תהרגו אותי

yaeloolik

New member
וואו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים!!!!!!! הכל מושלם
השיער, החולצה, אפילו השפתיים שלה
את פשוט... פשוט....
. אני שומרת את הדולי
.

Radio Joe

New member
די. את צוחקת עליי :|

בבקשה תגידי שזה מדולמייקר של קנדי בר או משהו כזה. מתחננת.
די זה פשוט כלכך לא הוגן :| יושבת פה ילדה קטנה ובוכיה, בלי טיפת כשרון ובוכה. אולי... נתחלף? :[ ווואע די נו זו איזה בדיחה

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

לא יכולה להגיב. לא יכולה פשוט! אוף איתך! למה?! למה נולדת? עכשיו אני אהפוך לרוצחת סדרתית בגללכן
מואחאחא!

DaRk ShinES

New member
טוב סליחה היא באמת מקנדידול../images/Emo7.gif

תודה על המחמאה אבל הגזמתן
המון המון תודה על התגובות כיף לשמוע אותן ביום קריר שכזה
לוב יו אול

Painted Fairy

New member
אלוהיי!

זה.. זה.. גאוני. אין מילים. מדהימה. סתם, היא הרבה יותר ממדהימה. טוב די

ק0ניוש

New member
דולי שלי

פרסמתי אותה בשדחם בקודם היום בבוקר אז כל מי שהגיב שם שיכתוב פה את התגובה אממ איך לקרוא לה ? ואיך לעשות לה נעליים מרוצה מאוד בייס מהשרשור הקודם של השדחם טוב ביוש

מיושו

New member
איך קוראים לה? ^^

איסה נחמד!! לתת שמות.... ממש אהבתי את החולצה... רק שהקמטים נראים לי קצת ישרים מידי... בנושא הנעליים ממש אין לי מושג איך לעזור... בהצלחה!

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifניסיון לתגובה בונה.

בקובץ סימנתי לך כמה דברים.
שיער- הצורה לא נכונה, באדום סימנתי לך אפשרות איך הוא יכול להיגמר כי זה לא יכול להיגמר כלכך ישר. בצדדים סימנתי בירוק כהה את איפה שתנסי להפוף את זה ליותר גלי או יותר נורמלי כי גמזה לא יכול להיות ישר. תוספי שוונצים. בסגול סימנתי את הכתמים השחורים. מה הם בדיוק? תורידי אותם ותצלילי על. (נו אני אתחיל להצליל על עכשיו שגיליתי איך)
חולצה- הממ בחולצה סימנתי בסגול מבריק את הקטעים שאת צריכה לשים בהם גוון בהיר יותר. כפלים עושים אחרת, אני לא יודעת איך.
חצאית- היא לא מספיק מוצללת. סימנתי לך בירוק. תנסי להכין נעליים. אגב, אין דבר כזה הבייס מהשדח"ם הקודם. הוא לא שייך לפורום. הוא מ

Mary00

New member
../images/Emo75.gifהו, צוקי^^ יפה!

יחסית לתגובה ראשונה זה מעולה. אני אוסיף לתגובה מחר. *שריון* |מפהקת|

ק0ניוש

New member
תודה לכולכם

אממ למי שכתבה את התגובה הבונה יש לי כמה דברים להגיד : א) תודה רבה אני אנסה לתקן את מה שסימנת לי ב) המקומות השחורים הם חלק מההצללה שלי ..זה הפעם הראשונה שאני מצלילה שיער ג) לא הבנתי למה התכוונת בשיער שהוא ישר מידי .. כי אין לי מושג איך לתקן אותו ד) אני אנסה לעשות את הדברים האלה בקצה של השיער שסימנת לי ה)איך קוראים לך ? ו) תודה ! תודה! תודה! ולכל שאר המגיבים גם תודה רבה !

AnImE BaBe

New member
שמחה שעזרתי ^__^

כי אני בעצמי מילא גרועה בדוליז. ותורידי את הכתבמים השחורים ,אולי תנסי פלטה אחרת? והוא ישר בצדדים. תנסי לעשות אותו גלי יותר. או טיפה משתנה. כי זה לא אפשרי שהוא יהיה כזה ישר. אה וקוראים לי צוף.

Mary00

New member
../images/Emo75.gifאעאעאע../images/Emo2.gif

שלוש שעות!!! חייבת לפרסם! אגיב לכולן מחר
בייס מפוקסי פריידי עם שיפוץ פה שלי. כל כך כל כך מרוצה! פעם ראשונה שהשיער באמת יצא לי מבולגן כמו שרציתי^__________^ אוה, עצות אופנה מז'אנה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo184.gifגררררר ^^ ../images/Emo99.gif

תורידי קווי מתאר בגרביים,והן צריכות להתעגל למעטה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo184.gifאני אף פעם לא אלמד ../images/Emo7.gif

DaRk ShinES

New member
../images/Emo99.gifנורא יפה

שיער- תוסיפי עוד גוון כהה ותעשי שביל. הכיס השמאל יש גוון כהה ובימני אין, תוסיפי. אין רוכסן/כתפור (היא צריכה ללבוש את זה איכשהו
) ממליצה להחליף גוון לגרביים זה מתנגש עם הנעליים

למעלה