תודה, אלוהים!

"הוא" לא שמר על צדיקים גדולים אושוויץ

אבל... שמחה בשבילך. לא קראתי את הבלוג שלך, אבל ייתכן שאת צריכה להודות ל"אלוהי" האבולוצה. "אלוהי" אבולוציה פיתח חושים חדים באנשים לפעול יעיל במצבים קריטיים.יש להודות הרבה לאלוהי האבולוציה, לא כי זה עושה לו נחת, אלא כי זה יכול לתת כח. התחושה שאנחנו עברנו מבחנים מאד קשים, של : ג'ונגלים, אריות, נמרים, בצורות, שודדים, מלחמות, מגיפות, שליטים עריצים ועוד.

שמור מרחק מאהוד ברק

מכירים את הסטיקר הזה? ואגב נמאס שמפילים על המתנחלים הכל! דיי הם אנשים טובים. אין להם שום קשר לתאונות הדרכים! מירב. נקודה למחשבה. חשבת מדוע אלוהים עשה לך בכלל את התאונה? סתם צ`יעמם לו? או דאא? לא עדיף לחגוג באיזה סרט טוב? (שמש?)

ליברל!אם אתה לא רוצה שאוריד לך צ'פחה לראש

אז כדאי שתרגע!
, לא הפלתי על המתנחלים כלום! המשפחה שלי הם מתנחלים אז למה לי...? כל החברות שלי מתנחלות... אז למה לי? תבוא השבוע לטיש, מחכה להעיף לך כאפה, לשמוע את הצליל הזה! אוי! זה עושה לי כל כך טוב!!!

אם אתה כבר כאן אלוהים אפשר לבקש כמה דברים?

סתם בקטנה אתה יודע.. אולי להפסיק את המלחמות? שאנשים לא ימותו סתם. שאמא לא תרצח בת ואבא לא יאנוס את הילד שלו שלאנשים יהיה אוכל ובית להיות שלא יקפאו למות ברחובות.. אתה יודע סתם בקשות קטנות כאלה

mndi gold

New member
אם כבר לבקש מאלוהים

אני רוצה וילה מפוארת עם בריכה,על חוף אגם ברווירה. עם שלוש מכוניות בחניה,בנטלי,רולס רוס,ולמבורגיני. במזח אני רוצה יכטה בת שלוש קומות,עם מנחת למסוק. אני רוצה עשרת אלפים דירות בברוקלין,ומישהוא שיאסוף לי את שכר הדירה,ויפקיד לי אותו בחשבון הבנק. והכי חשוב שלוש נשים,וארבע פילגשות,וכולם ממוצא ישראלי. אז לילה טוב וחלומות נעימים. אני ממהר למטוס הגמבו שלי. "אם יש כסף בעולם,אז למה שהוא לא יהיה אצל היהודים " האדמו"ר משיקגו

שאיפות קטנות יש לך מנדי...

אולי ניתן לך את השליטה על העולם וזהו.. זה יתן לך בערך כל מה שבקשת..

barr1969

New member
בשביל לחיות טוב

צריך לעבוד בעבודה ששכרה בצידה, ללמוד מקצוע נחשק, לבשל, להיות מוקף בחברים, לטייל, לשמור על יציבות זוגית, להיות אמין ונאמן, ולהיות עסוק על גבול ה- יש לי זמן לטפח את הגינה כל ערב- אחד מליון, עשרה מליון, יעשו אותך עשיר, לא בהכרח מאושר. בטח לא כשאתה עדיין בדרך להשיג את האלפיה השלישית בשביל המליון הראשון בשקלים., והסבלנות שלך להשיג אותו כבר לא ברת שליטה.

כל מילה זהב

רק כמה הסתייגויות. מעט מאוד האנשים שעשו מיליון מעבודה ששכרה בצידה. כנ"ל לגבי מקצוע נחשק.

barr1969

New member
אולי אני סתם נאיבית

אבל רוצה להאמין שמעט מאד אנשים שמים להם למטרה בחיים להגיע למליון, או להיות מליונרים. זה נראה לי כמו לבעוט באושר שהם חיים בו. מי שיש לו הכל בשביל לחיות טוב, ומציב לעצמו מטרה נעלה להיות מליונר, הוא לא אדם מאושר, וכנראה גם לא מסוגל להשקיע במידה שווה בשאר המרכיבים של חייו המאושרים, כי הוא עסוק כל הזמן להגיע ליעד הנכסף. ילדים, אישה, חברים, כולם זניחים מול אותה מטרה.

את טועה

לא כל מי ששם לו למטרה להיות מיליונר בועט בשאר החיים. בנאדם בלי מטרה הוא בנאדם לא מאושר, המטרה עושה את הדרך למאושרת. אני מסכים שצריך להשקיע בכל המרכיבים של החיים, משפחה, חברים, איכות הסביבה, וכו' במידה שווה, אבל יש את השעות הרגילות שבהן בנאדם עסוק לפרנסתו, (ויש את אלה שבחרו שהשעות הרגילות שלהם לזה יהיו רבות, כמוני למשל) בשעות האלה הוא יכול לבחור לעבוד בכל מיני דברים, יש את אלה שבוחרים לעבוד בלנסות להיות מיליונר, זה כל ההבדל. את צודקת שמי שמקצין ובועט בשאר כדי להשיג את המטרה עושה טעות. אפשר להיות מיליונר ועדיין לא להיות עבד של הכסף. אני מכיר אישית כמה מיליונרים (שניים למעשה) שמשקיעים בה במידה בשאר מרכיבי החיים חוץ מהכסף שלהם, הם מאושרים בה במידה שכל מרכיבי החיים שלהם שלמים, זאת על פי הצהרתם.

למעלה