תודה לאל על גוגל.....

SimsY

New member
איזה ניסיון נואל להכשיר את השרץ!

חשבת על מה זה עושה לו ? אתם יודעים איזה פוגע זה שמישהו שאתה חושב שהוא רק איתך אתה מגלה שכל הזמן הזה שיקר לך ועבד עלייך בעיניים ? העולם חורב עליו ברגע. זה כמו להרוג בן אדם. אתם חושבים רק עצמכם ולא אכפת לכם לרגע ממי שהולך להפגע מזה אגואיסטיות כזאת לא ראיתי מימי - ומגיע לכל אחד פה שבוגד להתפס ושבן זוגו יוכל לעבור הלאה כדי לקבל מישהו שבאמת יאהב אותו מכל הלב ולא רק ישקר לו במצח נחושה וייתן לו לחשוב שהכל בסדר. שקרים שנעשו בצורה חד פעמית ונגמרו אפשרי שהם לא יתגלו לעולם אבל שקרים שמתמשכים על פני שנים בסופו של דבר מתגלים - ואני רק מאחל לו את זה שיגלה עם איזה סוג של תת אדם הוא חי שאכפת לו רק מעצמה ולא ממי שחי לצידה שהיא נשבעה לו להיות שם לצידו לעולם.

*צופיה*

New member
כן לא

שחור לבן. אתה ממשיך עם הקלישאות. "מגיע לכל אחד פה שבוגד שייתפס". יותר מ 15 שנים – זה מספיק לך ? כמובן שזה יכול להתגלות ממש בעוד שעה קלה בדיוק כמו שעד עכשיו זה עדיין לא קרה. בדיוק כמו שמחר יכולה ליפול עליי או עליו או עלייך איזו תיקרת פלקל. ולמה אתה מאחל שזה יקרה ? הרי בעצמך אמרת שזה יעשה רע, גם לנבגד. רע מאד מאד. מאיפה אתה יודע איך יהיה המשך דרכו ? העולם זה לא סיפור עם מוסר השכל של "מגיע לו יותר טוב" ו"מגיע לך שתיתפסי"., כזה סיפור שלא יודע להכין אותנו באמת לחיים. הוא לא בנוי, כמותם, על איזה צדק פואטי. אני אוהבת את בעלי ורוצה בקירבתו היום – יותר מאשר לפני 15 שנים. כאמור – שחור ולבן אלו לא הצבעים שלי.

SimsY

New member
עדיין את מנסה להצדיק את המעשים המכוערים

האלה. ואין כאן שום קשר לשחור או לבן - להשלות בן אדם שאתה אוהב אותו והוא היחיד בחיים שלך זה דבר ששום דבר לא יכול להצדיק אותו, את מדברת על שחור לבן, צבעים, קלישאות כשהכל רק אמירות ללא כיסוי. חיה בבועה ועוטפת את עצמך בכל מיני אמירות שלא יכולות לכסות על האמת והיא שלהסתובב עם כל המי ומי כשאתה נשוי ומוכר שקרים לבן זוגך זה דבר מכוער, זה דבר אגואיסטי זה לראות את עצמך בלבד בלי לחשוב מי נפגע בדרך. וולא חשוב כמה פעמים תגידי קלישאה קלישאה - זאת האמת מגיע למי שבוגד להתפס - כי לא מגיע לאף אחד לחיות בסרט שיש לו חיי נישואין מאושרים או אפילו נורמלים כשמסתבר שהאישה או הגבר הם גוף ציבורי. אבל נראה לי שפשוט את לא רוצה לראות - אז את מתרצת את זה בכל מיני אמירות ריקות רק כדי שתוכלי להמשיך בדברים שאת עושה. אם את באמת היית אוהבת את בעלך לא היית מסתובבת עם גברים אחרים. אם למישהו טוב עם מה שיש לו הוא לא מחפש בחוץ דברים. ואם מישהו חושב לרגע שיש גם לבן האחר רגשות ועוד בן אדם שנשבעת לאהוב ולכבד ולזנוח את כל האחרים בעבורו - גם היית רואה את זה.

trainspotter

New member
סימס עזוב הם/הן חיים/חיות בבועה אחת גדולה

שיתפוצץ על הפנים שלהם/ן הם/ן ירגישו שחור ולבן שיספרו לסבתא שלהם

SimsY

New member
אם הם היו הנבגדים אני בטוח

שהם היו רואים את זה אחרת לגמרי - אין לי ספק בזה. אבל מה לעשות כל אחד מאיתנו קיבל חינוך אחר - יש כאלה שחונכו לכבד את האחר ושגם הוא קיים במרחב וגם לו יש רגשות ויש כאלה שחונכו שהם נמצאים במרכז העולם ואם זה קשור להשיג את מבוקשם ואת צרכיהם כל פגיעה במישהו אחר היא כשרה.

שיו ענקקק

מפתיע אותי הקטע הזה כל פעם מחדש, שלא משנה עם מי אנחנו מדברות ברגע שרואות את השם שלו על הצג אנחנו ישר זורקות הכול ועונות (לפחות אני ככה
)

TheSecretWithin

New member
וואוו... את פשוט דוחה, וגם כל מי

שהגיב כאן בנונשלאנטיות כאילו זה דבר טריוויאלי לבגוד. מה כבר היה קורה את הוא היה מגלה שאת מחורה מסריחה שבוגדת בו? אז הייתם נפרדים והיית יכולה לרכוב אל השקיעה יחד עם המאהב שלך, אז למה לא באמת לעשות את זה אם את כ"כ רוצה את המאהב שלך?

SimsY

New member
את דוחה - וכל מי שבוגד הוא דוחה

אין כאן קשר להתבגר או לא - לבגוד זה דבר שאי אפשר להצדיק אותו - אם את/ה לא יכולים לחיות רק עם בן אדם אחד - אל תתחתנו - אין לאף אחד זכות להרוס למישהו אחר. זה מדהים איך כל פעם יש אנשים שחושבים שהכל מותר להם לבגוד,לשקר,לרמות,לדרוך על אנשים אחרים ואחר כך עוד הם קוראים לאנשים אחרים דוחים וילדותיים - ממש חיים בסרט של אגואיסטיות בלתי נגמרת שבו השמש זורחת להם מהתחת

מה שמצחיק אותי

כל פעם מחדש, זה ההודעות של מטיפי המוסר... אם זה בדמך, למה תסתובב פה? בפורום הדוחה הזה? כלומר - תיזהר לא להדבק.......... מדהים כמה אנשים בטוחים שיש להם יכולת לחנך את כולנו.. תגיד - אתה כומר במקרה?או רב? או איש דת? כי אלה הכי חיים בסרט חחינוך...

SimsY

New member
אל דאגה - אני נכנסתי מהעמוד הראשי

כי ההודעה הייתה בשער של תפוז לא הייתי נכנס לפורום כזה בחיים - לא חשבתי שבכלל יש כזה פורום "פורום נואפות ונואפים" אני לא אף אחד מאלה - אבל עברתי אירוע של בגידה ואני יודע כמה זה מחרב שפתאום אתה מגלה שחיית בסרט כל הזמן הזה כי הבן זוג שלך בזמן שחי איתך חי עם עוד כמה אנשים במקביל. זה פוגע, זה משחית, זה מחריב, זה שומט את הקרקע מתחת לרגליים שלך כשמישהו שהיה החלק שלך פתאום הסתבר לך שאתה לא מכיר אותו בכלל. והוא שיחק משחק כל הזמן - אבל אני בסדר - החיים זאת מחזוריות - הפוגע מתישהו יהיה גם הנפגע.

ואוו

חזק ביותר..... תמיד אמרתי שכשאנחנו בלחץ אז מיד מוצאים את הפתרונות.... המוח עובד במהירות שיא...

GmailMan

New member
מדהים!!!

איזה קור רוח פעולה נועזת ופיצוח מבריק הרבה כבוד על התושיה!!! אישה כזו נועזת....מעניין...

פילוsof

New member
אלופה..כמו מסרט גיימס בונד

הסיטואציות המוזרות האלה פשוט יוצאות דופן שצריך לכתוב עליהן ספר..

למעלה