תודה רבה

barr1969

New member
הכינוי שלו בעיקר כופר אבל מותר להגיד מתניה.

זה אאוטינג שהוא הביא על עצמו ב2005 פלוס מינוס

פרפר20111

New member

nini132

New member
אני צריך לומר

שהיה מהמם ? ותודות לכולם על ארגון הפקה עזרה ועו' היה כיף לפגוש אנשים שלא הכרתי היה אדיר לפגוש את החברים והמשפחה שלי (המאומצת בכל אופן) תודה לבנות שעשו לי את האירוע הפוקרת אהובתי הנצחית אלת ההגשמה המדהימה שלי ג'ו המהממת שעשתה את הערב עוד יותר מושלם לחברים היפים שלי נסיך הקרח החתיך שעל הבר אחיו הרוסי הערס וזוגתו המכוערת לייזר שראיתיו מרחוק אך לפחות ראיתי
אורי80 והבירות וכמובן כל השאר שאין לי כוח לפרט כי רבים וטובות המה התרגשתי טיפה שמחתי המון ואני בהחלט אשמח לפגוש חלקים מפה לעיתים יותר קרובות ותודה מיוחדת למחפשת דרך גם על הנט סטיק וגם על הדאגה שנגיע בשלום הביתה למתניה על הקרחת אשר עזר לי ולבררר אשר דאגה לארגן הפסקות חשמל כדי להרגיש בבית ואחרונה חביבה לכבשה היפה אוהב את חלקכם

uri80

New member
אני מניח שהפולניה פשוט רצתה שכולם ישבו בחושך

לבד.

קטנטונט

New member
בשמי ובשם חברי הרוסי הערס

אני רק אציין שהיה כייף לפגוש שוב את אלינור אישתך המדהימה, אבל אותך הרבה פחות.. עלייך נאמר המשפט- עם חברים כמוך מי צריך אוייבים..

ותודה ענקית למארגנים!

כפוי טובה שכמוני. מבטיח שבמפגש אחר עם סדר יום אחר אשתתף ואעזור גם בהכנות..

sharon29wow

New member
תודה ענקית :)

היה כייף לראות אנשים חדשים, לראות את האנשים שמאחורי הכינויים. הצטערתי שלא יכולתי להישאר עוד ( ערה מ-5:00 בבוקר ) למרות ששלחתי את הילדים לאבא שלהם כי חשבתי שאשאר עד הסוף גם בשביל לא לנטוש את בר המדהימה ולעזור לה. ולכם. אבל זה לא הלך. תודה למארגנים שטרחו ופירגנו לנו ערב כזה. תודות אישיות תשלחנה :) שבוע מדהים לכולם

admor

New member
באמת נהנתי לפגוש חברים ישנים וחדשים

חבל רק שלא הזהרתם אותי שתהיה שם גם שגרירת פולניה ועוד תגבה על זה כסף

Apparently

New member
זה פשוט לא פייר

שלא יכולתי להגיע למסיבה, ושאין לי אפילו חבר אחד מהקהילה בלוס אנג'לס. אם אתם מכירים מישהו, זה הזמן לומר לי..

באיחור כבד עקב חיים עמוסים וכל מיני שטויות

היה ערב מעולה, אנשים ונשים יפים\מות ומעניינים\מות ומקסימים\מות, אוכל מעולה, אלכוהול כיפי, והרבה מאד חיבה
תודה..

למעלה