תהנו בהופעה היום!!!

Francine1

New member
גם בשבילי זו פעם ראשונה שאני רואה הופעה שלה

למרות שלא היו שם יותר מדי אנשים באיזור הגיל שלי, ואולי בגלל זה(?) הייתה הופעה מעולה^^ מלא אנרגיות, וכשהיא דיברה בין לבין היא בהחלט הצליחה להצחיק :) במיוחד עם ה"סלאם"
תגידו, אני היחידה שחושבת שהקול שלה כשהיא מדברת זה בערך הדבר הכי יפה ומרגיע בעולם?
היה ממש מהנה לרקוד לידה וכשהיא רקדה על השולחן, והגרסאות החדשות לשירים ה[יחסית] ישנים היו מעולות, אהבתי במיוחד את דיאטה, אפילו אם היא יותר דיברה את השיר מאשר שרה אותו. בקיצור, אין כמו אפרת. ואני ממש מקווה ללכת להופעה האקוסטית בשישי. להעלות תמונות?

ednaye10

New member
את לא היחידה שחושבת ככה על הקול שלה../images/Emo13.gif

שמעתי אותה ברדיו בכמה ראיונות על הדיסק האחרון שהיא הוציאה ויש לה קול באמת מרגיע.במיוחד בשיר שיחזור וקור אחרון שומעים את זה ממש טוב.אני מקווה בשבילך שתצליחי להגיע להופעה ביום שישי כי אם את אוהבת אותה אז זה זה תמיד כיף לראות אותה בהופעות.

Francine1

New member
נכון. האמת שלא הכרתי את שחזור לפני ההופעה..

אני ממש מקווה ללכת, הופעה אקוסטית שלה נשמע לי כמו משהו שחבל לפספס כשהיא מדברת יש לה קול כזה מתוק... באמת.

בת כמה את?

היינו 5 ילדים בני 14-15 בין ההמון של המבוגרים, זה היה קצת.... שוק. אבל היה בזה משהו מאוד כיף
תעלי תמונות!

Francine1

New member
עוד מעט 16

וכן ראיתי ממש קצת שישבו קרוב לבמה.. וחלק שביקשו ממני לצלם אותם עם אפרת כשהיא תצא :) נכון, זה דווקא היה ממש נחמד. כבר מעלה ^^

סביר להניח שאלה אנחנו! ../images/Emo2.gif

שביקשנו שתצלמי אותנו עם אפרת... אני לא זוכרת איך את ניראת

למעלה