תהליך גרושין

גניפר טליבן

את חלומו של כל מיזוגן

גניפר14

New member
תזכירי לי מה זה מיזוגן?

אולי בעצם אני צריכה להיות אישתו של בן לאדן? ואולי אם הייתי אשתו הוא לא היה מחפש הרפתקאות אחרות כמו לפוצץ את בנייני התאומים? מה דעתכם?

../images/Emo45.gif

רעיון אחד הטובים שלך. העולם החופשי יודה לך. אבל בינתיים, באין בעל ראוי ליישום השיטות שלך, בכל פעם שיעלה לך החשק לכתוב איזו נפיחה ימיביניימית- הפורום יודה לך אם תעדיפי להאכיל במקום את דגי הזהב, או להחליף להם את המים.

גניפר14

New member
אולי ליבראליות היתר שלך............

גורמת לך לחשוב רק חד סיטרי שזה רק הדעה שלך?

שלא תביני לא נכון

מאמי, זה לגמרי בסדר שיש לך דעות משלך על דברים, ואנחנו בסך הכל בעד מגוון ביולוגי. אממה - בעוד שהפורום מנסה לעזור לאנשים לצאת מהפלונטר של עיוורון זמני, את, ששוהה במצב של עיוורון מתמיד ונסיונות עקרים למצוא חן, פונה בעיקר אל הצד האפל והלא מתמודד של הפונים. במקרה הספציפי שמעת גבר כועס ומתבצר שמבקש 'אוזן קשבת', ומייד פסקת שהיא 'אמא רעה ושרלילה'. מה'כפת לך ממנו או ממנה, העיקר חופש הביטוי
.

newlywed

New member
טעות בידייך

לג'ניפר (וגם לך ולי ולשאר נשות העולם) אין שום זכות לדעות משלה שלא קבלו אישור קודם מהגבר האחרון שרכש אותה היא ככל הנראה מפקחת בכירה בסיירת הצניעות והמוסר ומדווחת בנאמנות לממונה עליה (מיזוגן כמובן) על כל אישה שפגשה מחוץ לבית בשעות החשיכה ולא היתה מלווה בבעלה או אביה תני להנות קצת ותעודדי אותה להגיב, בלעדיה הפורום אפרפר משהו

שילה1

New member
../images/Emo45.gifבדיוק.ואיפה המיזוגן כשיש כאן

מישהי החושבת כמוה?יחברו להם השניים,ובא לפורום גואל,שקט תעשייתי.

מיזוגן

New member
ערב טוב, נשים נאורות ועורגות

ובכן כפי שכבר אמרתי לגברת מפלצת בעבר ואני בטוח שכולכן שקראתן בשקיקה, נשות הפורום הזה בודדות בנאורותן ונלעגות בתובנותיהן. נשות הפורום, בהנהגתה של גברת מפלצת, משוכנעות שאזרחי ישראל שונים משכניהם ושהן נציגות הבחורות ההן. ללא קוקו וללא סרפן הן נדהמות בכל פעם לגלות כי יש נשים שמבינות את הסדר הטבעי שבין גברים ואיך הדברים מתנהלים מחוץ לבועה הביצתית של התרבות החילונית-שמאלנית-שייקינאית-ליברלית-פמיניסטית. כן, נשים נאורות יקרות, אתן די לבד. כפי שהמציאות מלמדת אתכן בכל שנתיים בעת דיווח תוצאות הסקר, התרבות שלכם נכון להיום שווה בקושי 3 מנדטים. פחות מ-5% מהציבור. רובו של הציבור סולד מהתובנות שלכן, הלקוחות מסדרות ותכניות אירוח טלויזיוניות אמריקאיות ושהן מקור כל הרע גם במדינת האם. בפורום האיזוטרי הזה אתן רוב וזה נותן לכן תחושה חזקה של צדק וחכמה, אך הפורום הזה אינו קשור לעולם שבחוץ. אולי רק לכמה שכונות בין גלילות לרוקח. ג'ניפר היא השופר של רובן של הנשים, לא בסעודיה אלא כאן בישראל האמיתית. ולא רק בישראל, אלא של יותר מ-90 אחוז מאוכלוסיית העולם. נשים אמיתיות שמבינות שהקשקוש החילוני-שמאלני-שיינקינאי-ליברלי-פמיניסטי יוביל אותן רק לאבדון. יש סדר לדברים. אמא ל-3 ילדים קטנים לא יוצאת עד 2 בלילה לבדה לכל מיני מקומות עלומים. את הזכות הזאת אישה מאבדת ברגע שהיא יולדת. מי שזה לא מתאים לה והחופש קורא לה מכל הכבישים, שלא תביא ילדים. כמו שלגבר קיימת החובה לפרנס את ילדיו (והנשים הנאורות אף תומכות בחובה משפטית זו וחוברות בכך לכוחות האופל החרדיים), כך גם לאישה קיימת החובה להיות בבית עם הילדים הרכים ולא להתנהג כמו רווקה ללא אחריות. לגבר מותר לצאת בלילה, לאישה אסור. בדיוק כמו שלאישה מותר לא לפרנס ולגבר אסור. אתן בעד שויון, לא? חובה כנגד חובה וזכות כנגד זכות. כל אישה שקיבלה חינוך טוב ושיש לה מנהל טוב בבית מבינה זאת היטב. שיהיה שבוע טוב לנאורות הפורום. נפלאה ערגתכן לי מערגת אשתי.

קוקי, בחיית

איכפת לך לאמץ את גברת שופר להרמונך המיטיב, למה היא רצתה להיות עצמאית ועל כן נשארה בלי אמרגן שיזלזל בה. עזב לתמיד, עם הדגש על ההברה הראשונה. עכשיו היא מסתובבת חופשיה ומתגעגעת, עם רצועה מסתרכת אחריה על פני רחוב שלם, מפילה עוברי אורח תמימים בכל פעם שהשיירה עוברת והיא אצה רצה להגיב. דיר בלק, למה אם לא, בגללך עוד אישה נוספת תעבור כאן סדרת חינוך להעצמה כדי להצטרף לשורות הנשים העצמאיות והליברליות, או לנשור מחוסר התאמה, למה עצמאית שהיא סמרטוט כנוע, מרצה ומבוטל זה אקסימורון שהדעת האנושית אינה סובלת, ובקרוב נצטרך להכריע את האמביוולנטיות, לכאן או לכאן.

הצחקתם אותי

אפילו בשביל להתגרש צריך איזה מינימום של כישורי חיים - ממש לגשת לעו"ד, ממש-ממש ללכת לפתוח תיק ברבנות, אפילו לשכור דירה אחרת או להפריד ח-ן בנק. ואתם שניכם אימפוטנטים, אפילו בשביל מו"מ פשוט על תנאי הזוגיות אתם צריכים פורום באינטרנט שיתווך ביניכם - אין מצב שתצליחו להשלים את המשימה הכל כך מורכבת הזאת. ובקיצור - גש אליה היום בערב, לטף לה את הראש, תגיד לה יהיה בסדר, תתנשקו, תזדיינו, שימו את הקשקוש הזה מאחוריכם.

A גדול

New member
זה לא כל כך פשוט לא קל ולא מומלץ בכלל

אני נמצא בתהליך גרושין, פנינו לגישור. בכל התהליך זה אולי הצעד הנכון היחיד שעשינו. לנו יש שני ילדים גדולים, לכם ילדים מאוד צעירים. הבינו - הפגיעה בילדים תהיה אדירה, גם רגשית וגם כלכלית. עצרו, קחו אויר, היפגשו בבית קפה (שם אנו ניהלנו את כל הדיונים, מאחר וזה לא הצליח אני לא מציין את שם בית הקפה :) ). כדבר ראשון הסכימו על יועץ, מישהו שיקשיב לכם, עדין אל תתחיבו על פרדה, אני מבין שגם המשך ביחד אינכם יכולים לתחייב... אז לא צריך, רק תדברו ונראה לאן זה יוביל אותם.

שילה1

New member
גיל הילדים אינו קשור לעצמת הפגיעה.השאלה

מה חוו בבית,ובאיזו תדירות.וכן-בכל גרושיםן ילדים סובלים,ואולי אם עושים זאת בהסכמות,הסבל פחות,וההדברות בין ההורים נשמרת.

A גדול

New member
לא בטוח שאת צודקת

אם הילדים גדולים (סביבות 18) אני מקווה שהם כבר מעוצבים. מאחר ורוב חייהם הם ראו חיים סבירים עד טובים ולא ראו מלחמות בוטות, אנני תקווה שהם יתגברו במהרה.

שילה1

New member
אין כאן צודק או לא.יש כאן מצב,שפעם משפיע כך

ופעם אחרת,ויש כאן דעה ודעות ולא משהו אבסולוטי וכולל.

תקשיבו שני מטומטמים...

(היא צודקת, אתה מטומטם, וגם את מטומטמת) מהצד נראה שבכלל לא איבדתם עניין אחד בשני. מהצד נראה שיכול להיות ביניכם קשר נפלא כי קשר נפלא אין משמעותו ש"מסתדרים ולא רבים". קשר חזק משמעותו שיש עדיין תשוקה בסיסית. לפעמים דווקא זוג שיש ביניהם מריבות יכול להחזיק לנצח כי המריבות הן תבלין טוב יותר מתבלין השיעמום. אתם בתקופה קשה של 3 תינוקות ושניכם לא עומדים בלחץ. אם תחזיקו מעמד בלחץ הזה, יש לכם סיכוי טוב. עצה לבחור - מהיום כל מה שאישתך מבקשת תגיד "כן"! או קיי? הכל!!! אפילו אם היא רוצה להחליף וילונות. רק מילה אחת "כן"! בשלב השני אפילו תציע דברים לבד שיכולים לגרום לה אושר. אבל זה רק בשלב השני. עצה לבחורה - מהיום אל תנסי לשנות אותו, גם אם לדעתך הוא עושה דברים איומים נוראיים. זה יהיה קל כי הוא ממילא חייב להגיד תמיד "כן". הוא אהובך ואבי ילדייך, החיים לבד או עם גבר אחר יהיו אותו דבר, או אפילו גרועים יותר. אה, ואת יכולה מידי פעם גם להגיד "כן"... לעבודה!

למעלה