תובנה

xcalibur

New member
זה לא שהנשים הישראליות בדיוק מטות כאן את

המאזניים אז בואי נשאיר את זה באף אחד לא מושלם, בסדר? :)

זיקן

New member
מנהל
שאלה?

מה תעשי אם באמצע "הפעולה" הוי בי שלך יפסיק לפעול דבר שכבר קרה ולא שצריך להחליף בטריות הוא פשט ישבוק חיים מלחות יתר כתוצאה מייצור מוגבר של "גבינה" ומיצי כוס תפני אליי שאתקן לך ? כי אני ורק אני היחידי באזור הצפון שמתקן תוך נעות (וי בי) אז יוצא שרק אני יכול לעשות בחורה למאושרת וזאת מבלי לנגוע בה ואפילו מבלי לראות אותה, בכל זאת אתן צריכות אותי ואני גבר, מה יש לכן להגיד על זה?

האמת היא שלא הייתי מסתדרת בלעדייך

רק בגלל החוכמה,הסטייל והאינטליגנציה שלך

ממה מיה1

New member
חחחח

תשמע, האמת שויברטור לא יכול לשבוק חיים מיתר נוזלים כי כל אלה שאני קונה הם waterproof ככה שגם באמבטיה הם עובדים, אבל קרה לי ששבק חיים מסיבה אחרת, פשוט התאפקתי ולמחרת קניתי חדש, או אלתרתי עם אמצעים זמינים אחרים, לא קרה כלום.

זיקן

New member
מנהל
החוכמה הגאוותנית שלך מוכרת לי

"לא צריך טובות לא צריך גברים" אז תלכי לחנות כשתהיה לך בעיה ותיפרדי מאייזה אלפייה רק בשביל לשמור על עצמאות וללא תלות בגברים העיקר הפרינציפ.. דרך אגב כמעט כולם מיתקלקלים בבוא היום במיוחד שם למעלה איפה שמכניסים את הסוללות או בכניסת החוטים במיקרה ויחידת הכוח נימצאת בניפרד ומחוץ לוי.בי בסוף תחזרי לחנות והמוכרת או המוכר יעבירו את זה אליי לתיקון ואת תהני מהספק מי צריך גברים...

זיקן

New member
מנהל
ככה זה כל הזמן...

מפקח ממשרד הבריאות מבקר בבית חולים לחולי נפש. אחד החולים ניגש אליו בעדינות ואומר לו: "בוא איתי". הוא מבקש מהמפקח להצמיד את האוזן לקיר ולהקשיב. הם מקשיבים שעה ארוכה ולבסוף אומר המפקח: "איני שומע..." "בוא הנה", קוטע אותו החולה ומעמיד אותו ליד הקיר השני. כך הם מקשיבים לכל ארבעת הקירות. לאחר מכן אומר המפקח: "לא שמעתי כלום בשום קיר". אומר החולה: "אתה מבין? ככה זה כל הזמן..."

זיקן, אתה לא קולט שהן בתהליך לשיכנוע עצמי

ככה זה כשמתקרבים לסוף ומריחים את האכזריות של ליהיות לבד

ממה מיה1

New member
תשמע זיקן אז אשריך

אם העבודה שלך זה לתקן ויברטורים כיף לך, אתה מתקן ותוך כדי אתה חושב איפה הויברטור הזה היה קודם ובטח זה מעורר אותך, לגבי הכסף לא נורא, אם אני מרוויחה טוב אני קונה גם את המכשירים הטובים והם עמידים וחזקים מאוד, ואם אני כבר מחליפה זה פעם בכמה שנים ממש לא באופן יומיומי ותאמין לי אם זה חוסף לי כאבי ראש וגלולות ובאלגנים וקונדומים והאם הוא יתקשר ושיחות מעצבנות, ודייטים גרועים וסתם עצבים אז זה לגמרי שווה את זה.

זיקן

New member
מנהל
כבר עניתי לך על זה למעלה,

בהודעה "החוכמה הגאוותנית שלך כבר מוכרת לי..." בשביל מה את חוזרת על אותו נושא ובכלל אני מתחיל לאבד את הסבלנות שלי וכשאני מתחיל לאבד אותה מתחיל לגרד לי בביצים.. רק דבר אחד מעניין אותי בקשר אלייך את שונאת אותי בתור גבר או רואה בי חבר אפשרי? ואל תנסי להיתחמק בתשובה דיפלומטית אני לא קונה את זה.

ממה מיה1

New member
אני ממש לא שונאת גברים

היחס שלי כלפיהם הוא אמביוולנטי, יש גם טובים כפי שרשמתי למעלה לרק אהבה, אני לא אוהבת להכליל, אבל הרוב ממה שהכרתי פה בארץ זבל, יש לי מאחורי זה גם הסבר אנתרופולוגי מרתק אבל זה קצת לא פוליטיקלי קורקט אז אנצור את לשוני, נגדך אין לי כלום ואני לא שוללת חברות עם גבר, טוב אתה גם כנראה שייך לדור הישן, פעם עוד היו גברים עם כבוד ולא אפסים כמו היום. אגב הבעיה הגדולה שלי בידידות עם גבר זה שאני אשה, אני רואה לפעמים גברים מתייחסים לחברים שלהם עם כבוד וכנות ונאמנות אבל אשה מבחינתם תמיד תהיה כלבה, דווקא אני לפעמים גולשת בפורומים בתור גבר וזה ממש כיף וגם מעניין, אבל ברגע שמגלים שאני אישה זה הורס את הכל והם מתייחסים אליי בצורה מחפירה, משהו נוראי, לפעמים אני חושבת שעדיף להיות גבר בעולם הזה, מה אתה אומר כדאי לי לשקול ניתוח לשינוי מין?

צריך להתחשב ולא לשנוא

רכשת חוויות של הסתכלות מנקודת מבט גברית. חוויות אלה מוסיפות לתובנות לגבי העולם. בוודאי עלו בך מחשבות פילוסופיות על החיים שהיו מעניינות ומפכחות את התבונה, ובכך רכשת יתרון על פני נשים אחרות שאינן חוו חיים מנקודת מבט של המין השני. גם אני בעבר הרחוק, הייתי כותב בלשון נקבה וראיתי איך גברים נופלים מהר מאוד למלכודות מיניות ולמעשה חלשים מאוד, וריחמתי עליהם מאוד ולא פעם אחת קרה שבכיתי על החיסרון והפער הגדול בין נשים לבין גברים. חלק גדול מהנטיה ליפול להסתבכות הוא תוצאה של קשיים בלבטא. לא ניתן להתעלם מהביטוי לקושי, אפילו כאן בתפוז נכנסים לפורום שיחת נשים ופתאום רואים שאלות אישיות ב"סקר אישי". ובתוך דף הפורום רואים שיחות פתוחות, הנשים מדברות יותר, מבטאות את עצמן טוב יותר, שופכות את הכל, מספרות מה מטריד אותן... הבדלים מצמררים שממחישים את השקר וההבל של החן הנשי המתחנן לעזרה כמו חתולה מקבצת נדבות שעשתה את עצמה חלשה, אבל היא המוח שגרם עוול לחלשים ביותר שלא ידעו לגלות את חולשתם.

פנומן 72

New member
הם מתייחסים בצורה מחפירה אולי כי גילו ששיקרת?

ואם את רוצה להחליף את מינך - תאתרי את גולדי - הוא מת להיוולד בגלגול הבא כאישה. אולי תוכלו לעשות בארטר עוד בחייכם ...

למעלה