תודה לאל על גוגל.....

תודה לאל על גוגל.....

הרבה זמן לא הייתי פה, אבל בזה, אני חייבת לשתף אותכם..... התקשרתי לבעלי לנייד.....תוך כדי הצלצול, יש לי שיחה בשלוחה בעבודה....השני מתקשר....
עזבתי את הנייד ופצחתי בשיחה עם השני......... אחרי רבע שעה, פאק!!!! אני קולטת שהנייד שלי פתוח!!! החוקי אומנם לא ענה אבל כל השיחה עמוק עמוק בתוך המזכירה האלקטרונית שלו. ניתקתי. שיטטטטטטטטטטטטטטט..... כמה דקות אח"כ הוא מתקשר. אני לא מסוגלת לענות לו. מה הוא שמע? מה אני אומרת?? מה אני עושה?? איך מוחקים? איך מגיעים למזכירה שלו??? אם לחץ דם היה מדד, כבר הייתי גופה........
נכנסת לגוגל מחפשת איך לחדור לתא קולי מרחוק כולי בלחץ, מקלידה שטויות...... ואז מצאתי - איך לחדור למזכירה מטלפון מרוחק (*081 תרשמו, יום אחד תודו לי על זה....) ניסיון ראשון...הסיסמא שגויה
שני...הסיסמא שגויה...
שלישי בינגו! אני בפנים! 3 הודעות חדשות... שלי השלישית, הכל! אבל הכל שם!
ואת מה שהיה שם - גם אלוהים לא היה יכול להכחיש....
בלי לחשוב, לוחצת על 3, "שיחתך נמחקה" אומרת לי המזכירה..... ואז חזרתי לנשום........ שיווווווווווווווווווווו, זה היה קרוב.............

וואווווו

אני הייתי מתעלפת במצבך,ולא הייתי מסוגלת לנחש סיסמאות וכאלה....פייייי איזה מזל!

את יודעת

כששמעתי שיש 3 שיחות חדשות, השתעשעתי ברעיון
שאולי באחת מהשתיים האחרות אני אשמע משהו שלא הייתי צריכה לשמוע....... איזו מישהו מהצד בשבילו..... אז - בטח הייתי מתעלפת.... אח"כ - מפרקת אותו!!!!

והדפיקות היא.....

שהתחלתי להקשיב להודעה שלי עד שנזכרתי שאני צריכה למחוק אותה ורצוי כמה יותר מהר....

זה צרוף מקרים

מטורף!!! הוא היה בלחץ בעבודה בגלל זה הוא לא ענה לי ולא הספיק לשמוע הודעות. ולא נגעתי בשתיים האחרות. .......

חתיכת אקסטרים..

מזל שאני קופצת באנג'י רוכבת על סוסים רכבת הרים צוללת לעמוקים גולשת למרחקים אבל לא בוגדת

חחחחחח

גם כן אקסטרים.... אם רק היית יודעת כמה "כמעטים" כאלה היו לי בחיים...... איך בעלי תמיד אומר: איך? איך הדברים האלה תמיד קורים לך????

למעלה