תודה רבה

תודה רבה

לכל אלו שעשו במלאכה, לניני וסוכר לימון על הוידאו, לעודד ידעיה ו'מנשר על המקום, לכל תורמי המתנות: סיביל מ'קום איל פו', ננה שרייר מ'ננוצ'קה', אבי גנור מ'מנטה ריי', שאול מזרחי מ'בארבי ת"א, איריס מ'גורביץ' הפקות' קפה ברנש (דרך א.ע.צ), אלון גרבוז מסינמטק תל אביב, קולנוע לב (דרך מני פיליפ), סיפור פשוט, בן מ'האוזן השלישית'. תודה גם לכולכם על ההשתתפות ועל שעשיתם את הפורום למה שהוא.

מרטיט את הלב

לראות חברי נפש מלפני עשור , כמה גדלנו, נעורים מתפרצים והתלהבות מחיי החופש החדשים (אני זוכרת שבמשך חודשים רבים הייתי ב"אורות"), כל המאמץ שהושקע בתכנון ובהפקת הארוע, לדעת שאני חלק מזה (גם אם לא הכרתי 95% מהאנשים), פשוט נוסטלגיה. שמחה מאד שבאתי. מיכל נ.ב- אלינור ובעלה: חיפשתי אתכם אחרי זה לראות אם הסתדרתם ובמידת הצורך לתת טרמפ. לא מצאתי... מקווה שהגעתם בשלום. נ.ב 2- גם אני חוגגת עשור. להודעתי הראשונה...

תודה רבה גם לך

היה מקסים. נוכחותך היתה חסרה. זה עתה שבתי לאחר איסוף כמה חלכאים מיררים (מסיבות מאוד ברורות ובלתי אסטתיות בעליל) אל תוך ביתי... מקווה שכל כוחותינו שבו בשלום.

R a c h e

New member
היה נפלא!!!!

ארגון מושלם
כמויות של אוכל ברמה
ים של נוסטלגיה
וכיף-כיף-כיף לפגוש חברים וותיקים וחדשים.
רק אתה, לייזר, חסרת לי מאוד

haimcn

New member
היה שווה!

היה ארגון מצוין, אווירה מהנה וכמובן, כמויות של אוכל משובח! היה כייף לפגוש אנשים וותיקים ולגלות שבעצם הם לא כל כך השתנו (כנראה שם אני). והיה נחמד לפגוש אנשים חדשים ועניינים. אז תודה לכל האחראים על הארגון ולמי שהשתתף, אני מקווה שעוד ניפגש. ולמרבה הצער, נאלצנו לצאת בחצות (לפני שייגמר הקסם) אז לעולם לא אדע אם מספר 3906 זכה במכונית הפרס...
חיים נ.ב. מה זה הריכוז הזה של אנשי/נשות היי-טק?

uri80

New member
כן, יש ריכוז יוצא דופן של אנשי היי-טק בפורום

זה נושא שעלה כאן בעבר. מעניין אם זה קשור להרבה שריטות אחרות
בחיי, מפגש דינוזאורים.

סלסרו

New member
עם כל הריכוז ההייטקי הזה, הם לא ידעו איך

להתקין מצלמה פשוטה בחדר המרכזי ודפקו אותנו החו"לניקים לצפיה משמימה בהכנות האולם ואז בהיה במסך חשוך כשהריקודים התחילו. וזאת למרות בקשות חוזרות ונשנות.. חבל. מספר הצופים הגיע אף ל40, והיה נחמד לו היו רואים את המשתתפים ולא רק כמה דקות של חלוקת הפרסים באולם הריקודים.

uri80

New member
תאמין לי, חבורת אוטיסטים. אבל השאלה העיקרית

שאותם באמת החמצתם ועליה אתם צריכים להצטער, היא איך מארגנים אספקה קבועה של כדורי השוקולד הנהדרים האלה שהתרוצצו שם בלי הפסקה, גם הרגילים וגם האלה עם הנענע, שחיסלתי שם בין כל בירה לבירה (והיו כמה וכמה בירות). לא יודע את מי אני צריך לשחד או לזרוק שוב לים בשביל זה אבל צריך להעסיק אותם קבוע במשרה מלאה רק בשביל דברים כאלה.

היי אורי

תתאר בבקשה עוד - היו שם גם כדורי שוקולד, שאני וילדי הקט טרחנו על קיומם. (הוא גלגל אותם בסוכריות/קוקוס/שניהם כיד הדמיון הטובה עליו) וגם טראפלס מופלאים שנוצרו במפץ קטן בבית משפחת (לא אזכיר את שמם מחשש עינא בישא). גמני מתכננת פריצה לביתם כדי לבוז את השאריות (ושמועה שמעתי שיש המונים מזה) התצטרף אלי?

uri80

New member
הלוואי ותזכו, כל מי שתרם ליצירת הכדורים הנ"ל

לישב בסוכת צדיקים מעורו של לוויתן, לא משנה שזה מין מוגן ותמיד נראה לי שדי משעמם סתם לשבת שם, במיוחד אם כל השאר צדיקים. לגבי הפריצה, אין שום התנגדות, רק תגידי לי קצת זמן מראש. חסר לי לאחרונה.

מה עוד נראה לך שנתאם איתך?

אנחנו רוצים לגמור לכם הכל. ועכשיו ברצינות-תשמרו לי כמה, או שתעשו חדשים ותבואו. וגם משה ביקש לשמור לו כמה.

היות ושלשת רבעי מהגולשים כאן נקראים משה

זה בהחלט אאוטינג אם לא שהיית קופץ בראש. אבל אם אתה רוצה תמחק ,מקסימום לא יהיו טרפלס לזה שביקש.

זה שביקש כבר שריין אותם לעצמו

הרבה לפני שבכלל חשבת לדבר עם היוצאים. ההודעה הקודמת סתם הייתה תזכורת לך ולכולם.

למעלה