תודה רבה

עדיין, זה עדיף מבועלי טריפות ואוכלי נידות

תודה רבה, היה מקסים

לייזר הרמת אירוע מדהים. אני מפחדת להגיד תודות עם שמות, כי בטוח אפספס מישהו מרשימת המארגנים והטורחים במלאכה. רק אציין שהכל היה מעולה, מרשים ומאורגן עד לפרטים הקטנים. האוכל הרב והאיכותי (מי שהכין/ה את פשטידת הירקות אודה למרשם), המוזיקה המצויינת, האלכוהול (שצרכתי הרבה מידי ממנו), האווירה ובעיקר האנשים. מזמן לא הייתי באירוע שכל כך נהנתי בו.

N0Way

New member
לא יודעת אם את מתכוונת לזו שלי

אבל שיהיה... אולי את תזהי אם כן או לא.. פשטידת קישואים ובטטות 3 בצלים גדולים 4 קישואים 2 בטטות גדולות 1.5 כוסות קמח (במתכון כתוב תופח, לי היה רק רגיל) 1/2 כוס שמן 3 ביצים 1 כף שטוחה מלח פלפל שחור מגרדים בפומפיה גסה את כל הירקות, משאירים את הנוזלים, מוסיפים את כל השאר, מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת. פזרים מלמעלה שומשום/קינואה/שיבולת שועל אופים בחום בינוני-גבוה (אני כיסיתי בנייר אלומיניום. לקח שעתיים. חברה שלי אמרה שעדיף בלי כיסוי.)

blackroses

New member
וואו, היה מדהים.

באמת תודה רבה, אין לכם מושג כמה הערב הזה עשה לי טוב. למרות שאני ממש ממש חדשה גרמתם לי להרגיש חלק ממשהו, פגשתי אנשים באמת מדהימים. תודה רבה
ואם מישהו במקרה צילם את העוגת יום הולדת, אני ממש אודה לו אם הוא ישלח לי תמונה שלה, אני לא הספקתי לצלם

nini132

New member
וכדרך אגב

אני ואלינור החלטנו שאת מתוקה אמיתית ראי זאת כמחמאה

בטח אהבנו

גם אותך וגם את העוגות שלך. את מקסימה! ממש קינאתי ביכולת שלך להתחבר לאנשים למרות שהיה נראה שאת לא מכירה אף אחד, מדהים מדהים.

סוהיזו

New member
אני נהנתי!!!

ותודה לכל אלה שעמלו וטרחו בהכנת האוכל והקניות! היה כייף לפגוש את כולם! היה לי כייף לעמוד מאחורי הבר ולשרת את כולם!

שאניה

New member
בדיליי קליל- תודה!

זה היה אחד הערבים הכיפים שהייתי בהם לאחרונה! היה לי ממש כיף לפגוש מלא אנשים חדשים, לשמוע סיפורים שמדהימים אותי כל פעם מחדש ובעיקר לדעת איזה אנשים שווים יש בעולם הזה! תודה למי שבעטה בי בריקודים והותירה בי סימן כחול וכואב וגם למי שדרך לי על הרגל ממש בכח! תודה לברר והחבר שאני לא יודעת את כינויו ולכן לא אכתוב את שמו על הטרמפים ולאוריאל שהחזיק לי את הקופסא (הכבדה!) כל הדרך לשם :) תודה לג'ו המהממת שארגנה מלאאא אוכל שווה!! וכמובן לכל המארגנים, היה מעולה! תודה לפרפר המקסימה
ולכל מי שהשקה אותי ביותר מדי אלכוהול!
אתם מגניבים אחד אחד!
שני.

למעלה