תודה לאל על גוגל.....

הרדוד

New member
למה.....

את משאירה הודעות מזכירה?
יותר חשוב להשיג את הסיסמא שלו.....

בא לי10

New member
מיליונרית בתוך מספר שבועות ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif

וזאת בנוסף לאקסטרים ולאקסייט שיהיו מנת חלקך מעתה ועד עולם (או עד שתיתפסי) הכללים פשוטים - א. את חוזרת על המעשה שעשית (קרי: מדברת עם השני כשהתא הקולי של בעלך מקליט). ב. לפני ביצוע השיחה, עשרות הגולשים (זה יהפוך למאות מהר מאוד), יהמרו על סיכויי הצלחתך לחמוק מעינו של בעלך. ג. כרטיס כניסה - 500 ש"ח, ביחס של לפחות 1 ל- 5 לרעתך (כלומר תפסידי 100 אם תיתפסי אבל תרוויחי 500 אם לא). היחס ייקבע לפי משך הזמן שתחכי עד שתנסי לחדור לתא הקולי שלו ולמחוק את ההודעה שהשארת. ד. את הכספים יפקידו כולם אצלי בהעברה בנקאית לחשבון מיוחד שאפתח לצורך כך (בנק הבּועלים בע"מ) ה. שכר הטרחה שלי יעמוד על 10% מהמחזור. ו. במידה ותיתפסי, את מקבלת אחריות לכל החיים, שתמיד יהיה גבר זמין לרשותך, ולשירותך, מתוך מאגר המשתתפים. וזאת בנוסף לשבוע מפנק במרחצאות עין בגדי. לפרטים טכניים נוספים ולחתימה על חוזה, נא לפנות לתיבת המסרים הפרטית. נקרא לפרוייקט - "תאוות הריגושים שבחיים" או "תאווה לחיים הטובים" או "תפוס אותי, בעלי" (אני גמיש בעניין הזה)

בא לי10

New member
נכון אבל שלא קיים מספר כזה?

נראה לי שאחרי ההודעה שלך, הרשתות הסלולריות רק מצטערות שאין להן כוכבית כזאת עם כל הנסיונות שנעשו פה :)

בהחלט יש

וזה נכון לרשת סלולרית ספציפית. ורק כי אני יסודית, תסתכל על הקובץ המצורף.....

בוא גד

New member
מה שאת לא יודעת זה ש...

בשירות הזה של כוכבית 081 הם שולחים לבעלי הקווים, שהודעות קוליות שלהם נמחקו באמצעותם, דו"ח על השירות. בדו"ח הם מפרטים את מספר הטלפון, שממנו בוצעה מחיקת ההודעה, התאריך, השעה ומספר הקו, שממנו הושארה ההודעה שנמחקה. כך הם עושים כדי "לשמור על התחת" שלהם, בדיוק למקרים מסוג המקרה, שקרה לך. כלומר, ככל שהכתובת של בעלך, כבעל הקו, היא כתובת הבית, עכשיו יהיה עלייך להיות "בהיכון" ליירט את הדו"ח הזה, על-מנת שלא יגיע לידיו... ואם הכתובת המדווחת שלו היא במשרד, למשל, אז... התחילי לחשוב על תירוץ מוצלח... בהצלחה.

ס'אמק

היא עוד לא הספיקה להנות מה"ניצלתי בנס" ...ואתה זורק
בול בפוני. מידע חשוב מסרת לנו, באמת. תודה מה היינו עושים בלעדייך אהה? [תוסיף עוד סעיף ליתרונות שלך]

תגיד

אתה אמיתי???? מה, באת להלחיץ אותי עכשיו????
ידעתי שאני צריכה מטלפון אחר!! אבל כולם פה עם טלפון של חברה אחרת....

בא לי10

New member
קטן עלייך

מה הבעיה להמציא סיפור? (למשל, השארת לו הודעה לגבי משהו שאת רוצה לעשות לו ובסוף החלטת שזה יהיה הפתעה ולכן מחקת את ההודעה...) you're welcome :)

בוא גד

New member
.... ../images/Emo202.gif

האמת היא שתכננתי להשאיר אותך במתח עוד זמן-מה... אבל לבי הטוב [עוד יתרון גדול שלי] אינו מאפשר לי לעשות כך. לא, לא! סתם הלחצתי אותך... לדעתי, מגיע לך "עונש" על כך, שלא היית זהירה. לא נראה לי נכון שתירגעי כל כך מהר... ככל שהלחץ והמתח יהיו גדולים וארוכים יותר, כן יגדל הסיכוי שלא תחזרי על כך שוב. לא מכיר את השירות הזה של כוכבית 081 [וכשחייגתי עכשיו, נאמר לי שזה מספר שאינו קיים], ואינני יודע עליו דבר וחצי דבר. מקווה שלא תכעסי עליי לשארית חייך
כל כך הרבה פתגמים יפים יש על כך שמוטב שלא להיכנס למצב, שצריך הרבה תכונות מיוחדות כדי לצאת ממנו...

למעלה