תואר במשפטים

• פותח הנושא iku
  • פורסם בתאריך

iku

New member
תואר במשפטים

שלום, יש לי מספר שאלות לגבי לימודי תואר ראשון במשפטים. 1. האם קיימת מכללה שבה אפשר ללמוד ללא תעודת בגרות וללא פסיכומטרי? 2. האם יש חשיבות למוסד הלימודים שבו לומדים או שיש חשיבות רבה יותר למקום בו עושים סטאז'?

levyyael

New member
גם וגם

לפעמים מקבלים אבל זה די נדיר ודורש ראיונות וכאלה. יש חשיבות לשניהם... הבעיה שלפעמים קשה להתקבל לסטאז' נחשב אם למדת במקום לא משהו. לגבי השאלה הראשונה, צרפתי לך לינק, תסמן איזה מכללות מענינות אותך וההם כבר יתקשרו אליך. ואז תשאל אותם... בהצלחה.

reef2all

New member
אני יודע שאין מוסד לימודים מכובד שמקבל

ללא בגרות או פסיכומטרי. האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה אם אתה מעל גיל 30, אז אולי אתה יכול להתקבל על סמך ראיונות. אני עדיין לא סטודנט למשפטים אבל ממה שאני ביררתי ושאלתי גם המוסד בו אתה לומד חשוב וגם המקום שבו תעשה את הסטאז'. בנוסף יש מוסדות לימוד שמציעים קליניקות או מרכזי מחקר שבהם אתה יכול להיות פעיל תוך כדי הלימודים - דבר שנותן לך המון כלים וידע יישומי בתחום וכמובן המון נקודות זכות להתקבל לסטאז' טוב. בהצלחה לך וגם לי.

hartnet

New member
תשובה ל iku

ניתן ללמוד משפטים בבינתחומי, מקום ששמו הולך לפניו, ללא בגרות תהיה לך בעיה מומלץ להשלים, למרות שבמידה ואת או אתה שירתתם בצה"ל כקצינים ביחידה קרבית יש לבחון אופציה להתקבל על סמך מלגה. בהצלחה.

artor97

New member
תשובה לשאלתך

היי אני יודע שיש לימודי משפטים ברמה מאוד גבוה במכללת נתניה, אתה יכול לשאול אותם שאלות בעמוד הפייסבוק שלהם. למוסד הלימודים יש הרבה חשיבות. חשוב לבחור טוב את המוסד כי תחשוב אתה גם הולך לבלות שם תקופה של בין 3 ל 4 שנים. לדעתי אין הרבה הבדל בין מכללות לאונ' אפילו בלימודים מסויימים מומלץ ללמוד במכללה דוגמת תקשורת וכו'. בהצלחה

למעלה