תודה רבה

mister xy

New member

תודה לכל העוסקים במלאכה שאת חלקם אני לא מכיר, ממש אירגון למופת, היה אוכל מעולה ובשפע, חשבתם על כל הדברים הקטנים, ותכננתם עד הפרט האחרון.

התרגשתי

למרות שלא נכחתי במקום הרי שניני היה לי לעיניים ותושואות חן לו על כך. גאה להיות חלק מהשפחה הגדולה הזו, עלו והצליחו לצערי עקב מגבלות השידור לא זכיתי לשמוע את דבר המלכות של לייזר והנאום של מילטון (הצליח בסוף להשתיק את כולם?), גם אם יש למישהו הנחה בלתי מוגהת אסתפק בכך לע"ע.

uri80

New member
תודה לך, למילטון וכבשה על היוזמה ולכל מי שטרח

להרים את זה. אחלה של דבר.

קטנטונט

New member
וואייי היתה אחת המסיבות אם לא ה...!

היה כ"כ כייף לראות את כל אלה שכבר הכרתי וגם את אלה שהכרתי רק מהניק שלהם או כאלה שהם רק קוראים פה.. האוכל,היה פצצה! והשתיה,חבל על הזמן... והברמנים?מעולים! המוזיקה היתה סבבה לגמרי היה כייף לרקוד. והזרימה של האנשים ברחבת ריקודים, שהתערבבה עם הסטלה שכולם היו בה יחד עם ההיכרויות החדשות.. הכל הכל היה מדהים!
אפילו קיבלתי מזכרת מהערב הזה: מרוב סטלה שהייתי בה,החלקתי במדרגות על התחת, ועד עכשיו הוא כואב לי. לא מפסיק להזכיר לי איפה הייתי אתמול בלילה..

ותודה למי שהביאני עד הלום

הכסף של אבא... /tapuzforum/images/Emo3.gif‏ וואו! נשנשים הייתם מדהימים, בננות אחת יותר יפה מהשניה.. איזה כייף לי שבאתי, התמלאתי ליבלובים וגיעגועים אליכם. אמרו בלי שמות אבל קשה לי, ג`ון, אם שלימות היתה יכולה לאנוס אתה היית הקורבן. בלקומי מותר להגיד ביי לפני שנעלמים!/tapuzforum/images/Emo67.gif תודה לנהג החביב שהחזיר אותי בשלום (מתכננת לעלות לתורה להגיד הגומל /tapuzforum/images/Emo122.gif) ואחרון חביב לגבר הכי חתיך במסיבה, אתה יודע שאני אוהבת אותך /tapuzforum/images/Emo23.gif

תודה לך

היה נחמד לפגוש ותיקים וחדשים לחדש קשרים מדהים איך אירגנת הכל בשלט רחוק
היה כייף

היה מ-ע-ו-ל-ה...נהנתי..

אסופה של יוצאים ויוצאות שבאו לחגוג בגאון חירות יומיומית.. האלכוהול היה מעולה-חבל שבאתי עם הקטנוע,הייתי שותה יותר!! הדי.ג׳יי. היה מגניב (ובלי שום קשר מסתבר שהוא למד איתי בישיבה בימיי הקודרים יותר) וגם האוכל היה פצצה (במיוחד העוגיות במילוי מוס שוקולד
) בקיצור היה מעולה
נ.ב. פעם הבאה תקומו מהכיסאות ותרקדו י׳יבשים

וכמובן תודות

למארגנים שעמלו קשות רק כדי שמפונקים כמוני יבואו להנות מהמוכן. לכל מי שתרם מזמנו והכין אוכל,לפי כמויות האוכל עדיף לא לפרט מי ומי הנושאים בנטל,אין מספיק אותיות באייפון. לאחי השווה
נסיך הקרח (באנגלית,פשוט רבאק אני לא דובר את השפה
) שאירגן אלכוהול שלא מבייש בר תל אביבי במחירים שמביישים אפילו את עובדות הלילה של התחנה מרכזית
למילטון על סגירת הקצוות בארץ לפי הוראות הביג בוס לייזר שיצא מלך אמיתי.לייזר אתה אלוף!!!! לכל מי שתרם פרסים שווים ולא אני אפילו לא זכיתי אבל מי שזכה בטח מבסוט אש.. והכי חשוב לכל מי שטרח להגיע,לשתות,לרקוד,לנשנש,לזרוק מילה לביורה היפה שרקדה לידו,להקיא בחוץ כשמבט זגוגי בעיניו,ולחייך אלי גם כשהוא/היא לא מכירים אותי בכלל
אז יאללה חייבים למצוא סיבה נוספת למסיבה..רעיונות?

איזה כיף היה!

כיאה לפולנייה אמתית חזרתי הביתה עם כאבי גב ורגליים גרון כואב וראש מתפוצץ אבל מלאת אדרנלין! יכולתי להמשיך להתרוצץ עוד לפחות שבע שעות נוספות. היה מדהים לראות את כולם וותיקים וחדשים. תודה רבה לכל שהגיעו מרחוק למרות הקשיים. תודות רבות לכל מי שטרחו ועשו המון המון להצלחת האירוע! הרגשתי גאווה גדולה להיות שייכת לקבוצה כל כך עשירה של אנשים שנתנו ממרצם ומכוחם רק כדי שלאחרים יהיה נעים, טעים וטוב. חיבוק גדול ממני.

pokeret

New member
טוב לראות שאתה חי

והברזתי סחב אותך לרכב אז קצת כבוד:) מקווה שהרגל תרפא במהירות.

למעלה