עדיין אין הרגשה של חופש ../images/Emo178.gif
יש לי עוד מבחנים ועבודות, סידורים באונ' וכו'.... אני עדיין מתזזת בין העבודה ללימודים בדיוק כמו שהייתי עושה במהלך הלימודים, כך שהתשובה לשאלה שלך היא: לא, ממש לא מתחשק לי לחזור לשגרת הלימודים של הסמסטר.... עד שאני לא אשב במטוס עוד חודש ושבוע וארגיש שאני ב-א-מ-ת בחופש, בלי לימודים ועבודה על הראש, אין סיכוי שימאס לי מהחופשת סימסטר.... וחוץ מזה למרות שעדיין יש הרבה עומס, אני די נהנת מהתקופה הזו שלא צריך ללכת כל יום ללימודים ולסיים שיעורים ב-20:00 ועוד אחרי יום עבודה... שנה שעברה בדיוק בתקופה הזו הייתי במילואים במלחמה 3 שבועות, והחופשה הייתה כ"כ קצרה וטעונה, כך שהשנה אני נהנית הרבה יותר מכל רגע, עד כמה שאפשר להנות... ואגב, למה נשבר לך מהחופשה? אולי את לא מנצלת את החופשה כמו שצריך... את לא צריכה להיות תלויה במסגרת, והלימודים לא ימשכו כמובן לנצח... (בתור מורה לעתיד, את צריכה להתכונן לחופשות מהסוג הזה לא?) אני מציעה לך שתעשי רשימה של דברים שאת ממש רוצה לעשות ותחליטי שעד סוף החופש את מממשת את הכל! אחח אם היה לי זמן לזה הייתי עושה כ"כ הרבה דברים! (למשל: לקרוא ספרים, ללכת ללונה פארק, ללכת לים, לבקר חברים שלא ראיתי מלאן זמן, לסדר את החדר, לבשל דברים טעימים, ללכת להופעות, לעשות דברי יצירה... אממ טוב יש עוד הרבה )