תודה רבה

היה מקסים

תודות לכל המארגנים ולא פחות לקבוצת האנשים המקסימה שעמדה שעות רבות על הרגליים כדי שהחיוכים שלנו לא ימחקו לנו מהפרצוף כל הערב.

פנדיאני

New member
תודה ענקית ללייזר, ולכל השאר (לא רוצה להתחיל

עם שמות, מחשש שאשמיט מישהו, ורבים הם ואיני יכול לפורטם). והכי חשוב: האם יועלו התמונות שצילם *** (לא זוכר ת'ניק, ולא רוצה לנקוב בשמו ללא רשותו)? אם כן, היכן? האם יש עוד מישהו שצילם? הפייסבוק ריק. תודה.

babylon_a1

New member
אני יכול לשפץ כמות קטנה של תמנות

להעלים ולהוסיף אנשים וכו'

nini132

New member
אני הצלם (המוכשר יש לציין)

ואני כנראה אעלה את התמונות לפייסבוק שלי באלבום שיוגבל גישה ע"פ רשימה לבנה- מי מהחברים שלי שאזהה כחבר פורום עוד לא בטוח שזה מה שאעשה. וגם אז אעלה רק תמונות מסוננות עוד רעיונות מה לעשות עם התמונות יתקבלו בברכה אגב ניני זה גם השם וגם הניק

הצלם המוכשר

לא משנה מה תחליט לעשות - רק תעלה כבר ת'תמונות! אם קשה לך להחליט, אתה יכול לשלוח את זה ישירות למייל האדום שלי. אני כבר אסתדר.

pokeret

New member
ותודה לך, אנשים תדעו שפנדיאני

כמעט יצא מדעתו מרוב נטל האחריות שהוא נשא בה. כל הכבוד, מערעכה מאד!

בואי נספר להם מי עוד

כמעט יצאו מדעתם לאחר שדעתם של כמה מסביבם נטשה אותם... אין דברים כאלה.

jdj1

New member
תודה

לכל מי שטרח ןאירגן את הכל כ"כ יפה. היה פשוט מקסים!

חייב להודות שהתרגשתי... כנסו רגע...

אני מזמין כל אחד ואחת כאן לחפש בgoogle את צמד המילים "הקשר המתוק" שהוא בעצם הניק שלי, ולראות את התוצאה הראשונה. משנת 2008. מדהים לראות איפה אני נמצא היום. (וללא עזרת אף אחד מכאן בסופו של דבר...) גאה בעצמי! :)

היה ערב גדול ומענג במיוחד

תודה לכל המארגנים, לאלו שתכננו חודשים מראש, לאותם יחידים שהתקשורת שלהם התאמצה תקופה ארוכה לחבר החוטים (כולל תרומה כספית לאילי עולם התקשורת), ליחידים שהתרוצצו תקופה ארוכה על מנת שהכל יבוא על מקומו, ליושב בברצולנה ומצודתו פרוסה בישראל, לאלו שטרחו בביתם על האוכל האין סופי, לאלו שעמלו קשה ביום ו' לאחר האירוע להחזיר את הסדר במקום האירוע, בקיצור לכולם תודה רבה.

dramaqueen01

New member
תודה לכל הטורחים

נכרה ההשקעה המרובה צר לי שמפאת עומס וקוצר זמן לא יכולתי לעזור יותר, תודה למי שגרר אותי מהפוך(לא יודעת איך החזקתי את העיניים פקוחות יממה שלמה ברצף), סליחה מכל מי שלא זכיתי להכיר פ"אפ , קשה להכיר בתוך המון רב כזה, מבטיחה להשתדל להגיע יותר למפגשים מצומצמים. רואים שלא כתבתי הרבה זמן, החדשים יותר לא זכרו שהניק שלי קיים בכלל. היה מבדר למדי...

pokeret

New member
מבדר למדי?

אני לא זוכרת ארוע שעד עכשו מצחיק אותי עד כדי כך. בוא נדלג על החובשים מסולסלי הפאות והטליתות שהופיעו משום מקום, האדרבה, הטלטלתי בין שירה בדבקות לבין האירוניה שחבורת אוכלי הטרפות ובועלי הנידות עצומי עיניים מתנודדים חבוקים בעירבוביה של בנים ובנות לואטים שיהא ה כ ל נחת רוח אליך. כל החברים המקסימים שלי שהוכיחו לי שלא רק אני מעורערת בנפשי הם רק מצליחים יותר להסתיר את אי הנורמליות הרבה יותר טוב ממני. נהניתי ותודה ענקית ללייזר למילטון לכבשה לברר לפנדיאני למבולבלונת לנסיך הקרח לנופל חופשי ולכל מי שטרח והכין שאיני יודעת את חלקו. פשוט חתיכת ארוע מדהים!

למעלה