תהליך גרושין

נומלה

New member
נכון שאין לך תאומים?

תאומים בני 11 חודש + פעוט? אין להם זמן לנשום. לא בטוח שהם זוכרים את הצבע של הקפה בכלל.

chenby

New member
יש שאלות

שהן שאלות אמיתיות כמו - מה שלומך, איך אני יכול לעזור (לדוגמא כן?) ויש שאלות שהן הרמות להנחתה (השמנתי? השמלה הזו יפה לי? את חושבת שאנחנו נהיה נשואים בעוד שנתיים - בטח בזמן ריב.. לאיזו תשובה ציפית?) כמו שאמרת - טיפסתם על עץ גבוה, שניכם עקשנים.. ככה זה בריב. דרוש בן אדם אחד - שיפסיק את הריב. מכיוון שאתה פנית אלינו, אני אומרת שהאדם הזה- יכול להיות אתה. עזוב את ההתנהגות שלה ושלך, בכל רגע נתון אנחנו יכולים לבחור אחרת . איך עושים את זה? קודם כל מפסיקים להחזיק בריבים שהיו אתמול ומפסיקים למשוך אותם להיות. זה מאתגר, אבל אפשרי דבר שני, אין לך שום הבטחה שהגירושין יתנו לך חופש, בכל זאת אתה עם 2 תאומות ועוד ילד. דבר נוסף - מפסיקים להניח הנחות , להסיק שמה שבמחשבות שלך הוא אמיתי כלומר - אם היא יוצאת, אזיי היא בוגדת.. זוהי מסקנה שלך, תאמין בה מספיק וזה גם יהיה אמת במציאות שלנו (מכיוון שבאמונה זו אתה משדר אליה, את בוגדת את בוגדת) או בטח מתנהג בכעס שיש ביניכם היום - וזה בטח לא מקרב אתכם להיות יחד, אלא מרחיק אתכם להיות עם אנשים אחרים. תששנה את האמונות שלך. תתחיל לחשוב- מה אפקטיבי לי? מה אני רוצה? יש לי משפחה וילדים - אני רוצה לגדל ולטפח אותם? מישהו הבטיח שזה יהיה קל? איך אני עם נסיבות החיים שלי כרגע, יכול להתעצם ולהעצים? מה אני יכול לעשות כדי לצאת מחוזק מהדבר הזה? כל הפתרונות אצלך. גירושים זה אופציה שתמיד קיימת - בעיקר אם אנחנו מאפשרים לה. כי אקדח שמוצג שמערכה הראשונה, יירה במערכה השלישית. אז אל תוציא אקדח. אני חושבת שטיפול זוגי די נחוץ כאן, אם היא לא בעניין - אז אתה יכול להתחיל לבד. אני מבטיחה לך שאין צד שיכול להתעלם מלראות את הצד השני מחוייב ונחוש למטרה. ואם היא תראה שזה עושה לך טוב ומעורר בך שינוי, היא גם תרצה להצטרך ולהבין מה העניין (זה בהנחה והיא לא תסכים לבוא לטיפול) לוותר זה הכי קל. להיות מחוייב -פה האתגר של שניכם עכשיו עם 3 ילדים אחרי זמן כל כך קצר. אבל הפירות? פירות של עבודה קשה? לא טעימים? הכל עניין של גישה- הערכה במקום ביטול - במקום להגיד זה האופי שלה והיא לא יכולה להשתנות, לזכור, שאם אתה יכול להשתנות, אז כל אחד- גם אשתך גם אדם עם האופי הכי קשה יכול להשתנות אם הוא רוצה - בעיקר אם הוא מקבל תמיכה לכך- כשאתה אומר היא כזו וזהו, אתה משאיר אותה ככה בעצמך ולא מאפשר לה להיות אחרת - כך שגם אם היא אולי מנסה, ויתכן שהיא גם מנסה, אתה לא רואה את זה. כי אתה רואה את מה שאתה בוחר. כמו שאמרתי יש הרבה עבודה לשניכם. אני ממליצה לך להעיף את המילה גירושים מהלקסיקון בינתיים - אחרי שתדעו שעשיתם הכל וזה לא מתאים, אולי תוכלו ללמוד להתגרש בחוכמה, אבל מקסימום - זה יצליח, תרוויחו אחד את השנייה- והילדים שלכם ירוויחו הורים חזקים שיכולים לעבור הכל - וזה הבטחון הכי טוב שילדים יכולים לקבל. אני ממליצה לך ולאשתך לעשות ביחד עבודה עם הלינק הזה http://www.thefreedomtobe.net/doc/LovingWhatIs-little_book.pdf ושוב, אם היא עדיין בשלה, תבין את זה ושחרר ציפיות - השינוי שלך הוא שלך, היא תצטרף בזמן שלה. אז תתחיל אתה. שיהיה בהצלחה.

גניפר14

New member
איך יש לה זמן לצאת פעמיים בשבוע

אני לא מבינה איך יש לה זמן לצאת פעמיים בשבוע עם חברים וחברות עד 2 בלילה ואיך אתה מסכים? שלושה ילדים קטנים ממש לא מובן לי כניראה אתה מרשה לה יותר מדיי. והיא עושה ממך קירקס.

נומלה

New member
שתי שאלות

1. קראת מה שהיא כתבה? 2. שמת לב שהיא אשה בגירה וסוברנית? "מרשה לה"???? מה הוא אבא שלה? או שאנחנו חיים בערב הסעודית ולא ידעתי?

גניפר14

New member
נכון את צודקת חלקית

את צודקת אך ורק בזה שהיא אישה בגירה כשציינתי איך הוא מרשה לה לצאת לא התכוונתי שישלוט בה נכון אנחנו לא בערב הסעודית אבל מה שהתכוונתי לפי יציאותיה פעמיים בשבוע עד 2 בלילה אמא לילדים קטנים ועוד שלושה קטנים זה מראה על האופי של האשה הזו. והנה הוא כבר אומר שהוא חושב שהיא בוגדת. מה עושים עד 2 בלילה נשים? הן רק מפטפטות? לא הן הולכות בטח לברים שותות ואז מתחילים כל הבעיות. קשה לי להאמין שהיא הולכת למסעדה לאכול עם חברות עד 2 בלילה. אני מריחה כמו בעלה פלירטוטים בלילות שהיא הולכת לבלות אמא ל3 ילדים קטנים מאוד, שמבלה פעמיים בשבוע באופן קבוע ולא רק פעם ב להתפרק מהעומס עד 2 בלילה זה מראה לי לפי דעתי על חוסר אחריות מצידה ושהיא שמה קצוץ על בעלה. הוא גם טוען שהיא צעקנית אולי זו הדרך שלה לקבל דברים ולעשות לו ארצה לשכב ולהיות שפוט שלה.

נומלה

New member
כלומר לא קראת מה שהיא כתבה

כדאי לך. זה יכול לאזן קצת את המסקנות שלך. והרי אין לך מושג למשל האם היא תקועה עם הילדים כל היום בבית או לא. ומה שלך קשה או קל להאמין לא ממש רלונטי פה. את "מריחה" פלירטוטים. ועל זה אני יכולה להמליץ על הסיפור הנפלא של דר סוס בתרגומה של לאה גולדברג על הדוב והארנב. ושימי לב בבקשה שבשאר הליליות היא תקועה לבד בבית עם שלושת הילדים כי בעלה ה"לא מפלרטט" לא נמצא בבית (וגם לא בעבודה אם חששת)

שילה1

New member
הלו-גניפר-תרגיעי קצת,בבקשה.

אנחנולא בערב הסעודית,ואישה שיוצאת עם חברות -אין זה מראה על אופייה,אלא על דעות קדומות שאת שבויה בקסמן ,והיגיע הזמן להפטר מהן,ויפה שעה אחת קודם. אני מריחה את דודה ז'ניה הפולניה על דעותיה המקובעות!

גניפר14

New member
אני מאוד רגועה

יש המון בחורות שיוצאות עד 2 בלילה פעמיים בשבוע ויותר אבל אין להן 3 ילדים בבית קטנים אשר מצפים לראות את אמא שלהם כשהם מתעוררים לפתע בלילה בוכים או רוצים משהו. זה ההבדל. דעה קדומה זה להכליל את כולם גם את הרווקות את אלו בלי הילדים וגם את זו המדוברת.ולומר שכולן בוגדות. אני ציינתי אך ורק לגבי האשה שיש לה 3 ילדים קטנים בבית. זה לא לעניין לצאת בשעות כאלה באופן קבוע שיש לך 3 קטנים בבית שמחכים לך להיות איתם. עובדה שבעלה טוען שהיא כניראה בוגדת סתם הוא לא יאמר זאת. אז כניראה אני צודקת הבחורה מחפשת הרפתקאות. ב2 בלילה כשילדיה הקטנים יושנים בבית בלעדיה.

שילה1

New member
א.את לא מכירה אותה ב.זה יש לה שלושה ילדים

א אומר שהבילויים שלה לא תמימים,זו רק השערה שלך ג.האיש לא ביקש ביקרות,אלא הצעות לפתרון בעיות במערכת היחסים שלהם.וכאלה-יכול רק איש מקצוע לתת.

הבה נודה על האמת

ראיתי כבר נשים נשואות יוצאות בשעות כאלו ואין בכך שום דבר תמים (רק שאריות אגו דרוס מעוררות רחמים). גם לי לא נשמע שבילויים ב- 2 בלילה הם באמת שיחות קפה קטנות ונחמדות. אבל אשרי המאמין.

שילה1

New member
הבה נודה על האמת:לא תמיד מה שאת חושבת,זו האמת

הצרופה ועוד-ראיתי נשים שיוצאותעם חברות,ומבלות.כנראה שחברות נשית אינה הצד המוכר לך,ואילו קבעון הוא בן בית אצלך.

אולי

את תמימה או מעמידה פנים שאת כזו. אגב, לא דין אישה בת 30 כדין בת 50 (שזה יותר קרוב לגילך ועולמך אני חושבת, לא?) שצריכה לחדש ולרפרש ויוצאת רק כדי להרגיש חיה (וגם שם יש משמעות רבה לגברים שמסביב). בגיל 30 זה הרבה מאוד אגו של "מחוזרת ושווה למרות ש...".

שילה1

New member
יש לי הפתעה בשבילך:נשים בנות חמיישם פלוס

יוצאות ומבלות,חיות מעולה,מחוזרות להפליא ולא מעט,ובנוסף בדרך כלל בגיל זה הילדים בוגרים ועצמאיים,עזבו את הבית,ולחלקן יש אפילו נכדים. מה שאומר שהן פנויות יותר,ויכולות גם להרשות לעצמן מבחינה כלכלית. אגב-רבות מאוד בשלב זה בוחרות בקריירה שניה. על כן-שכחי מהמקובעות שלך.נשים בנות 50 פלוס חיות ותוססות,יוצאות כדי לבלות ,להנות,ולא אחרת. מקוה שתחשבי שנית על הדברים הלא חכמים שכתבת. ואגב-אני רחוקה מלהיות תמימה,קחי בחשבון שמה שאת עוד לא הספקת ללמוד בשנותייך,אני כבר יישמתי,עשיתי,ואף שכחתאולי לא תאהבי את הניסוח,הוא בא להסביר לך חד משמעי לחלוטין-את שבויה בדעות שהתאימו למאה הקודמת,אם בכלל.

אל תתני לשכל הישר לבלבל אותך

בייחוד אם אין לך ילדים קטים. בוודאי שהיא בוגדת. בפונדמנטליזם וכוחות האופל. איזה להרגיש מחוזרת ושווה, ואיזה נעליים? עד צומת קסטינה שומעים את הנוירוטיות בקולה. לכל היותר לאוורר את הג'ננה של אמהות טוטלית מציפה שנחתה עליה בשנתיים האחרונות, של תביעות בלתי פוסקות ובכי, של קנאת האח 'הגדול' בשתי פולשות חסרות ישע שגזלו כליל את האמא, ושל בעל שבמקום להתגייס למאמץ המלחמתי יחד איתה ובלב מלא, מצא לו זמן להילחם על עצמיות, ולנהל 'תחת אש' משא ומתן על מעמדו בקשר. הרצון הפשוט להישאר שפויה הוא לא ממש אופציה אצלך בעולם, נכון? .

לא אמרתי שהיא בוגדת

אמרתי שבילויים עד 2 בלילה יש להם מטרה אחת והיא לחזור עם האגו קצת יותר מגובה הקרשים וזה ועוד איך קשור בפלירטוטים. אתן יכולות לצייץ על כך מפה ועד הודעה חדשה.

shlomiofir

New member
התפרצות לדלת פתוחה

קל מאוד להתפרץ לדלת פתוחה להטיל פצצה ולברוח! אשתי היקרה קצת שכחה להזכיר כי תמיד עזרתי לה ותמכתי בה ככל שיכולתי בכל קשייה במהלך השנים. גם שכחה להגיד שאני מאוד מאוד מאוד עוזרתי ומשתתף בגידול הילדים, הרבה מעבר לבעל הממוצע! נכון שהתעקשתי בהתחלה לא ללכת ליעוץ זוגי. כל מה שרציתי זה לשמוע ממנה ישירות שהיא רוצה לנסות לשמור על המשפחה והזוגיות אני מרגיש שהיא מתנהגת כמו עובד שרוצה שיפטרו אותו מהעבודה, היא יכולה להגיד לאמא שלה, אמא שלי ולחבר שהיא עוד אוהבת אותי ורוצה להשלים ואז לבוא הביתה לצעוק ולריב על כל דבר קטן. כל מה שהיא אומרת לאחרים היא מתנהגת בידיוק ההפך בבית. עכשיו היא כבר מודה שהיא רוצה להתגרש ולא מראה שום חרטות אני רמזתי לה מספיק ועדין לא ניסיתי להתקדם הלאה... אני עדיין מחכה שתציעה משהוא אחר...

למעלה