תודה תודה תודה

ולי בא להרוג

את האלמוני שצילצל בדלת ביתי בשמונה בבוקר. היה כיף. תודה מיוחדת לביסלי שהביאני בעשר דקות למפגש. -בחזור הייתה לי ולמלח-השמיים מקלחת מרעננת למתבחששת: אמרו ליד החוף הנפרד. לא בתוך! פעם הבאה בלי חלוק של דוסיות

soelistit

New member
ממשפחה ופטיש - מה יוצא?

משפטיש - וזה מה שאתם !! היה שווה כל רגע של פנים מעושות של סוהר של הרופא בביקור רופאים בבוקר - כמובן - עם קביעה אור-קולית סטריאופונית: אז ברחת לנו בסוף, הא?....
חחחחחחחח.... ולה-פיי באמת יצאת גדולה מהחיים!!!!
רק שחייבת לציין שהרשימה של המסייעים - והמיעוט בכוחות הגברא הפוטנציאלים יוצאי שירות צבא החנונים - שמתיימר להיות צבר שורשי - הצמיח קוצים שחסמו כל דרכי גישה או פעולה - והותירו את נטל העבודה הפרימרי בידיה הענוגות של מלכתנו the one and only !!! גייז - כאילו - ג'נטלמניות, חינוך יהודי טהור למידות טובות, הפגנת גבריות, מחווה של רצון - איפה שלא תפלו - זו תעודת עניות (לא שופטת ראבאק - אבל מישו חייב לחנך אותכם לתורה מצוות ומעשים טובים - ואני הרי הדוגמא המושלמת לצורך העניין
)....

תודה

האוכל היה טעים. האוירה היתה קסומה. הים היה רטוב. החול היה רך. המוזיקה היתה מרנינה. הבנות היו שוות. הבנים היו מגוונים. (3 מילים רצוף)

BatHell

New member
היה מעולה ../images/Emo13.gif

תודה לענת, המלכה הבלתי מעורערת של הפורום, ולכל המסייעים במלאכה (להעתיק את הרשימה שוב?) יום ראשון מתחילה שירות לאומי (כאילו לא ידעתם..), תודה לכל המאחלים 'בהצלחה' ולכל האנשים הטובים שכלכך כיף לראותותם ולהיות איתם. שאו ברכה ושמרו על עצמכם

וואו!

זה היה חת'כת מפגש. אחרי עידן ועידנים שלא נפגשתי איתכם, זה נתן לי כוחות נפשיים לעוד המון 'מון זמן. תודה לכולם! לכל האנשים הטובים שהאירו לי פנים. נשיקות.

yaniv1216

New member
אני שמח שנהניתם

ועוד יותר מצטער על זה שלא יכולתי להגיע.. ותודה לענת בשם כולם..

תודה על הבשר

ופעם הבאה שאתה גורם לאנשים להכיר אותי לפי סיפורי הזוועות אני אחנוק אותך.

../images/Emo10.gifרציתי מאד לבוא

לא התאפשר לי.אני מקוה שיהיה עוד מפגש דומה בקרוב.בכל אופן אבוא ביום חמישי לטיש.

stאסתי

New member
היה טוב

מכשפה,המלכה האחת והיחידה. תודה על ההשקעה ועל החום. היה טוב לראות אנשים. ותודה על הטרמפ:)

Mr Majar

New member
../images/Emo13.gif

תודה ענת ותודה בת חן. ריגולטו- אתה מוזמן תמיד. (ומי שלא נכנס לים- לא מתאר לעצמו את הוא הפסיד)

תודה לענת, ובת חן,ו..

לכל המסייעים במלאכה הנהדרת, ובכלל היה כייף להכיר ניקים וירטואליים , ועוד אורחות יפות, וחברים אשר מרחוק באו (לא כמוני) ובפרט את ה"נמלטת" מהדסה , את ה"אנוסים והאנוסות" ואת כל האנשים אשר הטריחו עצמם להתבושש בחול התל אביבי, היה כייף לי להכירכם.

למעלה