תודה תודה תודה

idonknow

New member
נשבעת לך לא העתקתי ../images/Emo12.gif

הקשר הזה נהיה הזוי מדי..

מוחות גדולים חושבים זהה..

אין לך מושג כמה כייף לשמוע את האושר בקולך ולדעת שטוב לך (שזה כוכך מגיע לך...) שתהיה לך שבת-מרכז-ראשונה הכי כייפית. לאב יו בובה :)

Le Fay

New member
עלודבר. ותודה לברר, יעלוש, בתאל,

דסדס, שבלולית, עדיין דוסית, חמי32, מתניה, אוריאל ודתילוני על חלקם בהכנות, לנופלחו ואוריאל על ההסעות ועל העמידה בהצקות הטלפוניות, לברר, שנה ופירש, בייבילון, דתילוני, יושב קרנות, הליברל, דסדס ואנדר על שירותי הסבלות, לבתאל וסיטרא שבחרו לנו מקום ושמרו לנו עליו, לשבתאי וג'ורג' וושינגטון על עבודתם הנאמנה אצל המנגל, לברר על שירותי הגביה והנה"ח לאורך כל המפגש, לבן הרב, בייבילון, הליברל ויושב קרנות על חלקם באיסוף הפסולת, לאדמור על איסוף מתקני המנגל (מחכים לשלותכם בתא המטען), לבועזון על המוסיקה, לבאים ולבאות שנסעו וטסו וערקו מחדרי אשפוז בהדסה ובמתקני כליאה אחרים, וכמובן גם לבן הרב, המארח הנדיב והאח הגדול והטוב של יוצאי נויורק, על פינוי הערב החופשי הנדיר שלו פה - כן ירבו - ואפילו לא גירדתי את אפס קצהו של מה שאתה ראוי לו. נ.ב. ברכות לזוג הטרי המגניב! נ.ב.ב. האפשרות לגיוון ההיצע הקולינארי נבדקה ונמצאה לא נאותה. להבא מסתפקת בחצי תריסר, ורק על בירה ובשר.

rigoletto111

New member
תודה לכל ההנהלה והעובדים

ובמיוחד ללה-פיי שהרימה את הארוע! תודה על כל תרטימר בשר שהבאת. (לקח מכל המפגשים - להביא הרבה קבאבים ונקניקיות,הכי זול והכי מבוקש אצל מתאווי התאווה למיניהם!) המון תודה לשבתאי עימו נפגשתי לאחר זמן רב, כנראה שצריך להיות לא-שפוי וכן-שתוי כדי להשקיע בהכנת האוכל לכולם. תודה למיסטר מג'ר על אספקת מקום השינה החביב עלי במיוחד (הספה שלו)

לא. תודה לך!

את באמת גדולה, תודה רבה רבה על הארגון. והערה כללית פגשתי במפגש חבר פורום חדש שאמר לי שכל הערב כמעט ולא דיברו/התייחסו אליו בכלל ושהוא בספק אם הוא ימשיך לכתוב/להשתתף בפורום, וזה חבל, הבחור באמת רציני ומעניין. אז חברה, תהיו קצת יותר נחמדים לחדשים, זכרו שגם אתם הייתם פעם כאלה. <כבשה תוהה נזכרת במפגש הפורום הראשון שלה במסיבת חנוכה לפני יובלות...>

ש חף

New member
הזכרת לי

מסיבה מאוד הזויה הייתה שם ואני זוכרת שהיית פרצוף חדש! (אז עוד היו רק 20 חברה' וכולם הכירו את כולם) שמחה לשמוע שיש עוד מפגשים יפים אני כרגע יותר מדי עסוקה בכל מיני אז אולי בפעם הבאה קאמבק עצבני :)

בן הרב

New member
בין כל האכסניות המשונות שאני שוהה

מצאתי סוף סוף גישה לאינטרנט ענת יישר כוחך אין מילים בפי להודות לך על ערב מדהים, אירגון סוף, ואירוח שאפשר לקנאות. ואפילו שידעתי על המפגש מראש עדיין הופתעתי סוף סוף הצלחתי לגרד קצת את המושג הזה של טישים ומפגשים נהניתי לראות אתכם (את מי שבא) חכה אדמור יש לנו חשבון פתוח לשים קצת פנים על הניקים ולהרגיש קצת שייכות, אני מודה לכל אלה שבאו, ומקווה לראותכם שוב בקרוב, אם זה כאן {עכשיו אחרי שהשלמתי שרות צבאי מקוצר יש לי את האפשרות להכנס לארץ ולצאת כאוות נפשי} או אם אתם בניו יורק, לידיעתכם כל שבת בצהרים אנחנו נפגשים, לאו דווקא חברי פורום אך דווקא יוצאבשאלניקס, הבית פתוח רק תרימו טלפון או תכתבו מסר, ורוסישער אתה מוזמן לבוא ולאכול טשולנט אמיתי :)

admor

New member
כמעט מחקתי את התגובה שלך,

אבל בסוף השתפנתי. אני מנצל את ההזדמנות הזאת להצטער על כך שלא ראיתיך. אם אתה עוד בארץ, אנחנו עדיין יכולים לשפר. יש מצב שאתה באזור עדיין? תרים טלפון.

Le Fay

New member
למה לא, אם אתה כבר בשוונג...

אתה רגיל להזדמנות שניה, אה?

admor

New member
אני רחום וחנון ארך אף (לפחות משהו

נכון) ורב חסד.

Le Fay

New member
מה "תודה"?

בוא שוב, מהר... אחחח, אחחח, להיות זבוב על הקיר בדו-קרב הצ'ולנט שלכם

רשמים?

האמת? היה מפחיד פחות ממה שחשבתי... אמנם השמות והניקים והפרצופים די מתבלבלים לי עכשיו, אם כי יש כמה שאני זוכרת (לא להאמין, אה?) היה נחמד לצפות בכם מהצד (אם כי, בשלב מסוים אחרי יותר מ - 30 שעות ערות - קרסתי על הכסא ש"אתאיסט עם ציציות" טרח להביא לי). תודה לעוזרים ולעוזרות. תודה מיוחדת לענת. ~עדיין שוקלת להחליף את הניק...~

למה?

דפקא אמרתי מפחיד, אבל פחות.
~בטח עוד לא השלמת שעות שינה מאותו מפגש, אה?~ ואת עוד חייבת לי פסטה בשמנת ופטריות, ואני לא רוצה לשמוע שום תרוץ בענין!

ואוו באמת תודה רבה

היה מאאאאד כיף להכיר אותכם. עכשיו זה כבר לא ניקים עלומים בלי שם.... באמת אחד אחד!! ! ! ותודה לגורג ושינגטון הענק! ! הכי נהנתי מ..... (לא מפרטת מטעמי ענווה..... ) סופ``ש מקסים

למעלה