תודה רבה

N0Way

New member
אפשר מתכון לכדורי שוקולד עם נענע? פליז,

מי שהכינ/ה?

uri80

New member
אם הם נותנים לך, תזכרי שאת חייבת לנסות אותם

קודם על אחרים. וב"אחרים" אני מתכוון אלי כמובן.

uri80

New member
שנינו יודעים שאת לא באמת רוצה שאני אכין

לאחרים. זה כמעט כמו לבקש ממישהו מהמשפחה שלי לפצוח ב"מרקו". לא חבל על כולם? תדמייני את המבט על פנייך אח"כ. תאמיני לי, נראה לי לטובת כולנו וכל הנוגעים בדבר, עדיף שאשאר בעמדת הזולל.

admor

New member
אך נרקו אולי תשיר לנו?

יש עוד מישהו פה ששמע את הזמר המהולל שר נרקו חוץ ממני?

טראפלס שוקולד ונענע

צרפתי את המתכון שהתבססתי עליו, אבל בפועל לא עבדתי בדיוק על פיו. השינויים: * במתכון הם קוצצים את הנענע לתוך השמנת. העדפתי לעבוד ע"פ מתכונים אחרים שהמליצו לחלוט את הנענע בתוך השמנת, להשאיר למספר שעות, לסנן ורק אז לחמם את השמנת ולהמשיך כרגיל. * לא הקפאתי בתבנית. אחרי קירור של התערובת הזלפתי כדורים עם שקית זילוף (חד פעמית), הקפאתי מעט זמן את הכדורים ואז גלגלתי מהם כדורים יפים (בערך). * ציפיתי בפקאן גרוס (במקום בקקאו). אני לא יודעת להגיד כמה שעות מומלץ להשרות את הנענע, אנחנו שמנו ל"כל הלילה" (4 שעות
), יתכן שמספיק שעתיים - שלוש. בהצלחה

uri80

New member
א' בשמי ובשם נופלחו מכחיש כל קשר לתקרית

הדמיונית הזו שלא אירעה מעולם. ב' אם זכרוני אינו מטעה אותי (ובהתחשב בסניליות שלי הוא נוטה להטעות אותי הרבה), לפני הטבילה הכפויה כביכול, דווקא היה זמן "הוצאת דברי ערך מהכיס". ג' הנ"ל אינו פוטר אתכם ואינו מהווה תירוץ להתחמקות מחובת אספקת טראפלס/כדורי שוקולד/איך שלא תקראו לתענוג הזה מעתה והלאה לחברי פורום מסוימים. אין לכם אפילו מושג איך הפלתם את עצמכם כאן עם הדבר הזה.

לתשמות לבכם

היה לי כיף בטירוף תודה לכל מי שבא ותודה לכל מי שעשה וארגן מאחורי הקלעים, בלי שמות, אבל באמת - כל ההערכה והערצה המון המון תודה! עשה חשק לעוד, והרבה. חוץ מזה -- מצורץ הקובץ של דף הפייסבוק שהיה תלוי - למי שראה ורוצה לראות שוב ולמי שפספס כי הוא לא היה או סתם כי הוא בדיוק היה עסוק בלהתחיל עם מישהי (ולהפך..) קרדיט עם המון תודה לניני שעזר לי מאוד בלערוך את זה. ועוד חוץ מזה --- תודה לכל מי שטרח להביא בגדים יפים נשארה בידי פאה - שייכת למישהו? לייזר היית חסר פיזית. ומילטון, אמרנו בלי שמות, אבל באמת תודה על הכל הכל הכל.

למעלה