תובנה

הם נראים מצוין ../images/Emo13.gif

כי יש להם מודעות לטיפוח עצמי ולנקיון, משהו שלא נפוץ אצל בני מינם מעדות המזרח. ומנסיוני הלא מועט, הגיל ממש לא משחק פה תפקיד כי מדובר בהבדלים מהותיים ומושרשים מדורי דורות. מאז קום המדינה למעשה. בכלל, אני חושבת שחוץ מאוכל טעים ומוסיקה שמגורמת לי לנענע את האגן אין אצלם שום דבר חיובי. רק ברבריות, אלימות וגסות רוח שלצערי אני נתקלת בהם לעיתים יותר מדי קרובות, הן מצד נשים והן מצד גברים. וכשאני אומרת מוסיקה טובה, אני מדברת על המוסיקה המקורית עם הדרבוקות וכלי המיתר, ולא על כל הזבל הצעקני והיבבני של אייל גולן ושות' שאנחנו שומעים היום.

מותק

אני לא מדברת על דייטים ומערכות יחסים קצרות הנשים לאחר שיולדות ילדים מתפתחות,מתעצמות רגשית שכלית פיזית. אצל הגברים השינוי הוא זמני וחיצוני בלבד. ושום שינוי משמעותי עמוק לא קורה אצלהם ופשוט אחרי גיל 45 או 50 מתחילה אצלהם רגרסיה לשלב האדיפאלי אנאלי ,כמו תינוקות ,לחרבן ,לאכול ולשחק בזובי. בסופו של דבר עדיף להם לשלם לבחורות צעירות ולהאמין שהן מוצצות להם כי הם מטריפים מאשר להמשיך לאונן מול המחשב על ילדות בנות 12 . גם אשכנזים וגם מזרחים. אולי האשגכנזים עושים את זה בצורה יותר תרבותית אלק. או אולי את גם צודקת ולאנשים יותר תרבותיים יש יותר תחומי עניין מחוץ לתחתונים. אופרה תיאטרון,וכאלה.

ממה מיה1

New member
../images/Emo45.gif זה חרא וזה חרא

רק האשכנזי מנסה להסוות את הריח, דווקא האשכנזים המבוגרים שהיא מדברת עליהם הם מתנשאים בצורה לא רגילה וחושבים שלנודים שלהם יש ריח של בושם, לעזעזל הם יכולים להתחיל איתך כביכול בשקט ובנימוס ולא צורחים לך באמצע המדרחוב כמו המזרחים "בואי אני יתקע אותך יש לי חשיש טוב" אבל אחרי כוס קפה מנומסת את פתאום מתחילה לגלות את העיוות בנפשם ואת הסטיות המיניות המוזרות שלהם שהם מבקשים ממך להגשים, כמובן שכלפי חוץ הכל מנומס ונחמד, הסדיזם מתחבא מתחת לפני השטח. וBTW-
הדימויים שלך פשוט קורעים אותי, לחרבן לאכול ולשחק בזובי את גדולה

לא ממש מקנאת

אבל אולי אשכנזים משחקים אותה יותר מתורבתים עם אשכנזיות..........

זיקן

New member
מנהל
את כן קנאית .

והיא כן קווקזית ואנחנו מיסתדרים מצויין שאקרא לה?

ממה מיה1

New member
לשדונית אני דווקא שמעתי על דברים

לא נחמדים בכלל שאומרים על קבקזיות, דברים לא פחות גרועים ממה שאומרים על מזרחים, אז עכשיו את תגידי לי "הנה אני יוצאת דופן" אז אני אומרת לך שגם בין המזרחים יש יוצאי דופן כל הכללה שווה לגזענות, אני עם כל הלכלוכים שלי תמיד רושמת ללא הכללות.

את צודקת

אבל אני לא אשמה שנולדתי במשפחה פרימיטיבית ומיושנת. לפחות אני לא כזו...

ממה מיה1

New member
נכון

כמו שיש אי שם מזרחי נאור ומשכיל, תרבותי ומנומס שגם מבואס כי נולד למשפחה ועדה פרימיטיבים, חבל לעשות לו עוול. אני יכולה להגיד לך שגם בי יש חלק מעדה שאני כלל לא מרגישה שייכת אליה, לא מרגישה חלק ממנה, לא מחוברת לתרבות ובכלל לא מרגישה שהיא מייצגת אותי, אני יודעת שיש מלא פרחות סתומות וערסים דפרים שבמקרה ושייכים לעדה דומה אבל אני היוצאת מן הכלל.

זיקן

New member
מנהל
אני לא אסכים שאת תדברי פה על פרימטיבים

אני מקבל כל אחד ואחת ולא משנה לי המוצא העדתי או דרגת הפרימטיביות שלו או שלה כי זה נודף ריח של גזענות וגזענות אני לא מקבל. לכל דבר צריך רק סובלנות ולדעת לקבל את המוזר והשונה אבל מפה ולעשות הכללה גורפת לפי מוצא עדתי המרחק רב . ואם אני יגיד לך שאני קווקזי גאה מה תגידי? "אוי ואבוי יש לו בטח סכין בכיס והוא בטח עכשיו יאנוס אותי ויזיין אותי באמ אמא שלי" אז תדעי לך שאת טועה.

ממה מיה1

New member
תקרא טוב את תחילת השרשור

להפך, שדונית אמרה שהיא יוצאת עם האשכנזים הנאורים כי המזרחים הם ערסים וכו' וכו' ואני רשמתי לה בשום פנים ואופן לא לעשות הכללות, לכן הבאתי לה את עובדת היותה קבקזית, כדי לשאול אותה איך היא תרגיש אם יכלילו אותה על פי עדתה והסטיגמות שלה (קבקזיות ערסיות עם סכינים וכו' )

Jesuscrist

New member
אני מעורב

חצי פולני חצי תימני יצאתי במראה אשכנזי לגמרי את חושבת שאם הייתי יוצא שחום הייתי מתנהג אחרת?

פנומן 72

New member
אתה אולי לא היית מתנהג אחרת

אבל החֵברה היתה מתנהגת אליך אחרת ...

ממה מיה1

New member
אז מה גם אני מעורבת

יש בי שני קיצונות שונים מבין העדות ולא מתחברת לאף עדה, וכן כנראה החברה הייתה מתייחסת אליך אחרת אם היית שחום כמו שאם היה לך שם משפחה מזרחי כבד ולא "נייטרלי" זאת עובדה, עצוב אבל עובדה, יש הרבה סיפורים על אנשים שסבלו מאפלייה בקבלה לאקדמיה ולמקומות עבודה בגלל שם משפחתם ולאחר מכן ששלחו אותם קורות חיים עם שם משפחה ישראלי הם התקבלו.

ממה מיה1

New member
אבל היי

הראשונה שהתחילה עם "המזרחים ערסים ובהמות והאשכנזים נאורים ומתורבתים" זאת שדונית תקפצו עליה.

למעלה