תודות לעוז ולעוד

בּני

New member
תודות

מצטרף לכל הברכות לעוז על הארגון והיום המרתק. תודה לאריק על גלוית התקליט מברמודה ולתמיר וירון על הבולים. תודה גם לירון וסער על התקליטים. ותודה מוקדמת לגיל על גלויות התקליט

תמיר1991

New member
תודה לך! הבולים ממש מצויינים!

כמדומני בני ואריק הם היחידים של פיספסו ולו מפגש אחד עד כה. אני פיספסתי את המפגש ב- 11.12, בהרצאה של אריק. אשמח לשמוע מה היה המפגש שהכי אהבתם עד כה. לי קשה מאוד להחליט, אני חושב ש"שישי בכיכר", או מוזיאון הילדים. תמיר.

דרמסלה

New member
../images/Emo140.gif תודה לעוז

מצטרפת לתודות , לאיש החשמל, על הכנסת האורחים, על הטעימה מהידע הרב שלו, על ההשקעה, ובעיקר על כך שהכל היה שזור בחן, נועם וקסם אישי. תודה, כמובן, לחברי החבר על החברה. ובאשר להצעתם של רון ואייל, מבורכת היא.
היכן ? לא ממש משנה, העיקר שיהיה לחופו של ים. מה זאת אומרת למה ?
הולכת מצויין עם מדורה וים
ואחרון חביב, בהצלחה ל-
בפרויקט במדעים

הוסמכתי לענות בשמו של הדג,

שכן פיו מלא מים והוא אינו יכול לענות בעצמו - תודה. המיזם נבנה עד תומו, ומחר יוצג בפנ המורות. והאמת - זה ממש יצא נחמד ויפה, אבל אני כמובן אובייקטיבי רק למחצה.

JAMES DEAN

New member
"יום שישי את יודעת יש בחפציבה מסיבה

רציתי להגיד לכולם תודה לכם על הכרטיסי ביקור שהבאתם לי... תודה ענקית לעוז: הביקור, ההרצאה, והחוויה הבלתי נשכחת. בקיצור היה ממש כיף וסבבה, כן ירבו מפגשים כאלו נורא נהניתי.

חברות וחברים ההנאה הייתה כולה שלי

חברי לפורום הנאתי הייתי שלמה וצרופה.שמחתי להכיר מקרוב את החברות והחברים שבפורום מופלא הזה. והנה חוזרות כבר האהבות לפרדסי חפציבה אשר זה עתה שונטעו. וגם
מספר 8 ( המזגנים כמו בלובר לצנן את המסה
של אוצר התערוכה). תודה לחיים שהעמיס על מכוניתי בחפץ לב חפצים רבים
מרוח אותה תקופה. לגיל אשר לא מפסיק לטרוח ולחפש עבורי ספרים וחפצים.
לאריק על הארגון על ההנהגה, על המגהץ על הניסויים הקליניים בדגיגך לבדיקת טיב המיים
ועוד... ולכל החברים לעונג לי להיות חבר בפורום נפלא של אנשים נפלאים. ושוב אשמח עבור אלו שלו הגיעו וגם בעתיד לארח את הפורום באתר חפציבה. ותודה על כל המחמאות!!! ממני עוז איש ה-

למעלה