זה לא מדוייק
לא לכל אדם יש מחשבות מיניות. ובהחלט יש א-מיניים שלא מתעניינים במיניות אפילו ברמה של מחשבות, צפיה או פנטזיות, ואין להם משיכה לשום דבר מיני וגרוי משום דבר מיני, יש כאלה אומנם זה מיעוט. יש לנו מספר אנשים כאלה בפורום עד כמה שידוע לי, ולדעתי הם 'הכי א-מיניים' מבננו, אבל זה לא כת פה, ואנחנו לא עושים תחרות פה של מי הכי א-מיני, או שכמה שיותר א-מיני זה יותר טוב, להכל יש חסרונות ויתרונות, בסופו של דבר כמעט כולנו מתונים בתחום הזה, ובשביל זה לא צריך להיות מוחלטים. כן את צודקת זה אנושי לחוש, להרגיש ולחשוב, אחרת היינו כמו רובוטים או גופות, אבל השאלה היא מה אנחנו עושים עם זה, האם מתנהגים כמו אנשים או כמו חיות, על כן לפגוע במישהו בשביל משהו מיני בהחלט לא מוסרי. מי שמצייר אנשים עירומים בסיטואציות מיניות(העירום הוא לא מיני במהותו לדעתי) לא יכול לטעון שאין לו שום מיניות, וגם לא ממש יכול לטעון שאין לו שום משיכה מינית, הרי אם אין לו שום משיכה מינית, למה שהמשיכה שלו תהיה דווקא לזוג זה או אחר ולא נגיד לאדם שמספק את עצמו? או אדם שעירום אבל לבדו. גם פה צריך לסתייג אומנם זה ששני אנשים עירומים ביחד עדיין לא אומר שיש בניהם משהו מיני, נגיד זה מאוד מקובל שבני אותו מין יהיו במקום רחצה ביחד או בחדר הלבשה, למרות שאני אישית לא ממש מרגיש בנוח עם זה. בכל אופן אם זה תקף לבני אותו מין זה גם תקף לבני המין הנגדי, לכן יש את הנודיסטים למינהם שאין שם הפרדה בין המינים, אבל הם גם לא מיחסים לזה משמעות מינית. לא צריך לתמם, רוב האנשים שמשתתפים באומנות מסויימת יש להם משיכה כלשהי עליה, במיוחד אם הם אלו שבחרו בא. את יודעת גם מעשים הם רק דרך התבטאות, בין היתר, ולא רק ציורים או סרטים. אין כמעט שום מצב שסופר שכתב ספר מיני בצורה לחלוטין לא טכנית, אלה ספר שמלא בתשוקה וחושניות, ותיאורים אירוטים יהיה אדיש לזה, זה גם נכון לגבי במאים, ציירים וכו, אלו דברים שקשה נורא לזייף, כמו שגם כמעט בלתי אפשרי לזייף מוטיבציה, משיכה, השראה ופרשנות מינית, ביחוד אם זאת פרשנות חיובית. אז כן לרוב העיסוק והגישה מעידים הרבה על האדם. מה שכן יכול להיות שאדם א-מיני או א-רומנטי יעשה שביצירה שלו האקטים המיניים יתוארו או יראו כמו אונס, ואז לדעתי התוצאה היא פשוט נוראית, ונתקלתי כבר בדברים כאלה. למרות שתגובה הזאת נראת נורא ביקורת, זה לא משום שיש לי בעיה עם האומנות הזאת, אלא מפני שיש לי בעיה עם כך שאת חושבת שזה לא אומר על האדם כלום, מצטער אבל רוב הסיכויים שזה כן מעיד על מיניות מסויימת, לרוב אפילו לא על מיניות כזאת נמוכה, כי נגיד אני לדוגמא לא עוסק באמנות כזאת, למעשה הייתי מרגיש לא ממש בנוח לעסוק בתחום אומנותי כזה אפילו אם הייתי אמן, אני לרוב מעדיף אמנות נטולת מיניות ואקטים מיניים, אפילו אם היא כוללת עירום, וזה אגב ההבדל בין עירום אומנותי לפורנוגרפיה. כך שאני גם רואה את זה קצת כזלזול במושג האומנות, אתמול ביקרתי במוזיאון בקיסריה, והיה שם לא מעט תמונות שכללו עירום ופסלים, אבל לא היה שם שום תמונה שכללה אקט מיני או הציגה תעירום במטרה לגרות מישהי, אם כי אני יודע 'שחרמנים מתים' יתגרו מהכל, ולא רק מעירום. עכשיו ברגע שמגדירים יצירות שכוללת מיניות ועוד מיניות בצורה בוטה כאומנות, האם זה לא יוריד מערכה של אומנות אמיתית? אומנות שרואה בגוף האדם פשוט כדבר יפה וטבעי ולא פשוט כדבר מיני. לדעתי הדעות השלילית של חלק מהאנשים כאן בנוגע לעירום אומנותי נובעת מהסיבות האלה. בכל אופן אני כן מאמין מהמבורגר היא א-מינית, והסיבה לכך היא קודם כל העובדה שהיא לא מעוניינת בזוגיות שכוללת מיניות. אם פתאום שהיא תתאהב במישהו היא תהיה מעוניינת גם בדברים מיניים, אז אוליי היא דימיסקסואלית. הא-מיניות נקבעת גם על פי המעשים שלנו לדעתי, זאת אומרת כל אנחנו חיים כא-מיניים האם זה באמת משנה עד כמה אנחנו א-מיניים. על כן אין טעם חלק א-מיניות לאלו שמספיקים את עצמם ואלו שלא, או אלו שיש להם עניין כלשהו אבל שלא גורם להם לשתתף במשהו מיני, החלוקה הקיצונית של בסגנון האנטיסקסואלים היא מיותרת. כי מבחינה חברתית אין שום הבדל, אתה לא תפגש עם בן זוג מיני ותגיד לו אני לא מעוניין במין אבל אני לא מתנגד לאוננות ויש לי עיסוקים או מחשבות כאלה ואחרות שלא כוללות אותך, כאילו מזה משנה בכלל לצד השני. על כן כמעט כולם כאן א-מיניים עד שיוכח אחרת. וגם אם יתברר אחרת שום דבר נורא לא קרא, כי שוב זה לא כת פה, ואין שום התחייבות לשאר מה שאנחנו לנצח.