תודה תודה תודה

תודה תודה תודה

לענת הנפלאה שארגנה את המפגש, לכל מי שעזר/ה (בושות! לא ביררתי מי אלה שעזרו) ובכלל לכל אלה שבאו ובבואם עשו את המפגש למה שהוא היה. היה כיף לראות את כולכם, להכיר פרצופים חדשים ולהזכר בותיקים יותר (סתם משהו שעלה לי בראש, כשאומרים על בנות כל אחת בשמה הטוב תבורך, מתכוונים על דרך כל האומר רחב רחב?), להתראות בקרוב ותעשו חיים.

פנדיאני

New member
באמת תודה ענקית. ענת - את גדולה!!!

ומצטער שלא עזרתי מספיק. היה לי טרמפ.

היה כייף וכאלה. השבת אבידה.

מי שאיבד מגבת (דפקא מגבת סבבית, לא מאלה שאתם דופקים מלוטרקי יוון) יקבלה בשמחה. ע``פ סימני ריח המרכך ועוד כל מיני ריחות. וגם מי שלא איבד ורוצה לאמץ מגבת מבית טוב שישמיע קולות. של ברבור אם אפשר. ותודה ענקית לענתי ולכל המארגנים. ולכם נשים ואנשים יפים שלי. כייף לראותתכם. אתם כאלה נושנושנים ונחמדים (בדרכם המיוחדת.) ואני שפוכה. לילה טוב.

babylon_a1

New member
השארנו אותה שם למטרות צדקה

אם זה ירוק מג'וייף זה זה

היי, אני מוחה

אכן בתקופת הפריחה שלה היא היתה שווה מאד בשוק. מה לעשות שעברו מאז הרבה שנים וקיבלתי אותה ירושה יד שניה במצב קצת פחות טוב?

אניייייייי

נהניתי חבל"ז. פשוט מגניב לראות איך תנועת החזרה בשאלה צוברת תאוצה. מכול מפגש אני מיתרשם יותר ! ובקשר למגבת תצרפי אותה לסט של מיתבחששת..

hemi32

New member
תמכור אותה ביפן ...../images/Emo140.gif

זה בטח שייך לאחת הבתולות שהסתובבו שם ...

uri80

New member
המון תודה

לענת שארגנה את הכל, על כל הטירחה והבלאגן. באמת כיף חיים (הים היה נהדר). היה כיף לפגוש את בן הרב סוף סוף ואת כל החבר'ה. יזכר לדראון עולם האדמו"ר שהבריז -חבל, דווקא הכנו לך סטייקים. (לא נורא, קיבלת פטור זמני עקב היותך ילד יומולדת)

|תודה אבל הכי כיף היה

לעשן סיגריה במים לא יודע למה? אבל הסיגריה הזאת הייתה שיא הערב

boaZone

New member
יאללה בוקר, לכו לישון../images/Emo70.gif

חידה במתמטיקה, לכל משלימי הבגרות: בועZון יוצא על ביסלי מפ"ת ב- 4:02 לפנות בוקר ומחנה אותו בשכונת מגוריו אי שם בירושלים ב- 4:40. והשאלה, מי ינצח בכוכב נולד 4?

uri80

New member
למה את עדיין ערה?

בהתחשב בעובדה שצריך לקום ב-8:30 נשאלת השאלה -האם יש בכלל טעם ללכת לישון?

למעלה