תהרגו אותי

Mary00

New member
../images/Emo75.gifתודה רבה../images/Emo9.gif

הוספתי שביל בשיער, גוון בכיס, כתפור ורוכסן ושיניתי גוון לגרביים. לגבי גוון כהה יותר בשיער, זה נראה לי מיותר. תודה שוב^^

2ofir

New member
../images/Emo99.gifוהאו

תמשיכי מהגוון מהכי כהה בתחילת השיער היא מדהימה
ממתי נעשית כלכך מוכשרת ארג

לפור...פור...פורטיטירט הזה...

נאחס, אני בחיים לא אלמד את המילה הזאת
איזו גרסה
יש גם גרסה בלי שרשראות בכלל... וכן, יש בעיה חמורה עם החולצה... אני שונאת אותה... גאה בשיער

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אני מאמינה שהגמדה...

שלך עזרה וצריך בכל זאת לתת קרדיט על הטיוט' המדהים שהיא עשתה לך!
אוקיי השיער מדהים ממש!! מה הבעיה בחולצה? *מנסה למצוא* להוריד את הצבע האחרון (הצבע הכי בהיר והכי זוהר) בפלטה האדומה בחולצה..ולשחור |בחולצה) על תעשי קווי מתאר... אמ.. עשיתי את זה וזה בהחלט עוזר!! עכשיו היא מדהימה

השתמשתי בטיוט שלה פעם אחת...

הוא בהחלט מדהים
והוא מאוד עזר לי
אבל בדולי הזאת הצלחתי לא להשתמש בו, למרות שידעתי שאני לא עושה את זה כל כך טוב... אבל בכל זאת, את צודקת, כי למדתי את זה מהטיוט שלה, גם אם לא השתמשתי בו... אז... קרדיט לטיוט של הגולגולים לגמדה המדהימה והחמודה והמקסימה שלי שאני אוהפתותה כל כך והיא כל כך (יותר מידי) מוכשרת
תודה, עכשיו היא באמת יצאה יותר יפה

ממשיכה לשחק עם ה- pattern

תגיבו פליזיייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!

תגובה בונה ../images/Emo6.gif

1. בנעליים- תעשי פס קיפול. אחרי הכל, הנעל היא לא ישרה והיא לא גוש... 2. תעשי קבוצות בשיער. 3. הפס העליון של החולצה די חסר צורה... אולי תשני אותו קצת?
ממ זהו.. החצאית מגניבה

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מאד מאד יפה../images/Emo99.gif

רק מה הקווים הסגולים שיוצאים ממנה??
ואולי תחליפי את הפה הוא לא מתאים >< זהו יפה

מיושו

New member
תגובה בונה- גם אני רוצה לנסות!

זה פעם ראשונה שאני עושה תגובה בונה.... אממ... שיער- הוא נגמר ישר מידי תנסי לגמור אותו בקצוות כאלה שממשיכות... ותוסיפי שוונצים.. חולצה- את החולצה ממש אהבתי רק יש שם קמט אחד שנראה לי לא קשור (בורוד) ובחזה יש נקודה שנראה לי שאמורה להיות אם צבע בהיר (לא בור)(מוקפת באדום) חצאית- חסר בחלק העליון שלה את הצבע הכי בהיר בפלטה (גם מסומן) נעליים- אין לי מה להגיד, ממש יפות, רק בצהוב סימנתי לך את החלק שאני חושבת שלא אמור להיות בסוליה.. אממ... זהו.. דולי יפה מאוד! (חיחיחי תגובה בונה ראשונה נגמרה- וסורי אם היא גרועה)

AnImE BaBe

New member
דולי חדשה.

בייס מלאוריאלן ופלטות שלי. זו אמורה להיות אני. והסגול הזה זה בכי. ולא ני לא שמחה. יום שבת הזה יש לי בת מצווה ו98% מהחברות שלי יוצאות לטיול של הנוער העובד. אז אני לא רוצה את הבת מצווה שלי כי הן יהנו בלעדי (והן לא מפסיקות להזכיר את זה) בזמן שאני אראה שידורים חוזרים של מכושפות. אה וניסיתי להצליל על והמכנסים אמורים להיות מכנסים נפוחים טיפה.

מיושו

New member
תגובה מקוצרת.. או ניסיון לאחת...

(למה כשאני מנסה לשלוח הוא שולח לי כאילו לא כתבתי כלום?) מכוער?? לא!!! אני חושבת שעוד פרטים יעזרו (גומי למיכנסיים, נעליים, גרביים, משקפיים וכו') כדאי לך לנסות להצליל את הבגדים עם קמטים כי שום בגד לא יושב באופן מושלם... ותנסי גם להצליל את השיער בקצוות..... ו... זהו...

למעלה