תהנו בהופעה היום!!!

ליאן 162

New member
תהנו בהופעה היום!!!

חבל לי שלא יכולתי להגיע היום....מקווה שנתראה בהופעה הבאה

אריה31

Member
מנהל
תודה רבה../images/Emo13.gif

ואל תדאגי, את תגיעי לעוד הרבה הופעות של אפרת

אריה31

Member
מנהל
היתה הופעה מעולהההההההה../images/Emo9.gif

האמת שלא חשבתי שאני ככה אהנה, בכל זאת עברו תשעה שבועות מההופעה הקודמת שראיתי, אבל אפרת שינתה המון דברים - היא הלכה לכיוון הג'אזי יותר כולל עיבודים חדשים ויפהפיים לשירים ותיקים "תמיד כשאתה בא" ו-"טוב לבד" לראשונה מזה 5 שנים (כך היא סיפרה בהופעה) היא שרה את "שחזור" המצוין היא עשתה את הצחוקים הרגילים, עלתה לאוקטבות גבוהות במיוחד, הפכה למלודרמטית במיוחד ב-"שיהיה לך טוב" ואחרי ההופעה היא דיברה והצטלמה איתנו, איזה כיף

עומר XD

New member
אכן היה מדהים.

אחרי 20 דקות שחיכיתי בחוץ, חיים שמש הצליח להכניס אותי לתוך עדר המעריצות של אפרת, כי משתלם להיות שכן של אפרת 4 שנים, לא?
אחר כך שנכנסתי הלכתי לתום הקלידנית שלה ודיברתי איתה, והיא חתמה לי והיא דווקא ממש התרגשה מזה שמבקשים ממנה חתימה
אבל בצדק לא, האישה מוכשרת בטירוף. אחר כך הלכתי לאפרת קצת וביקשתי ממנה להצטלם עם ידידה, ואחר כך איתי, חתיכת תמונה היא דפקה
וגם אני ממש אהבתי את הביצועים של אפרת לשירים ישנים, היו לי חסרים קצת שירים כמו 'גם אני הייתי שם' וגם 'פרפרה'.. אבל עדיין היה מדהים, בעיקר שחזור שכיף לשמוע אותו עוד פעם בהופעה, כי יש לי דווקא את ההופעה האחרונה שהיא שרה אותו בוידיאו, בתקופה הגותית והאפלה של אפרת, שעוד לא יצא 'הסליחה ואני', ו'כמו שזה היה', היה רק בגדר סינגל.. לי היה מדהים ביותר, ואריה, אני חייב להודות, אתה רקדן מעולה

אריה31

Member
מנהל
אתה ממש עוקב אחריי, עומר../images/Emo3.gif

תודה רבה, אגב ראית איך אפרת נתנה לי באמצע השיר יד? מבחינתי אפרת שרה את כל השירים שרציתי

עומרררררררר ../images/Emo24.gif

היה לי כ"כ כיף איתך!!!!! (לא רק בגללך היה כיף, גם בגלל ההופעה
)

פלייליסט + וידיאו למגדלור

מצעד הגאווה כמו שזה היה קופסא ביום תמיד כשאתה בא ממחר דף חדש קרב אגרוף שחזור טוב לבד מגדלו אמן מודה אני (שחצי ממנו היא שרה בלי מקרופון וקיבלה אח"כ מחיאות כפיים של איזה שעתיים) לראות את האור בום טראח! *אפרת עובדת על הקהל ומתחילה לשיר "סאלם... עלינו ועל..."* דיאטה ---הדרן ראשון--- שיהיה לך טוב אה אה אה ---הדרן שני--- מועדון ריקודים וידיאו למגדלור http://www.youtube.com/watch?v=GoCLJd6RstU (האיכות תמונה לא משהו אבל השמע מעולה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאוי לא שרשרתי טוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז שמתי סמיילים כדי שתשימו לב!

אריה31

Member
מנהל
פעם גם אני הייתי עושה את זה חח

אגב לפעמים אפשר לקחת את הרשימות שיש לנגנים ולאפרת על הבמה

ednaye10

New member
היה ממש כיף!

ממש נהנתי וגם הצטלמתי איתה!היא שרה את השיר "שחזור" שאני ממש אוהבת ואני שומעת אותו כל הזמן באם פי.היא כל כך חמודה ויש לה זמן להקדיש לכל המעריצים שלה.כל הכבוד לה!רוב השירים בהופעה היו באמת בעיבודים שונים עד כדי כך שקשה לזהות את השירים בהתחלה.אין ספק שלאפרת יש גם יכולות משחק מרשימות והיא מפגינה אותן על הבמה.תמיד אחרי ההופעה שלה קשה לי להירדם כי אני משחזרת בראש את כל מה שהיה.בגלל זה לקחתי חופש מחר מהעבודה ובטח ייקח זמן עד שארדם.

אריה31

Member
מנהל
כשאני חושב על זה עכשיו, זה רעיון מעולה!

את בעצם נותנת לעצמך להרגיש את החוויה של ההופעה הרבה אחרי שהיא הסתיימה בניגוד אליי למשל שתוך כדי ההתרגשות אני כבר חושב על העבודה שלי מחר:(

למעלה