בעלי היקר!
קודם כל , בבקשה בהתכתבויות הבאות שלך אל תמסור לעולם פרטים ושמות של הילדים שלנו !!! כמו ששמת לב, השם האישי שלך מופיע כשם המשתמש שלך , והבוקר קיבלתי טלפון הביתה ממישהי מהפורום שרצתה לדבר איתך,זו הסיבה שאני כותבת פה עכשיו !!!! ואם כבר קראתי, חייבת להגיב ... באמת מסובך לתאר מצב של מס' שנים בקצרה, אני אמנם יוצאת פעמיים בשבוע , אבל אתה יוצא 3 פעמים בדר"כ חוץ ממני, ושעכשיו בחודש של המונדיאל אתה יוצא כל יום !!! חוץ מזה, לא אני לא בוגדת בך , אבל כן , גיליתי שקברתי את עצמי בבית ובילדים ולא היו לי חיים , וסוף סוף אני מתחילה לעשות דברים שאני אוהבת . ולוקחת זמן לעצמי. וכיף לי ככה. ניסיתי והלכתי לטיפול זוגי (לבד) , הוא תמיד לא היה מעוניין לבוא, וכשאמרתי לו , תשובתו היתה "חבל על המאמץ שלך את סתם מבזבזת את הזמן שלך" . עוד לפני שהכל התחיל להתדרדר, אני החלטתי שנצא פעם בשבוע לבד, רק שנינו , בלי ילדים , וזה אכן עבד תקופה מסויימת , עד שהריבים החריפו וזה נפסק, כמו כן גם הזוגיות איננה בכלל , אנחנו מתפקדים רק כ"הורים" . יש חילוקי דעות מאוד קשים ושנינו ניגודים לגבי גידול הילדים וצרות אחרות, וכן , מידי פעם מתפלקת לי קללה כמו "מטומטם" , כי אתה יושב ליד הילדה כשהיא רק התחילה לעמוד ובמקום לשמור שלא תיפול, אתה מסתכל בטלויזיה ,ובגלל זה היא נופלת על הראש, ואתה עוד לידה, אם לא היית באיזור לא הייתי אומרת כלום.. או שאתה מאלץ אותי להשאיר את הילד לבד באמבטיה כדי ללכת להביא לו מגבת ששכחתי, במקום לקום מהמחשב ולבוא לתת לי, ולחשוב על טובת הילד, שיכול להחליק / לנסות לקום במים וליפול !!! אבל , משחקי כוחות ואגו הרי יותר חשובים לך גם אני מרגישה שטיפסנו על עץ גבוה, וכן , כל אלו שהציעו ללכת לשבת בבית קפה לדבר, זה היה נכון ללפני כמה חודשים , לא לעכשיו נכון שלמטבע יש שני צדדים , שדרושים שניים לטנגו , שלשנינו יש יד בהכל , כמובן שגם אני לא בסדר, אבל כל פעם שביקשתי ממנו בוא ננסה ביחד, להשתנות , הוא זורק את משפט המפתח שלו: "קודם כל את תשתני, ואח"כ אני אחליט אם מתאים לי או לא ומתי... " אז, סטופ! נגמרו הפריווילגיות. או שמשתנים ביחד - שנינו , במקביל , או שלא, נמאס לי שקודם אני צריכה לתת הוכחות בשטח , ואח"כ להתחנן למעט מגע, חום או יחס ממך. נכון , המצב מתוח ועצבני בבית , ואני מנצלת את ההודעה הזו והמקום הזה, לבקש ממך שלומי, לא בשבילי, בשביל הילדים , לסיים את זה בצורה יפה, מבטיחה לך שאני לא רוצה מלחמות , אני רוצה שהילדים יפגעו כמה שפחות , אחרי שנתגרש אנחנו נתראה בטוח עוד מס' פעמים בשבוע כשתבוא לאסוף אותם או איך שלא נחליט, והייתי מאוד רוצה שנגמור את זה ביחסים טובים , ולא במלחמה. וכן , כרגע אני כבר לא רואה סיכוי כלשהו להציל את הנישואים. מרגישה שזה מאוחר מידי , שכל הזמן אמרת , אני רוצה לצאת לדרך חדשה, לזוגיות חדשה, את לא מעניינת אותי יותר (וגם שכחת פרט קטנטן שהפעם הראשונה שאמרת שאתה רוצה להתגרש ממני היה כשהייתי בחודש שישי להריון עם התאומות !!!!! ) אז, אוקיי , קיבלתי את הבוווום שלי... איל - כל מה שרשמת היה אקטואלי ללפני חודשיים שלושה, אז אולי היה ניתן לעשות משהו ... היום אני כבר ממש בספק. תספר לו , שלפעמים צריך להוריד קצת מהאגו (שתמיד היה לו) , שאישה צריכה השקעה, צריכה להרגיש נאהבת , רוצה לקבל וגם לתת , ולא רק לתת ולתת ... לא להגיד קודם את אח"כ אני , להגיד , אני מוכן להשתנות , בואי נעשה את זה ביחד. משפט כזה אף פעם לא שמעתי. כואב לי מאוד לזרוק 11 שנות היכרות , ותמיד יהיו לי רגשות אליך , אבל נפגעתי ממך יותר מידי ואולי זה הזמן להמשיך הלאה . עדיף לטובת הילדים . שלא יגדלו במשפחה שיש בה מתחים / ריבים / כעסים / עצבים ועוד... גם ככה הם כבר מושפעים מזה. לא אכפת לי אם לא אמצא בן זוג חדש, אם לא תהיה לי זוגיות , אני רק רוצה להיות מאושרת שוב. ואם זה כרוך בלאבד אותך ולהקדיש את עצמי לילדים , אעשה זאת , ואתן להם את הכי טוב שאוכל , כי טובתם היא הכי חשובה כרגע. אישתך.