תובנה

זיקן

New member
מנהל
אני לא יכול לקפוץ עליה

היא גרה רחוק בדרום ואני צפוני חוץ מזה אני נשוי והיא שונאת נשואים, נו טוב בשביל לדבר זה בסדר..

xcalibur

New member
סליחה?

יו הפנר הוא גאון ומלך העולם וזה בל יעבור בית דין! להיות בן...900, לזיין את הכוסיות הכי כוסיות בעולם ועדיין לעשות על זה ה-ר של כסף? מגיע לו גם פרס על מפעל חיים אם תשאלי אותי :)

ממה מיה1

New member
אתה מפספס ת'נקודה

בדיוק בגלל זה הן איתו,לא כי הן נמשכות אליו ולא כי הוא מזיין טוב, אם לא היה לו שקל הן לא היו יורקות לכיוון שלו בכלל, על זה דיברנו, אם הוא מרגיש טוב ולא מפריע לו שאישה שיכולה להיות הנכדה שלו מדמיינת אותו כשטר מהלך ומזדיינת איתו רק בשביל הכסף שלו שיהנה.

זה בדיוק מחזיר אותנו

לסיפורי ה לאכול לחרבן ולשחק בזובי............. כל מה שחשוב לבןאדם זה שיגידו שהוא מזיין, ולגרום לכך שיעריצו את הזובי הקטן הזקן והמתדלדל שלו ......חחחחחחחחחחח העיקר שכל הגברים מעריצים אותו ....ושוב חזרנו לנקודה שככל שהזמן עובר ,הדבר היחידי שגורם להם להרגיש טוב עם עצמם זה (הזובי)

xcalibur

New member
לא, את מפספסת

בגיל מופלג כמו שלו בן אדם פורש מהחיים אבל הזקן הממזר הזה חי יותר טוב מבן 19 הממוצע. את חושבת שלמישהו באמת יהיה אכפת מי ולמה מסתכל עליו כשאתה בן אלפ? בגיל הזה כול מה שבא ברוך הבא. .

מסתבר שהחשק המיני לא נגמר אחרי גיל 50

לדעתי זה עניין של להיות אדם מיני, או שאתה כזה או שלא. והפנר תמיד היה אדם מיני. לא סתם הוא הקים את פלייבוי

xcalibur

New member
אתה יכול להיות הכי חרמן בעולם גם בגיל 700

זה לא אומר שמישהו ירק לכיוון שלך. הפנר על בטוח מזיין כמו שפן רק כי יש לו הררי כסף. אין לי שום שמץ של ספק בכך. אני גם בטוח שהוא יודע את זה.

די ,נו באמת,שדונית..

את באמת חושבת שהבן אדם מיני? זה כבר סוג של חולניות ,תקראי מקצת הסיפורים שהתפרסמו. איזה חולני הוא . הוא פשוט שוכב שם עם זיקפת הויאגרה שלו ונותן לבחורות שיעלו עליו תוך קריאות OH DADDY!!!!! אחרי שנוטלות סמים ומאמינות שזו ההזדמנות שלהן לעשות משהו בחיים. וכמובן מרוויחות אלפי דולרים. איכסססססססססססס קראתי קצת ועכשיו בא לי להקיא!

אם הוא נהנה מזה אז מה רע?

מצידי שיעשה מה שבא לו כל עוד הוא לא פוגע במישהו. את קראת את הביוגרפיה שלו? אני קראתי ולכן אני רואה אותו כאדם הרבה יותר מעניין ורב מימדי מאיך שאת רואה אותו.

למה מי כתב את הביוגרפיה שלו?

הוא הוא לא יספר את הדברים הדוחים על עצמו ואנשים מתים מפחד לספר את האמת על מה שעברו אצלו בחווה כשחיו שם.

ממה מיה1

New member
זה באמת נשמע מזעזע

אבל לא חשבתי אחרת, הרי משפטית הוא חייב להגן על עצמו מתביעות על ניצול, הטרדות מיניות ואונס, זה בטוח שהוא משתמש במניפולציות לשעבד את הבחורות, מפתה אותן בכסף וחיים טובים, זה די דומה לגואל רצון עם הנשים שלו. אבל תגידי רק אהבה יש לי תחושה שאת פמיניסטית סמויה, ככל שאני קוראת את הודעותייך יותר ויותר כך זה נראה לי יותר האם זה נכון?

הפנר לא מזיין כי הוא חרמן

באמת אתם לא מצליחים לקלוט את זה. שיש אנשים שמזיינים כדי לזיין.ואני לא בטוחה שהוא מזיין ועושה טוב למישהי. כולם מזיינות אותו ומנסות לעשות את זה טוב כדי לא לעוף מהחווה שלו. זה מיניות? מיניות זה גם להתגרות מזה שמי שאיתך מרגיש טוב ונהנה , לא לשלם מלא כסף ולדעת בפירוש שהוא דוחה אותן והן עושות את זה בגלל הכסף או המעמד.

למעלה