תודות לעוז ולעוד

11moti

New member
תודות לעוז ולעוד

ראשית תודה רבה לעוז על האירוח, הסיור המעניין,ההשקעה במעוף,במחשבה ובביצוע ,על הפרוייקט היפה,שממש "לתפארת מדינת ישראל"-ולא בציניות-חלילה. תודה לאריק על הרעיון היוזמה התאום והביצוע, תודה לחיים על החרבות המיוחדות, תודה לסער על "הברזלים " שטרח הביא ,והראה. ותודה לשאר החברה שהיו -ואלה שלא -על הפורום המעניין והנחמד שיצרנו.

באמת כל התודות לעוז.

תמיד מפליא אותי לראות אנשים ש"נדבקים" במשהו שמעניין אותם, שאינו שייך למהלך הרגיל של החיים, כלומר לעבודה, פרנסה, מרוץ החיים, ומצליחים כאילו יש מאין ליצור משהו מלא עניין לעצמם ולאחרים. עוז הוא דוגמא נהדרת - עם כל הידע שלו, וחוש ההומור, והחיבור למקום ולהיסטוריה שלו. על כל אלו, מוענק לעוז פרס "יקיר הפורום" לשנת 2004. לא רק המצגת, עם המוסיקה התואמת, ומיץ התפוזים שהיה חלק חובה מהחוויה, אלא גם בית מס' 8 ברחוב הפועלים, שבעתיד ישכון בו חלק מאוספיו הנהדרים והבלתי מוסברים של חיים כהן. והבריכה- אם מישהו מתעניין, אינה לשתיה אבל בהחלט לרחצה. שני הדגים יצאו ממנה בשלום, עייפים אך מרוצים. לידיעתה של אש"י, יש ליותם שותפה בפורום. אני לא מבין למה אודי ממשיך לחכות, כשיש לו שתי מוזות כל כך יפות בבית. אם אני סוגר עסקה בין ההורים של הגר להורים של יותם, מה אני מקבל אחוזים? יקראו לילד שלהם על שמי? אפילו אברהם מגרופית היה איתנו, לפחות ברוחו. אני מקווה שאיציק יעלה את התמונה המתאימה, ותראו למה. מה עוד היה? קצת עוגות, קצת משקה, פיתה עם חומוס ו- הפתעה - המון החלפות שעברו ידיים. תודה למוטי על הסיכה המהממת. ותודה לכל יתר החברים שהביאו לי דברים יפים, על כך שחשבו עלי כשראו אותם... היה כיף גדול, אפילו אשתי הא-אספנית מודה בזה. שבת שלום, ולהתראות בפעם הבאה. וכן - כל מי שצילם, אפשר ורצוי להעלות תמונות לגלרית תמונות המפגשים שלנו. איציק - אני עוד מחכה לתמונות ממפגשים קודמים שצילמת...

ke1234

New member
|דכאשר תחביב משתלב עם עבודה התוצאה

נפלאה,זאת יכולנו לראות היום בכל פינה ובכל מבנה שבשטחי חפציבה , עוז מצליח ליצור אווירה נהדרת הלקוחה ממקומות רחוקים (לא מבית ספרינו ) מקום המשרה שלווה על מבקריו ,שלוב של הסטוריה ,נוסטלגיה ,שולחנות מוצלים ומלאים כל טוב ,ויצר אספנות שטבוע במשתתפי המפגש . עוז -ישר כוח ,ומקווה שנעשה מפגש נוסף באותו מקום לאחר שהפרויקט יסתיים . גיל

ברח לי../images/Emo5.gif אני שמחה שנהניתם

וכפי ששירשרתי אחרי תמיר חפציבה זה הטיול לשבת ב"מעריב", איזה מקריות (דוקא היום)
, נורא חבל שלא יכולתי לבוא ואפילו מעצבן ואל תגידו לי "הפסדת" כי אני יודעת את זה לבד.

תודה לעוז.

המקום נהדר, המרצה מעניין, החברים נחמדים - מה עוד אפשר לבקש? אריק, תודה על המחמאות. התמונות יעלו בקרוב לגלרית מפגשי הפורום (התמונה האחרונה מיועדת ליותם).

מה תודה? אתה קיבלת ממני איזו מחמאה?

למיטב זכרוני, וזכרוני אינו מטעה אותי בדרך כלל בעניינים אלו, החמאתי רק לנשים שבחייך. אל תקח את זה אישי... אני מקווה שנראה אתכם שוב במפגש הבא - יפו, שוק הפשפשים, יום שישי בבוקר... כל המרכיבים של אסון מתקרב.

אמא של, זה מאוד מדאיג.

הילד מתחיל להיות דומה לך באופן מדאיג מאוד. הגר היא בדיוק בגיל המתאים ליותם, ובגלל זה מיד חשבתי על שידוך. אפשר לחכות כמובן עוד שנה שנתיים, אבל כשתחליטו - אערוך לכם חוזה שידוכין מפורט, וככה לא תצטרכי להיות מודאגת ולאסוף מוהר כבד. ככל שהכלה צעירה יותר, צריך להכין פחות מוהר. אני בטוח שאצליח לשכנע את ההורים של הכלה להסתפק בשתי עיזים וגמל. נדמה לי שאפילו במשכורת של רופא לא תהיה בעיה להכין מוהר כזה. ואתה אודי, אל תשמח לפני הזמן. הושב את זוגתך שתתחיל לרקום מצעים ומפות, שתהיה נדוניה תואמת.

יותם הוא גבר מודרני. או יהיה כזה.

וגברים מודרניים לוקחים את שם המשפחה של אשתם. לפיכך - אל דאגה. ומה יהיה אם היא תביא חתן ששמו "בצן"? או "ביים"?

elcool

New member
או "גמל"

או שם המשפחה "זן" או "גור שאחרי-שמצחצחים-שיניים" או "פומפחי" (כי זה סתם שם מפדר...)

itzm

New member
איזה תמונות ממפגשים אחרים

אני לא מצלם אנשים יש לי בעיה הם יוצאים לי מתושתשים במיפגש הקודם היה רק בולים והמיוחדים שהיתלהבתי מהם מעלה את התמונה שרציתה מקווה שזה התמונה הנכונה )

itzm

New member
תחנת הכח אורות רבין

מהמצפה שבסוף רחוב הפועלים שעל יד בית מספר 8 שאין לו מיספר עדין

למעלה