א אריה31 Member מנהל 17/8/10 #34 אפרת עשתה את התנועה במיוחד בשביל הילה../images/Emo6.gif היא ראתה שהיא מצלמת אותה חח בהמשך ההופעה היא עשתה דבר דומה למישהי אחרת שצילמה אותה
אפרת עשתה את התנועה במיוחד בשביל הילה../images/Emo6.gif היא ראתה שהיא מצלמת אותה חח בהמשך ההופעה היא עשתה דבר דומה למישהי אחרת שצילמה אותה
M Mrs Brightside New member 17/8/10 #31 ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif
M Mrs Brightside New member 17/8/10 #33 ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif וזה כל התמונות שיש לי. יש לי סרטונים, איך אני מעלה אותם?
M Mrs Brightside New member 17/8/10 #39 זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי הופעה שלה היה פשוט מעולה, מלא אנרגיות. היא כ"כ חמודה
bali New member מנהל 17/8/10 #41 באסה שלא יכלתי להגיע בסוף ../images/Emo10.gif אבל עכשיו אני מבינה שיש למה לצפות מבחינת חידושים בהופעה, ואני מאד מאד מאד אשתדל להגיע בפעם הבאה שתהיה הופעה באיזור המרכז. התמונות מקסימות
באסה שלא יכלתי להגיע בסוף ../images/Emo10.gif אבל עכשיו אני מבינה שיש למה לצפות מבחינת חידושים בהופעה, ואני מאד מאד מאד אשתדל להגיע בפעם הבאה שתהיה הופעה באיזור המרכז. התמונות מקסימות
bali New member מנהל 18/8/10 #46 היא הופיעה בקיץ שעבר אבל אכן חבל ומוזר שהיא לא מגיעה לירושלים יותר. דווקא יש כמה מקומות שקהל שלה יגיע אליהם בכייף.
היא הופיעה בקיץ שעבר אבל אכן חבל ומוזר שהיא לא מגיעה לירושלים יותר. דווקא יש כמה מקומות שקהל שלה יגיע אליהם בכייף.
נ נטע5909 New member 18/8/10 #47 איזה באסה שלא יכולתי להגיע אוף כל כך רציתי לבוא ...... אני מקווה ששהופעה ביום שישי שאני הולכת תיהיה טובה כמו זאת דרך אגב משהוא בא ביום שלישי????
איזה באסה שלא יכולתי להגיע אוף כל כך רציתי לבוא ...... אני מקווה ששהופעה ביום שישי שאני הולכת תיהיה טובה כמו זאת דרך אגב משהוא בא ביום שלישי????
ל ליאן 162 New member 18/8/10 #48 ../images/Emo3.gifענבל גם לא לא יצא..... הופעה הבאה אני הולכת!!! שתינו נלך!! לא אכפת לי...חחחחחחח סבבה??
../images/Emo3.gifענבל גם לא לא יצא..... הופעה הבאה אני הולכת!!! שתינו נלך!! לא אכפת לי...חחחחחחח סבבה??