תהייה

תהייה ../images/Emo189.gif

מתחשק לכם להתחיל שוב את הלימודים והסמסטר
לחזור לשגרה של לימודים,להתחיל שוב שנה
אני המוזרה היחידה שנשבר לה מהחופשת סמסטר שלא עשתה לה טוב ורוצה כבר לחזור ללמוד
ויש לי הרגשונת שתהיה עוד שביתה לפני החזרה הלימודים ואני ממש לא רוצה את זה

100vardit

New member
מוזמנת להחליף אותי

בסמסטר המעיק שעובר עלי. תהיה לך הזדמנות להכין עבודות,מטלות, דו"ח, פרזנטציה, ולקינוח מבחנים
קיצור-התהייה לא רלוונטית לגבי...
...מה שבטוח לא הייתי מתגעגעת כזה מהר.. המשך חופשה נעימה.....

shay4442

New member
איזה חופשת סמסטר בדיוק

יש לי עוד 4 מבחנים ועבודת סמינר, בנוסף אני כמעט כל יום באוניברסיטה שיגיע כבר ספטמבר

על מה את מדברת?

החופש בכלל לא התחיל! D: קצת התחשבות אם את רוצה לחזור ללמוד בוי תחליפי אותי קצת! חחחחחח [בלי להעליב אני פשוט לא ישנתי יומים]

אני רוצה מאוד לדעת מה תהיה המערכת שלי...

כי ככה אני אדע עם מי אני אהיה בכיתה... (והכלל, מה אני הולכת ללמוד והאם אוכל להמשיך לעבוד..)

עדיין אין הרגשה של חופש ../images/Emo178.gif

יש לי עוד מבחנים ועבודות, סידורים באונ' וכו'.... אני עדיין מתזזת בין העבודה ללימודים בדיוק כמו שהייתי עושה במהלך הלימודים, כך שהתשובה לשאלה שלך היא: לא, ממש לא מתחשק לי לחזור לשגרת הלימודים של הסמסטר.... עד שאני לא אשב במטוס עוד חודש ושבוע וארגיש שאני ב-א-מ-ת בחופש, בלי לימודים ועבודה על הראש, אין סיכוי שימאס לי מהחופשת סימסטר.... וחוץ מזה למרות שעדיין יש הרבה עומס, אני די נהנת מהתקופה הזו שלא צריך ללכת כל יום ללימודים ולסיים שיעורים ב-20:00 ועוד אחרי יום עבודה... שנה שעברה בדיוק בתקופה הזו הייתי במילואים במלחמה 3 שבועות, והחופשה הייתה כ"כ קצרה וטעונה, כך שהשנה אני נהנית הרבה יותר מכל רגע, עד כמה שאפשר להנות... ואגב, למה נשבר לך מהחופשה? אולי את לא מנצלת את החופשה כמו שצריך... את לא צריכה להיות תלויה במסגרת, והלימודים לא ימשכו כמובן לנצח... (בתור מורה לעתיד, את צריכה להתכונן לחופשות מהסוג הזה לא?) אני מציעה לך שתעשי רשימה של דברים שאת ממש רוצה לעשות ותחליטי שעד סוף החופש את מממשת את הכל! אחח אם היה לי זמן לזה הייתי עושה כ"כ הרבה דברים! (למשל: לקרוא ספרים, ללכת ללונה פארק, ללכת לים, לבקר חברים שלא ראיתי מלאן זמן, לסדר את החדר, לבשל דברים טעימים, ללכת להופעות, לעשות דברי יצירה... אממ טוב יש עוד הרבה )

הממ...

עבדתי כמלצרית כך שבחופשה עצמה עבדתי בקרים בעיקר ובשאר הזמן התארגנתי לקראת המעבר דירה הקרב ובא. לצערי פיטרו אותי ביום שישי האחרון ולכן כרגע אני די משתעממת בבית
, לא יוצאת הרבה כדי לא לבזבז כסף. ביום חמישי מתחילה ביבייביסטר קבוע במשך שבועיים כל יום מהבוקר עד שתיים בצהריים ובנתיים זה שבוע מנוחה ואריזות. האמת שסתם אני מנוונת כי בקושי יוצאת מהחדר כי איכשהו כשיוצאת ואימא שלי בבית, אני מקבלת ישר הערות וביקורת והיא דוחפת אותי לארוז למשל בדרך שלה, אז אני כבר בקושי יוצאת, אורזת רק כשהיא איננה. ולגבי מבחנים ועבודות- היו 5 עבודות וחמשתן הוגשו תוך שבוע וחצי- הייתי אמורה לעבור ב-5/8 ולכן הזדרזתי ועבדתי המון עליהן תוך כמה ימים כדי לסיים.

חופש? אני עדיין במבחנים ועובדת!

אני רוצה את החופש הזה נואשות. עוד שבוע וחצי למניאק!!!

M o n a L i s a

New member
עוד לא סיימתי אותם ../images/Emo122.gif

יש לי עוד מינימום 5 מועדי ב'..... תודה לאל שהמועדי ב' הם לא מתוך אילוץ אלא כי נעשיתי חמדנית והתחלתי לשפר ציונים לקראת תואר שני
.

מה?????????????????????

כ"כ כיף לי בחופש. חמעשה, אני כמעט שלא מרגישה שזה חופש כי אני עסוקה בחיפושי דירה וכל עיניין המעבר. אין לי כמעט ימים פנויים להתבטל. ולא, נכון לעכשיו אין לי חשק שתגמר החופשה.

וכמובן- מצטרפת לשאר

הרי בעקבות השביתה לכולנו המבחנים והעבודות קפצו לתוך החופשה. אני אומנם סיימתי את המטלות אבל רק שבוע שעבר... ככה שעל איזה חופש בדיוק את מדברת?

ChilD SouL

New member
חופשת סמסטר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לא יודעת על מה את מדברת, החופשת סמסטר שלי תתחיל רק ב2 לספט' לאחר שאסיים את כל המבחנים וכל העבודות שיש לי להגיש. לגבי השביתה, אני מאוד מקווה שלא תיהיה ואם יוחלט שכן תיהיה שביתה אז אני מקווה שמישהו אחר יוביל אותה ולא לוזר כמו מר סאנשיין [וכמובן שהיא תתנהל בדרך קצת שונה הפעם...].

Lir האחת

New member
תהיתי באמת

על איזו חופשת סימסטר את מדברת... הרוב עדיין בבחינות
אני אישית נמצאת ב"חופש גדול". הרי לקחתי שנה הפסקה מהתואר הראשון ואני ממשיכה באוקטובר... מצד אחד מתחשק לי מאוד לחזור ללימודים, ומצד שני אני נהנית לי מהחופש הזה כרגע..

לגוטל

New member
את לא היחידה...

אני מעדיף שיגרה של לימודים על שיגרה של עבודה... זה כסף, אני יודע, אבל מבחינת הנאה כללית אני מרגיש יותר 'חופשי' בזמן הלימודים לעומת מה שהולך עכשיו שרק מעייף אותי. שביתה בהתחלת הלימודים זה באמת יהיה נוראי, אם זה יקרה זה יהיה מוגזם כבר ולדעתי ההתנגדות לשביתה תהיה גדולה יותר.

PianoGirl20

New member
האמת שלי בא...

חח, אולי אני מוזרה, אבל דווקא בא לי להתחיל ללמוד כבר..אבל אולי זה כי אני הולכת להתחיל תואר חדש..(עבודה סוציאלית במקום פסיכולוגיה) אז נורא מעניין אותי כבר לדעת איך זה יהיה. ואני גם עוברת למקום רחוק (תל חי) אז בכלל...הכל זה ממש התחלה חדשה כזאת...בא לי כבר.

למעלה