תהייה א-מינית

k500

Active member
מנהל
עניין פעוט של רגולציה מערכתית ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה, תצטרכי לתת כמה הסברים אחר כך..

Berethor

New member
אנטי? מתאים לך..../images/Emo8.gif

אצלי זה אחרת מצד אחד אני לא מסכים עם כל דבר שהואהוא מקובל, רק כי הוא מקובל או מתוך לחץ חברתי, מצד שני אין לי בעיה להסכים עם דברים מקובלים ברגע שאני רואה אותם כצודקים, אני לא יתנגד למשהו רק מתוך פרנציף של אנטיות וכדי להוכיח "כמה שאני מיוחד", אני מספיק מיוחד ובעל חשיבה עצמית גם ככה..

HH husa

New member
אנשים משתמשים במילים במשמעויות רבות

בעיקר שיש תקשורת שמבינים ל מה מתכוון האדם השני. גם אני פעם לא אהבתי את השימוש באגואיזם כ על חשבון אחרים, ברם כל מילה היא לפי השימוש שמתכוון הדובר. קודם כתב תגובה ש הוא "שהאמת היא שאני סטרייט לחלוטין" ואני בטעות חשבתי שהוא א מיני. כי השימוש בפורום פה הוא של חסר נטיה מינית . ובתגובה אחרת ראיתי טענה שמיניות יכולה להיות ללא משיכה מינית מה שנראה כסותר את השימוש לפי המאמרים שקראתי פה ומתגובות של אנשים.. בעניין הגועל ממין , הרבה אומנות אירוטית באה להרחיק מה שלדעת עושיה נראה מגעיל , ולהביא ארוס אצייל וטהור. אני מסכים עם המבורגר בעניין לא נורמלי שהוא לא שלילי ורק מראה על העדר הנורמה. רק חבל שהשימוש הנפוץ הוא שלילי ביותר וקשה להחזיר שימוש אחר.

Berethor

New member
לרוב הא-מיניים שהכרתי הייתה נטיה

וכך זה גם אצל רוב חברי הפורום הזה. חוץ מזה אתה שוכח שלא כל מי שא-מיני הוא גם א-רומנטי, ואני לא ממש רואה את עצמי ביחסים רומנטים עם בני מיני גם אם הם נטולי מיניות "לחלוטין", לדוגמא חיים זוגיות או נשיקות וכו. הדבר היחיד שהיה גורם לי להיות בזוגיות כזאת זה חוסר בררה או מחשבה שזוגיות עם בני המין השני תמיד פוגעת במישהו, כמו תיאוריית הגבר שואב אנרגיה מאישה ההזויה של קסילופון, שזה בעצם כמו להגיד שרק זוגיות הומוסקואליות הן בסדר. חוץ מזה אל תשכח שיש א-מיניים ברמות שונות, לא כולם מוחלטים, ויש בפורום הזה גם גם דימיסקסואלים ואפורים, הידע שלי בכך שאני סטרייט נובעת גם מכך שאני רחוק מלהיות א-מיני מוחלט, כבר בראשית בואי לכאן הגדרתי את עצמי א-מיני ב', אני מניח שעבור מוחלטים זה קשה יותר לדעת על הנטיה, ביחוד אם הם גם א-רומנטיים, בעצם לא-מיני א-רומנטי לא אמורה להיות שום נטיה, וגם לא סיבה לרצות זוגיות. בוודאי שמיניות יכולה להיות גם ללא משיכה מינית, אל תשכח שמיניות היא קודם כל דבר פנימי ורק אחר כך דבר חיצוני, אדם שמעוניין במין לא עושה זאת רק כי הוא נמשך למישהו, אלא גם משום שהוא לא מסופק ונהנה ממין ומיניות. בכל אופן א-מיניים לא נטולי מיניות לרוב יעדיפו לספק את עצמם, בשביל זה לא צריך משיכה מינית.

HH husa

New member
הבנתי. ומשום מה א מיני נשמע יותר

מטול מניות מאשר משיכה מינית. אני בטוח שבציבור הרחב הרבה יסווגו חלק מרמות האי מניות כחלק מ מיני רגיל עם עניין או אי עניין כזה או אחר , בלי לשייך ל אמיניות. התאוריה שגבר שואב אנרגיה מאישה שמעתי אני חושב בספר של קארלוס קסנדרה ואולי אצל הטואיסטים או העוסקים בטנטרה.

ברומבית

New member
לא נתתי שום אופי ../images/Emo115.gif

נתתי הגדרה שונה. אני חושבת ששתינו מסכימות ש"דואג לעצמו על חשבון אחרים" זה רע, ו"חושב קודם כל על עצמו" זה ניטרלי. אנחנו רק לא מסכימות איזה מהם מתאים למילה "אגואיסט". אם ההגדרה המקורית של "אגואיסט" היא מה שאת ונצנץ אומרות, אני מוסרת למילה הזו את התנצלותי הכנה.

את צריכה להוסיף לה פיצויים XD

שוב. לא המצאנו את ההגדרה. זו ההגדרה. נצנץ ואני לא אומרות דבר. זה ציטוט ייבש. עזבי. פשוט לכי למילון ותסתכלי בעצמך.

ברומבית

New member
אני מעדיפה פשוט להאמין לכן ../images/Emo68.gif ../images/Emo115.gif

אני מתעצלת ללכת למילון

Berethor

New member
אל תמהרי לתנצל..

זה ידוע שאגואיסט הכוונה היא לאדם שחושב רק על עצמו, שאכפת לו רק מעצמו. ושוב זה לא חייב להיות על חשבון אחרים, פשוט עצם העובדה שלא אכפת לאדם מאחרים מדרבנת אותו יותר ללא לתחשב בפגיעה באחרים, כי אין לו שום דאגה עליהם ואין לו שום אמפתיה עליהם. כאילו נו באמת אם אגואיסט היה אדם שחושב קודם כל על עצמו לא היה בזה דבר כל כך רע, כי הוא חושב קודם כל על עצמו אבל רגע אחרי הוא אמור גם לחשוב על האחר, במיוחד אם אותו אחר מעוקב בפרשיה. מבחינתי אדם שחושב גם על אחרים הוא לא כזה אגואיסט. איגואזם מתקשר לאנוכיות ונרקיסיזם, אלו הן תכונות מאוד דומות. אני לא מאמין בפרשניות אישיות, לכאלה דברים, מי שחושב גם על אחרים ומי שמשתדל גם על איך לא לפגוע באחר אפילו אם הוא יפיק תועלת אישית מזה, ולא רק מתוך פחד מעונש, לא צריך לקרוא לעצמו אגואיסט. אני מניח שיש הגדרה אחרת לאדם כזה, או שפשוט יגדיר את עצמו כלא טיפוס זולתני. הנקודה פה זאת בכלל לא המילה אלא הפרוש שלה, מה מאפייני האיגואיזם, ואין מצב שזה מסתכם בחושב קודם כל על עצמו. איגואיזם ידוע כדבר שלילי, הוא 'טוב' רק שאתה נמצא בחברה שלילית, הוא 'טוב' רק אם אחרת אתה נוטה לזולתנות יתר כלפי אנשים שלא ראויים לו. בקיצור לא חייבים להיות איגואיסטים כדי לדאוג גם לעצמך, יש באמצע שבין לדאוג רק לעצמך לבין לדאוג רק לאחרים ואיגואיזם לא נחשב לאמצע אלא לקיצון. למעשה אדם צריך לדאוג לרוב לכך שגם הוא יקבל תועלת ממשהו אחרת זה יכול להיות חד צדדי וניצול, אם כי ברור שמעלה הכי טובה זה לעזור למישהו גם ללא לצפות לתמורה, אבל ברור שלא כולם ראויים לעזרה, ולא כל 'עזרה ללא תמורה' היא עזרה קונבנציונלית, כמו למשל לפגע בשביל האחר או לתת לאחר לפגוע בך.

Berethor

New member
זה קצת לא מדוייק

איגואסט זה אדם שחושב רק על עצמו, הרמה הכי גבוהה של איגואיזם זה גם פגיעה באחרים כל עוד הוא מקבל מזה רווח אישי. לדוגמא סוחרי הסמים למינהם, או לדוגמא מעשנים, אם כי מעשנים פוגעים גם בעצמם, אבל אלו שמייצרים תסיגריות לא, אף אחד מהם כמעט לא מעשן כי הם מודעים לאלפי הכימיקלים המזיקים שהם מכניסים לסיגריה ומוכרים. זה לא נכון גם לומר שאיגואסט חושב קודם כל על עצמו, כי ברגע שאיגואיסט חושב גם על אחרים הוא כבר לא כזה איגואיסט, עצם האיגואיסט זה לחשוב ולדאוג רק לעצמך, או כמעט רק לעצמך. בזוגיות למשל אדם איגואיסט יהיה אכפת לו רק מהרצונות שלו ומהנאה שלו, אדם לא איגואיסט יהיה אכפת לו גם מהרצונות של הצד השני וגם מהנאה של הצד השני, לכן יהיה לו חשוב לדעת אם גם הצד השני מעוניין או נהנה, ואדם זולתני או כזה שמקריב את עצמו יהיה אכפת לו בעיקר מהצד השני, זאת אומרת שבזוגיות לא טוב להיות לא איגואיסט ולא זולתני, אלא משהו באמצע. בכל אופן איגואיזם זה תכונה שלילית, מעצם כך שאכפת לאדם רק מעצמו, מרבית האנשים שפוגעים באנשים אחרים בעולם הם איגואיסטים, אבל יש גם כאלה שזה מחוסר בררה, כמו הגנה עצמית, הגנה על אחרים, בשביל השרדות וכו, זאת אומרת שגם הטוב והרע לא מתחלק רק לצדדים קיצוניים של מצד אחד מפלצות ומצד שני יפי נפש שלא מסוגלים לפגוע בזבוז.

Berethor

New member
אגואיזם ומיזנתרופיה הולכים טוב ביחד ../images/Emo8.gif

כך שאני לא מתפלא על הוידוי שלך על כך שאת אדם מאוד אגואיסט. התכונות האלה שלך הן שליליות, פשוט לא הכל בך שלילי, לכן לעזור לחברה עושה לך הרגשה טובה, אם הייתי גם סדיסטית למשל, אז לפגוע ולא לעזור היה עושה לך הרגשה טובה. אגואיזם הוא שלילי, פשוט את מצליחה לתעל אותו גם למקומות חיוביים, זה כמו להיות אדם נורא אלים, בפני עצמו זה תכונה שלילית, אבל אם אותו אדם מכוון את האלימות שלו כלפי אוייביו או עבריינים, במקום לפגוע בכל אחד, ברור שהוא מתעל את זה למקומות יותר חיוביים, ומפעיל שיקול דעת ושליטה עצמית מסויימת בתכונה הזאת שלו. לאגואיסט יש נטייה לפגוע באחרים, מעצם זה שלא אכפת לו מאחרים, 'באופן טבעי', ומקרים רבים האיגואיסט הוא גם אדם נורא יהיר, כי יותר פשוט להיות איגואיסט אם האדם חושב שהוא כזה משהו, וכולם/כמעט כולם נחותים ממנו ולא משתווים עליו, כך הוא גם מצדיק את זה שאכפת לו רק מעצמו, גם השובינזם אגב מבוסס הרבה על איגואיזם ויהירות.

כמו כל כלי נייטרלי

זה תלוי בך איך להשתמש. ולכן מאוד חשוב גם רמת המוסריות של האדם. כי אם היא גבוהה, אז כלי שיש לו פוטנציאל שלילי, יתועל למקום חיובי. ולהיפך, אדם שחסרה בו המוסריות, יכול בקלות להפוך כלי שיש בו פוטנציאל חיובי, לשלילי.

איזה סלט....

מבין מה הבעיה? אגואיסט זה מישהו שחושב על עצמו. המילה ~רק~ היא בדיוק התוספת הלא רלוונטית שהופכת את זה לרע בהכרח. אדם ~צריך~ לדאוג לעצמו ואין בזה כל רע ואתה עצמך אומר את זה כל הזמן. אדם צריך שיהיה לו אגו. כמובן שאגו מוגבר = אגואיסטיות מוגברת היא שלילית כי היא באה על חשבון אחרים. זה בדיוק כמו ביטחון עצמי. אז ביטחון עצמי זה רע? לא! ביטחון עצמי זה מצויין. וכמו שאדם בלי ביטחון עצמי ינוצל ויושפל וירמס, כך אדם שהוא יותר מידי זולתני וחסר אגו יסבול מאותם הדברים. אין בזה שום דבר חיובי. לפחות הוא לא פוגע באחרים.. זה היתרון היחידי של התכונות האלה. הרעיון כמו בכל דבר הוא להגיע לאיזון. אדם צריך להיות אגואיסטי עד רמה מסויימת. עד הרמה שהוא פוגע באחרים - זה ברור. ורצוי גם לדעת ללכת לקראת הצד השני, אפילו במקומות שזה על חשבונך, כל עוד זה בגבול הסביר. אדם צריך לדעת להיות אגואיסטי וזולתני במידה מאוזנת בין שתי התכונות.

Berethor

New member
אגואיזם זה אנוכיות בעיברית

מתוך ויקיפדיה "אנוכיות (או אגואיזם או אגוטיזם) זהו מצב בו האדם שם את עצמו, צרכיו ומחשבותיו בראש מעייניו, והוא הראשון לסדר העדיפויות שלו, באופן קבוע. אדם אנוכי עשוי להתעלם מתחושותיהם, צרכיהם ונקודות המבט של האחרים." ובאנגלית התיאור הוא אפילו יותר ישיר ואמיתי ""In egotism we find the person filled with an overweening sense of the importance and qualities of his personality...the things of the 'Me'". Egotism means placing oneself at the center of one's world with no concern for others, including those loved or considered as "close", in any other terms except those set by the "egotist"." באנגלית יש שני מושגים נפרדים Egotism וSelfishness, אבל הדמיון בניהם רב. ההבדל המשמעותי היחיד בין השניים זה שבאנוכיות תמיד לא אכפת לאדם לפגוע באחרים למען הרווח האישי שלך, ובאיגואיזם פשוט לא אכפת לאדם מאחרים, הוא יכול לפגוע בהם או לא לפגוע בהם, אבל עדיין לא אכפת לו מהם. באופן טבעי האחד יכול להוביל לשני, כי ברגע שלחלוטין לא אכפת לאדם מאחרים, אפילו מאנשים הקרובים לו, יש לו נטיה לפגוע בהם, כי אכפת לו רק מהעצמו. בכל אופן לאיגואיזם יש משמעות שלילית ובצדק, זה תכונה שלילית. אדם הוא טיפוס חברתי לרוב ולכן הוא אמור לדאוג גם לאחרים, ולחברה, זה לא אומר שהוא חייב לדאוג לכולם או לעזור, זה זכות לא חובה, אבל לפחות דאגה מינמלית כמו לשמוע שהיה רצח או אונס ולא להרגיש אדיש לזה, לשמוע על מצוקה של אחרים ולא להיות אדיש עליה, לפני עשיית מעשה לחשוב גם על האם אנשים אחרים לא יפגעו ממנו, לחשוב על האם רק לך טוב ממשהו או גם לאחר טוב ממנו, לעזור לאחר מבלי לצפות לתמורה, ושוב לא מתוך חובה. אלו ועוד הם דברים שאיגואיזם לא מסוגל עליהם לרוב, כי לאיגואיזם יש דאגה רק לעצמו, והוא לא חושב על אף אחד אחר. אומנם זולתנות היא התכונה ההפוכה לאנוכיות ואיגואיזם, אבל זה לא אומר שאדם חייב להיות או זולתני או איגואיסט, בהחלט יש גם באמצע, וזה דאגה גם לעצמך וגם דאגה לאחר, לא דווקא דאגה לאחר על חשבון עצמך, אבל גם לא דאגה רק לעצמך על חשבון האחר. אם כך גם אני חולק עליך נצנץ, נראה שמי שמנסה להמציא לאיגואזם משמעות חיובית זאת את, או לכל הפחות את מביעה סלחנות לאיגואיזם. כך שלא במקרה העולם רואה את זה כתכונה רע, ולהגיד למישהו שהוא איגואיזם או על משהו שהוא איגואיסטי, זה בעל משמעות שלילית. אם כי ברור שאדם שמודע לכך שהוא איגואסט לא יהיה אכפת לו מזה, גם עבריין שיקראו לו עבריין לא יהיה אכפת לו מזה לרוב. זה נראה לי התממות, את באמת חושבת שהמבורגר השתמשה במושגים של איגואיסטי, חייתי, לא אסטטי ומגעיל? בשביל להביע משהו חיובי או נטרלי? זה כמו להגיד על מישהו או משהו שהוא פשוט זבל ואז להתחיל להסביר שזבל זה בכלל לא דבר רע, זבל זה זבל. או זה כמו לתת רשימה שלמה של דברים שלילים על משהו ואז להסביר שבכלל לא התכוונתה להגיד שזה שלילי.

ויקיפדיב מעולם לא היתה אתר לסימוכים בדברים

שהמחלוקת בהם עמוקה ודורשת ידע רחב ועמוק בשפה. אדם שרואה עצמו במרכז גם על חשבון אחרים לא נקרא אגואיסט. גם לא באנגלית. הוא נקרא אגוצנטרי! שים לב, פירוש המילה אגו היא אני (ולזה התכוונתי שאין מחלוקת.. לא למילה אגואיסט כולה) צנטרי זה מרכז. מכאן שאגוצנטרי הוא מי ששם עצמו במרכז ולא רואה ממטר את האחרים. החברה מיחסת הרבה משמעויות לא נכונות למילים. העובדה שלברומית או לך אין מילה לאדם שפשוט דואג לעמו, היא כי נכסתם כמו החברה הכללית את המושג אגואיסט לאדם שפוגע באחרים. שום, אדם שדואג לעצמו אכן יכול לפגוע באחרים לכן להיות אגואיסט בכל מצב, יכול להיות רע. אבל עצם הדאגה לעצמך היא לא רעה. ברגע שמסלפים משמעות של מילה, מאבדים יכולת בשפה לתאר מצבים ואז נותר שיח חרשים. פתאום סקס זה אהבה וחלילה לקרוא לילד בשמו. חללה לומר שבסופו של דבר מדובר בסיפוק של צורך אישי בין אם עושים את זה לבד או עם מישהו אחר. החוכמה עם כל ספוק של צורך אישי, היא לא לפגוע לפגוע באחרים במינימום, ומגדילים ועושים כאשר מגיעים למצב שהרצון שלך פוגש רצון של אחר וכולם יוצאים מורווחים. כמו למשל בסקס הדדי. לאגואיזם עשו בדיוק מה שעשו למושג 'לא נורמלי'. אי שום הבדל. אז לפי שיטתכם אסור לקרוא לנו 'לא נורמלים' כי זה לא נכון. לשיטתכם, אנחנו נורמלים מאוד. שלא לדבר על סוטים...

MirrorElf

New member
אומנות או נמות!

תראי, אומנות זו דרך התבטאות - להביע את עצמך. זה שיש לך מחשבות מיניות ואת מוציאה אותן לא אומר שאת את לא א-מינית. זה אומר שאת לגמרי אנושית =]. לכל אדם יש מחשבות מיניות והוא יכול להוציא אותן (כמעט) בכל דרך שהוא רוצה - חוץ מאונס, זה אסור
את יכולה לצייר גבר ואישה ערומים יחד, או אישה ואישה, או גבר וגבר - אבל זה לא אומר דבר לגבייך, זו רק דרך ההתבטאות שלך! החברה הכי טובה שלי כותבת פאנפיקים (סיפורים שמבוססים על ספרים/סדרות/סרטים ובלה בלה בלה) והיא מסוגלת להגיע לכתיבת דירוגים גבוהים, אבל היא בעצמה א-מינית. זה לא מעניין אותה, זה לא מושך אותה - זה פשוט כי היא אוהבת לכתוב, בדיוק באותה המידה שאת אוהבת לצייר. להביע את עצמך על דף לא בהכרח אומר שהדבר שמצויר על הדף זו את - לצייר דוב פנדה ירוק ולהגיד שבאותו יום קינאת במישהו, לא אומר עלייך כלום! (אלא אם כן הציור מתפרסם והופך לפופולרי ומגיע לשיעורים של בית ספר בתולדות האומנות, ומשמה הדרך לניתוחים מוזרים קצרה מאוד).

Berethor

New member
זה לא מדוייק

לא לכל אדם יש מחשבות מיניות. ובהחלט יש א-מיניים שלא מתעניינים במיניות אפילו ברמה של מחשבות, צפיה או פנטזיות, ואין להם משיכה לשום דבר מיני וגרוי משום דבר מיני, יש כאלה אומנם זה מיעוט. יש לנו מספר אנשים כאלה בפורום עד כמה שידוע לי, ולדעתי הם 'הכי א-מיניים' מבננו, אבל זה לא כת פה, ואנחנו לא עושים תחרות פה של מי הכי א-מיני, או שכמה שיותר א-מיני זה יותר טוב, להכל יש חסרונות ויתרונות, בסופו של דבר כמעט כולנו מתונים בתחום הזה, ובשביל זה לא צריך להיות מוחלטים. כן את צודקת זה אנושי לחוש, להרגיש ולחשוב, אחרת היינו כמו רובוטים או גופות, אבל השאלה היא מה אנחנו עושים עם זה, האם מתנהגים כמו אנשים או כמו חיות, על כן לפגוע במישהו בשביל משהו מיני בהחלט לא מוסרי. מי שמצייר אנשים עירומים בסיטואציות מיניות(העירום הוא לא מיני במהותו לדעתי) לא יכול לטעון שאין לו שום מיניות, וגם לא ממש יכול לטעון שאין לו שום משיכה מינית, הרי אם אין לו שום משיכה מינית, למה שהמשיכה שלו תהיה דווקא לזוג זה או אחר ולא נגיד לאדם שמספק את עצמו? או אדם שעירום אבל לבדו. גם פה צריך לסתייג אומנם זה ששני אנשים עירומים ביחד עדיין לא אומר שיש בניהם משהו מיני, נגיד זה מאוד מקובל שבני אותו מין יהיו במקום רחצה ביחד או בחדר הלבשה, למרות שאני אישית לא ממש מרגיש בנוח עם זה. בכל אופן אם זה תקף לבני אותו מין זה גם תקף לבני המין הנגדי, לכן יש את הנודיסטים למינהם שאין שם הפרדה בין המינים, אבל הם גם לא מיחסים לזה משמעות מינית. לא צריך לתמם, רוב האנשים שמשתתפים באומנות מסויימת יש להם משיכה כלשהי עליה, במיוחד אם הם אלו שבחרו בא. את יודעת גם מעשים הם רק דרך התבטאות, בין היתר, ולא רק ציורים או סרטים. אין כמעט שום מצב שסופר שכתב ספר מיני בצורה לחלוטין לא טכנית, אלה ספר שמלא בתשוקה וחושניות, ותיאורים אירוטים יהיה אדיש לזה, זה גם נכון לגבי במאים, ציירים וכו, אלו דברים שקשה נורא לזייף, כמו שגם כמעט בלתי אפשרי לזייף מוטיבציה, משיכה, השראה ופרשנות מינית, ביחוד אם זאת פרשנות חיובית. אז כן לרוב העיסוק והגישה מעידים הרבה על האדם. מה שכן יכול להיות שאדם א-מיני או א-רומנטי יעשה שביצירה שלו האקטים המיניים יתוארו או יראו כמו אונס, ואז לדעתי התוצאה היא פשוט נוראית, ונתקלתי כבר בדברים כאלה. למרות שתגובה הזאת נראת נורא ביקורת, זה לא משום שיש לי בעיה עם האומנות הזאת, אלא מפני שיש לי בעיה עם כך שאת חושבת שזה לא אומר על האדם כלום, מצטער אבל רוב הסיכויים שזה כן מעיד על מיניות מסויימת, לרוב אפילו לא על מיניות כזאת נמוכה, כי נגיד אני לדוגמא לא עוסק באמנות כזאת, למעשה הייתי מרגיש לא ממש בנוח לעסוק בתחום אומנותי כזה אפילו אם הייתי אמן, אני לרוב מעדיף אמנות נטולת מיניות ואקטים מיניים, אפילו אם היא כוללת עירום, וזה אגב ההבדל בין עירום אומנותי לפורנוגרפיה. כך שאני גם רואה את זה קצת כזלזול במושג האומנות, אתמול ביקרתי במוזיאון בקיסריה, והיה שם לא מעט תמונות שכללו עירום ופסלים, אבל לא היה שם שום תמונה שכללה אקט מיני או הציגה תעירום במטרה לגרות מישהי, אם כי אני יודע 'שחרמנים מתים' יתגרו מהכל, ולא רק מעירום. עכשיו ברגע שמגדירים יצירות שכוללת מיניות ועוד מיניות בצורה בוטה כאומנות, האם זה לא יוריד מערכה של אומנות אמיתית? אומנות שרואה בגוף האדם פשוט כדבר יפה וטבעי ולא פשוט כדבר מיני. לדעתי הדעות השלילית של חלק מהאנשים כאן בנוגע לעירום אומנותי נובעת מהסיבות האלה. בכל אופן אני כן מאמין מהמבורגר היא א-מינית, והסיבה לכך היא קודם כל העובדה שהיא לא מעוניינת בזוגיות שכוללת מיניות. אם פתאום שהיא תתאהב במישהו היא תהיה מעוניינת גם בדברים מיניים, אז אוליי היא דימיסקסואלית. הא-מיניות נקבעת גם על פי המעשים שלנו לדעתי, זאת אומרת כל אנחנו חיים כא-מיניים האם זה באמת משנה עד כמה אנחנו א-מיניים. על כן אין טעם חלק א-מיניות לאלו שמספיקים את עצמם ואלו שלא, או אלו שיש להם עניין כלשהו אבל שלא גורם להם לשתתף במשהו מיני, החלוקה הקיצונית של בסגנון האנטיסקסואלים היא מיותרת. כי מבחינה חברתית אין שום הבדל, אתה לא תפגש עם בן זוג מיני ותגיד לו אני לא מעוניין במין אבל אני לא מתנגד לאוננות ויש לי עיסוקים או מחשבות כאלה ואחרות שלא כוללות אותך, כאילו מזה משנה בכלל לצד השני. על כן כמעט כולם כאן א-מיניים עד שיוכח אחרת. וגם אם יתברר אחרת שום דבר נורא לא קרא, כי שוב זה לא כת פה, ואין שום התחייבות לשאר מה שאנחנו לנצח.

למעלה