום, בוקר טוב, שבוע טוב חגשמח

צום קל וגמר חתימה טובה גם לך........ למה ככה על הבוקר טלה ?? מה עשיתי לך שאתה מעלה את רוחותיהם של הבלתי קיימים והלא אשמים?? :))) למה לא למצוא תחליף בר קיימא במקום בר מינן???????????? {תן לי את הבר קיימא...תוך שבוע ימים איתי הוא בר-התקף לב עם צינטור מוחי דיפיוזי ומצבה מעוצבת לטעמי :))}

תשמעי...

קודם כל אין מצב כזה שאת יודעת מראש שזו טעות כי את רק יודעת איך את נכנסת...את לא יודעת איך תצאי....וזה בהכל עכשיו בחיים שלנו יש לנו הרבה דוגמאות איך בשנייה חשבנו שעולמנו חרב...אבל פתאום בא משהו שמרים אותך גבוהה או שאתה "יורד" עם טעם....

למעלה